Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26812682268326842685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935


    quote:

    Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

    VK 4.1 in hem normal sürümünü hem de all variants sürümünü denedim.İkisi de gayet hızlı stabil ama ikisinde de çalışmayan bazı kısımlar var.Normal sürümde(1.12 gb) usb bellek görmeme sorunu var sadece twrp de görüyor,all variants(1.88 gb) sürümünde ise gps(konum) tam anlamıyla çalışmıyor bununla birlikte kilit ekranında hava animasyonlarını çalıştıramıyorsun kilit ekranı ayarlarından hava animasyonlarını göster diyorum şehir ekleyin diyor ama şehir eklenmiş durumda bunun dışında her iki sürümde de son uygulamalar penceresindeki tümünü temizle ve görev yöneticisi yazıları tam olarak gözükmüyor açıkcası bunu pek sorun etmedim diğer sorunlar olmasaydı kullanılabilcek bir romdu.Tabi bu yaşadığım sorunları diğer kuranlar yaşamamış olabilir.

    1.2likle 1.9 arasinda ne fark var usta peki?

    Hiçbir fark yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam başka rom kursan da sorun çözülmüyor aynı sorun bende de var böyle kullanmaya alıştım artık :)
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Normal surum hocam ilk paylaşılan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    acaba ne gibi değişiklikler var. iki güne nightly sürüm çıkarır gibi rom çıkarıyorlar anlamadım gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xperius

    Normal surum hocam ilk paylaşılan
    Merhaba Arkadaşlar

    Voky45 4.1 Güncelleme çıkmış. 2 Haziran 2015 güncellemeli.
    Bu sürüm 2GB. Fark var mı bilmiyorum.

    •√ link ROM VK 4.1 (update ngày 02-06-2015)
    link ==>>http://www.oni.vn/ogmLX/
    MD5: 04E8528CB8B8E8723D790801DBC816BF

    KONU LİNKİ:
    http://sccn.vn/threads/...ariants-tru-isai.10701/

    HIZLI İNDİRME
    http://linksvip.net/ (Sitede sayfa içinde kutucuğahttps://www.fshare.vn/file/2YCI8F551HZB yapıştırıp bekliyoruz. Beni 160sn kadar bekletti. Kutunun altında yeni çıkan kutuda zaten hızlı link bağlantısı gözüküyor. Yanındaki düğmeye tıklıyoruz. Bir sayfa açılıyor. Açılan sayfada BEN ROBOT DEĞİLİM işaretlenince bir takım resimler gösteriliyor. Doğru olanları tıklayıp geçiyoruz. Reklam sayfası çıkıyor. Kapatıyoruz ve DOWNLOAD sayfası geliyor. Tıklayıp indiriyoruz. )




  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Hocam bu versiyon 2GB.
    Mutlaka bir şeyler değişmiştir. Hata giderilmiştir.
    Ama indirmeye yeni başladım. Sanırım bir çok kişi şu anda indirmek için hızlı bağlantıyı kullanıyor.
    Yavaş iniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xperius

    Normal surum hocam ilk paylaşılan

    Hocam normal sürümde de flash bellek görmüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim dediğiniz şekilde indirmeye başladım. ama keşke mesajınızı daha önce görseydim diğer 4.1 sürümü indiriliyor ve %80 ikende iptal etmek istemiyorum. o yüzden sordum fark yok ise bu indirdiğimi kuracaktım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redsmoke

    teşekkür ederim dediğiniz şekilde indirmeye başladım. ama keşke mesajınızı daha önce görseydim diğer 4.1 sürümü indiriliyor ve %80 ikende iptal etmek istemiyorum. o yüzden sordum fark yok ise bu indirdiğimi kuracaktım.
    beyler vk4.1 in yeni sürümde batarya simgesi normal mı degişmis mi?
  • karamsar24 K kullanıcısına yanıt
    hocam kurunca izlenimlerini paylaşır mısın bahsedilen sorunlarla ilgili.

