Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2647. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
20 Misafir (7 Mobil) - 13 Masaüstü7 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26452646264726482649
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende pil değiştirdim fakat ekran süreleri değiştirmeden öncesiyle aynı. Cihazı Kamera için servise götüreceğim zaman bunuda söyleyeceğim. Kolpadan pil değişti diyorlar gibi geldi bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağrıya cevaplama sırasındaki kendi telefonumdaki titreşimi bir türlü kaldıramadım...
    Telefon rot lu denediğim bütün romlarda aynı şekilde titreşim var...Herhangi bir program var mı acaba bununla ilgili...
  • Hocam ben yinede hatırlatmak istemiştim.
    Bu arada Lollipop ta nasıl yüklerseniz yükleyin rooted yazısı gözükmüyor. (Rootlamış olsanız dahi )
    Ama bunu söylemek için azcık geç kalmışım.
  • The Werptune kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Dediğiniz gibi Lollipopda hiçbirşey gözükmüyor root yok şuan ne unroot nede rooted yazıyor sıkıntı yok sağolun
  • civil engineer kullanıcısına yanıt
    Hocam çağrı ayarlarından bağlantı titreşimindeki tiki kaldırırsanız sorununuz çözülecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • İyi günler iyi forumlar herkese.

Telefonun %100 parlaklığını daha düşük bir seviyeye çekemez miyiz ?
    Veya Telefonun %0 parlaklığını daha düşük bir seviyeye çekemez miyiz ?

Örneğin kendimden örnek veriyim, dışarıda telefonu hep %100 parlaklıkta kullanırım üşengeçlik, %70 bile net görmeme yetiyor. Bu aralığı dşüremez miyiz, hani %100 seçsek bile %70 ışık verse. %90 seçtiğimizde %60 ışık falan verse ? Build.prop gibi bir dosyadan birkaç ayar değiştirilerek yapılamaz mı böyle birşey. Önceki telefonum GMD'de orochi hocamın yardımıyla ses aralıklarını değiştirmiştim bu telefonda parlaklık için mümkün mü böylke birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 24 Mayıs 2015; 13:58:55 >
  • Google Play de Night Mode uygulamasi ile daha dusuk moda cekilebilir..

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bienvenue -- 24 Mayıs 2015; 14:14:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bienvenue

Google Play de Night Mode uygulamasi ile daha dusuk moda cekilebilir..

Edit: imla

Uygulama ile yapıldığını biliyorum hocam, lux lite dash kullanıyorum bende.

Not: Denemek isteyenler sakın -%100 yapmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arkadaslar bildirim cubugundan bazi simgeleri nasil gizleyebiliriz? Ayrica asagi dogru acilan bildirim panelinden de gizlemek istiyorum. Hangi program veya modulu kullanabiliriz. Fuzuli yer kaplayan simgeler var. Kapanmiyorda meret

Dogru mu anladim bilmiyorum fakat module gerek yok, en sagda duzenle var, ona tiklayin istemediklerinizde tiki kaldirin

Hayir mesela wifi hizi simgesi var. Guc tasarrufu simgesi var,alarm, saat vs vs. Mesela bazen hotspot shield aciyorum. Veya herhangi bir program diyelim. Simgesi yukarda gorunuyor. Cok dolu oluyor bu sefer. Ayni zamanda bildirim alanindada gorunmesin kimi seyler. Cok kalabalik yaratiyor

• Beyler lollipopta navigation bar tuslarının temasını nasıl degistiriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zymnax -- 24 Mayıs 2015; 16:31:56 >
  • beyler bu nav bari yukari dogru surukleyince cikan halkayi nasil dizenleyebiliriz quazel de ayarlarda bulamadim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: The Werptune

Hocam çağrı ayarlarından bağlantı titreşimindeki tiki kaldırırsanız sorununuz çözülecektir. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Benim bahsettiğim karşı taraf açınca olan degil, ben açtıgımda olan titreşim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

quote:

Orijinalden alıntı: The Werptune

Benim bahsettiğim karşı taraf açınca olan degil, ben açtıgımda olan titreşim...

Android doğrudur geliştirmelere tamamı ile açık bir sistem.Ama o kadar açık olursa bana göre o artık yırtık olur varsa öyle birşey şaşırırım

• petro24 kullanıcısına yanıt
    Şimdi en yakınındaki bir telefonu eline al ve kendi numaranı çevir...
    Telefonun çalıyor olmalı 😀...
    Kendi telefonunu açmak için tuşu yana kaydırdığında telefonunda hafif bir titreşim hissedeceksin...
    Eğer titreşim yoksa lütfen kullandığın rom u söyle...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy 2.2den direk qutzel 1.3 e geliyor mu bisey flaslamam lazim mi kk bootloader falan

• quote:

Orijinalden alıntı: civil engineer

Şimdi en yakınındaki bir telefonu eline al ve kendi numaranı çevir...
    Telefonun çalıyor olmalı 😀...
    Kendi telefonunu açmak için tuşu yana kaydırdığında telefonunda hafif bir titreşim hissedeceksin...
    Eğer titreşim yoksa lütfen kullandığın rom u söyle...

Arama çağrı ayarlarında bunun ayarı vardı öyle hatırlıyorum. Telefon görüşmesi kapatılınca, telefon bağlanınca hatta her 1 dakikada bir uyarı için titreşim yapma özellikleri var. Her romda bu kadar ayrıntı seçenek olmayabilir tabi.
  • Voky45 v.4.0
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• anka4545 kullanıcısına yanıt
    Romun linkini verir misiniz hocam

• unique5555 kullanıcısına yanıt
    buyurun arkadaşım
    https://www.fshare.vn/file/CUY22SLCNWDU

Saygılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dorimanx kerneller ile gelen color control ile yapabilirsin kk ve lp sürümlerinde var

• 
Sayfa: önceki 26452646264726482649
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.