Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (6 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.722.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 25462547254825492550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sükût

son sürüm kdz göstermedi

Lollipop güncellemesine ulaşamayan arkadaşlar sorun sebebiyle site üzerinden güncelleme kaldırılmış ama Ota güncelleme yakında geliyormuş.

quote:

LG Destek: Oluşan sorunlar sebebi ile site üzerinden güncelleme kaldırılmıştır,en kısa sürede cihazınıza otomatik olarak güncelleme gelecektir.
    user: Ota güncellemesi olarak mı alacağız yoksa yine support tool dan mı yapacağız?
    LG Destek: Ota güncelemesı için gereklı çalışmalar yapılmaktadır.
  • Grimwood kullanıcısına yanıt
    Bu adamın güncellemesi gerçekten fark yaratıyor bende şuan indiriyorum insin direk geçeceğim. Final yazmış postalardan anladığım kadarıyla bir süre yeni versiyon çıkarmayacak. Zaten kusursuz oldu filanda yazıyordu göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Bu adamın güncellemesi gerçekten fark yaratıyor bende şuan indiriyorum insin direk geçeceğim. Final yazmış postalardan anladığım kadarıyla bir süre yeni versiyon çıkarmayacak. Zaten kusursuz oldu filanda yazıyordu göreceğiz

Bu kadar ilgi merak uyandırıyor Evet artık küçük düzeltmeler ve kernel üzerinde çalışacağım dediğine göre bu sürüm karalıdır diye düşündürüyor. Bir de biz deneyelim
  • Vallahi hocam ben çok memnunum bu adamın romundan v4 de bende çok iyi gidiyor. Birde sizin gibi ustalar denesin dediğiniz gibi artık bir süre yeni versiyon çıkmayacak sanırım. Kompile wipe yapıp otg den temiz temiz kurayım şu v5i insinde

• quote:

Acura Prog2 Rom V5 Çıkmış arkadaşlar.

Hocam link verebilir misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    İlk msjı ana konusu ve indirme linkini ekledim hocam. Buyrun indirme linki.
    https://mega.co.nz/#!fJ5XTAzA!POgpbJBOJHiPTnOmRJ_BNHx9VHAfREqlll1RJ8IVXoc

• quote:

İlk msjı ana konusu ve indirme linkini ekledim hocam. Buyrun indirme linki.
    https://mega.co.nz/#!fJ5XTAzA!POgpbJBOJHiPTnOmRJ_BNHx9VHAfREqlll1RJ8IVXoc

Eyvallah hocam teşekkür ederim kurduktan sonra yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum.

• Acura v4 den o kadar memnunum ki v5 gözümu korkutuyor daha ne kadar iyi olabilir diye arkadaşlar rom gerçekten iyi deneyin göreceksiniz

• Teşekkürler hocam indiriyorum akşama yüklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Acura v4 den o kadar memnunum ki v5 gözümu korkutuyor daha ne kadar iyi olabilir diye arkadaşlar rom gerçekten iyi deneyin göreceksiniz

Yedek alıp geçin hocam geliştirici iddialı konuşuyor ikna oldum indiriyorum

• quote:

Acura v4 den o kadar memnunum ki v5 gözümu korkutuyor daha ne kadar iyi olabilir diye arkadaşlar rom gerçekten iyi deneyin göreceksiniz

Hacam bu romun konusu var mı forumda? Neler var neler yok bi bakayım dedim ama bulamadım.
  • Merhaba arkadaşlar Cihazda Cloudy 2.2 yüklüydü, titaniumda backup yaptım ve reset attıktan sonra, telefon açılıp kapanıyor ve logo döngüsüne girdi, cihazdaki bilgiler silinmeden nasıl twrp ye geçebilirim? Hard reset ekranında "erase all users data" yazıyor acaba yes desem internal sd kartı yani cihaz belleğindeki bilgilerimi tamamen siler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Merhaba arkadaşlar Cihazda Cloudy 2.2 yüklüydü, titaniumda backup yaptım ve reset attıktan sonra, telefon açılıp kapanıyor ve logo döngüsüne girdi, cihazdaki bilgiler silinmeden nasıl twrp ye geçebilirim? Hard reset ekranında "erase all users data" yazıyor acaba yes desem internal sd kartı yani cihaz belleğindeki bilgilerimi tamamen siler mi?

Twrp duruyordur hocam yes deyip devam edin twrp açılacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: 1.Tekel Şahıs

quote:

Hacam bu romun konusu var mı forumda? Neler var neler yok bi bakayım dedim ama bulamadım.

Buyrun hocamhttp://www.htcmania.com/showthread.php?t=994765

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Merhaba arkadaşlar Cihazda Cloudy 2.2 yüklüydü, titaniumda backup yaptım ve reset attıktan sonra, telefon açılıp kapanıyor ve logo döngüsüne girdi, cihazdaki bilgiler silinmeden nasıl twrp ye geçebilirim? Hard reset ekranında "erase all users data" yazıyor acaba yes desem internal sd kartı yani cihaz belleğindeki bilgilerimi tamamen siler mi?

Twrp duruyordur hocam yes deyip devam edin twrp açılacaktır

Teşekkürler hocam açıldı

• DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.

Türkçe açıklamanın olduğu bi konu olaymış iyiymiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.Tekel Şahıs -- 28 Nisan 2015; 18:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Yedek alıp geçin hocam geliştirici iddialı konuşuyor ikna oldum indiriyorum

Üstad rom hakkındaki görüşlerini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam zahmet olmazsa bi link alabilirmiyim?

• G4 tanıtımı canlı
    http://livestream.com/cnet/LG

• Acura hakkında yorumlarınız bekleniyor arkadaşlar.
  • 
Sayfa: önceki 25462547254825492550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.