    nexus4 ten g2ye geçtim ondan romlar max. 200mb idi şimdi 2gb rom gördüm 2 günde bir aynı boyutta yenisi çıkıyorsa hiç bulaşayım akla mantığa aykırı birşey zaten
  • Beyler tarayici olarak ne kullaniyorsunuz chrome cok fazla guc tuketiyor suan lg kendi browserini kullaniyorum sanki oda biraz isinma yapiyor gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • foz54 kullanıcısına yanıt
    Adamlar ROM geliştirmek için LG mühendislerinden bile daha fazla çalışıyorlar.
    Ben şahsen 3.3.1 romundan da memnundum. Kullanıyordum. Ama 4.0 ve 4.1 romlarına G4 ten portlanmış uygulamaları da eklediklerinden deneyeyim istedim.
    Vietnamlılar bu işi öğrendi artık. Önceden marka olmuş geliştiricilerde G2 telefonlarını değiştirdiklerinden sanırım artık yeni Romlar geliştirmiyorlar. (Cloudy, Optimus vb.)
    Bence LG' nin yanınlamaya çalışıpta bizleri belirsizliğe soktuğu yeni Lollipop romlara ilaveler, güncellemeler yaparak oldukça başarılı (kullanıcı yorumlarına dayalı) rom yaptılar.
    Ben 4.1 de kamerayı denedim. G4 port kamera. Manuel ayarlar çalışmasa da otomatik ayarda fotoğraf çekince birde baktım ki benim çektiğime göre çoook daha geniş açılı çekim yapmış.
    Bu bile güzel. Olacak inşallah.
    Saygılar.
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    O ayar Rom da yok ama Nova Launcher yüklerseniz dediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
  • Bende indirmeye başladım bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrNobody

    Cloudy g3 2.2. Ekran surem
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Gun gectikce daha da iyi oluyor meret


    Eco mod surekli acik mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Bu arada Xcam lg settings eski sürümlerinde Video kaydı sırasında sesin kesik kesik gelme olayını düzeltmek için Audio Noise Gate (yazılışını tam hatırlamıyorum) Kapatıyorduk düzeliyordu. Yeni sürümde O ayar kalkmış. Yeni sürümde bu durumu nasıl düzeltiyoruz bilen varmı ?

    Xcam lg settings'in play store'daki açıklama kısmında şöyle bir şey yazılmış.

    * NOTE: !!!!!AUDIO NOISE GATE IS NOT GONE SO PLEASE STOP THE MADNESS!!!!! It has become Audio Source and you now have MORE options. Selecting "Mic" is the same as turning off Audio Noise Gate previously. This has been stated here all along AND on xda.

    Sanırım Audio Source kısmını "Mic" olarak seçmemiz audio noise gate seçeneğini kapatıyor. Uygulama şu an yüklü değil ayarlar kısmını tam olarak hatırlamıyorum birazdan satın alıp yükleyeceğim.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çağrı.K

    O ayar Rom da yok ama Nova Launcher yüklerseniz dediğiniz şekilde yapabilirsiniz.
    g4 romundan portlanan qremote a dvd birde blueray i ekledim onlar eksikti birde 24 olan maksimum cihaz eklemesini limitini arttırdım test edemedim çünkü tekrardan cloudye döndüm rom çok ısınıyordu
    aşağıda deneyebilirsiniz not eskiden dpi mod uygulanması gerekebiliyordu appsettings ile

    yedeğinizi alın öyle bakın

    http://www41.zippyshare.com/v/3pzeXbAY/file.html

    çalışıp çalışmadığını da yazarsınız




  • King_Wolf kullanıcısına yanıt
    Evet hocam öyleymiş fakat mic seçince pek kaliteli olmuyor ses stok halde bıraktım bende. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-F99E34F6E

    Evet hocam öyleymiş fakat mic seçince pek kaliteli olmuyor ses stok halde bıraktım bende. Teşekkür ederim.
    VK 4.1 bugünkü güllenen romu indirdim ama dosya zip olarak inmedi dosyayı nasıl açacağız nasıl edeceğiz alamadımki arkadaşlar klasör olarak indi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Resurrectionn

    Evet hocam öyleymiş fakat mic seçince pek kaliteli olmuyor ses stok halde bıraktım bende. Teşekkür ederim.

    Hocam eğer eskisi gibi audio noise gate'i kapatamıyorsak, audio source'u da mic seçince ses kalitesiz geliyorsa uygulamayı satın almama gerek yok sanırım. Ayarları stok halde bırakınca ses yine kesik kesik geliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 26812682268326842685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.