Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24882489249024912492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şuanda cloudy 2.1 romundayım gpro2 v4 romunu normal olarak kurabilir miyim hani kitkattan lolipopa geciriyoruz ya teli o yuzden soruyorum adim adim anlatabilecrk biri olursa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    Hocam yüksekliği 30 seçtim ben, sadece ilk kelimeler okunuyor sizin dediğiniz gibi bi olay var bende de
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeiLBresT

şuanda cloudy 2.1 romundayım gpro2 v4 romunu normal olarak kurabilir miyim hani kitkattan lolipopa geciriyoruz ya teli o yuzden soruyorum adim adim anlatabilecrk biri olursa sevinirim

Romu indir wipe yapıp direk flashla Twrp üzerinden 2.5.x.x ile başlayan bi twrp olsun dikkat etmen gereken tek şey bu

• GPro 2 v4 ün tek bugu hücresel veriyi kapattığınızda h işareti üstte kalıyor fakat veriyi kapatıyor orda sıkıntı yok

• hocam bir şey daha soracağım komple temizleyeyim diyorum telefonu romu kurdum ama twrp'den internal hariç wipe'lamak haricinde var mı bi method yoksa öyle mi sıfırlayayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

hocam romu kurduktan sonra telefonun açılması ne kadar sürüyor, bayadr LG yazıyor ekranda açılmadı

edit: rom kurmaya kurmaya ben mi unutmuşum bu kadar sürdüğünü yoksa bu mu uzun sürdü :-) :-) şuan açıldı optimizando yapıo :p tırstım bian kusura bakmayın :)

Hocam petro24 hocamda oluşan son uygulamalar penceresinde yazıların üst üste sorunu var mı rom kurulduktan sonra bakar mısınız?

hocam rom olmamış.neden derseniz kamera çok iyi değil.Hoparlör sesini hiç beğenmedim.Romu iki kez kurdum önce ses seviyesine en yüksek seçtim sonraki kuruşumda orta seviyeyi seçtim.Görev yöneticisi tümünü temizle yazıları nevbarın altında kalıyor.(ilk kuruşumda 32 sonrakinde ellemedim 39 olan seçiliydi)
    Pusula uygulaması hoşuma gitti.ıphone kullandığım dönemler geldi aklıma

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

hocam romu kurduktan sonra telefonun açılması ne kadar sürüyor, bayadr LG yazıyor ekranda açılmadı

edit: rom kurmaya kurmaya ben mi unutmuşum bu kadar sürdüğünü yoksa bu mu uzun sürdü :-) :-) şuan açıldı optimizando yapıo :p tırstım bian kusura bakmayın :)

Hocam petro24 hocamda oluşan son uygulamalar penceresinde yazıların üst üste sorunu var mı rom kurulduktan sonra bakar mısınız?

hocam rom olmamış.neden derseniz kamera çok iyi değil.Hoparlör sesini hiç beğenmedim.Romu iki kez kurdum önce ses seviyesine en yüksek seçtim sonraki kuruşumda orta seviyeyi seçtim.Görev yöneticisi tümünü temizle yazıları nevbarın altında kalıyor.(ilk kuruşumda 32 sonrakinde ellemedim 39 olan seçiliydi)
    Pusula uygulaması hoşuma gitti.ıphone kullandığım dönemler geldi aklıma

Alıntıları Göster

• hocam status bar'in rengi whats app ve facebookda siyah kalorken twitter da mavi oluyor, renk muhabbetinse sikinti yasayan var mi baska bu romda acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Orijinalden alıntı: kurtalanlı

Arkadaşlar,Spain 30D.kdz romunu yükledim.
    Sonra supersu yükleyip rootladım.
    Buraya kadar işlem tamam.
    Sonra aotorec apk sını yükledim,cihaz bir daha açılmadı.
    Açılışta security error hatası verip kapnmakta.
    Bu cihaza TWRP nasıl yükleyecez.

Lollipop rom da jb bootlader kullanırsanız cihaz açılmaz tabi

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar cihaz fastboot ekranında kaldı bi çözümü var mı linux dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalemin3456

Arkadaşlar cihaz fastboot ekranında kaldı bi çözümü var mı linux dışında

Alıntıları Göster
    30a stock lolipop sürümündeyim...
    Navigasyon bar dpi sini nasıl değiştirebilirim...
    Birde daha önce twrp ile yedeğini aldığım room ları kuramıyorum lg yazısında kalıyor...
    Baseband mı değiştireceğiz...
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    v1.8 yayınlandı hocam simple rom'un :)

https://drive.google.com/file/d/0B_dIxyk-ZNQMaHg3QklJTllPRkE/view

- 4 wipe
    - flash rom
    - flash patch dạng aroma (khi hỏi chọn dòng điện thoại nào thì chọn cái đầu tiên và nhấn next)
    - flash update_su_v2.46 ( flash su mới có root)
    - reboot system

diye de yazmış eleman...
  • b_b_b kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim, rom'u kurdum ama kurmaz olaydım telefonu brick ettim. bence siz de tedbirli olun çünkü kaç saattir uğraşıyorum ve ancak kurtarabildim tot yöntemi ile. ya ben yanlış birşey yaptım ya da rom'da sıkıntı var. aman dikkat hocam.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    oo geçmiş olsun hocam, ben akşam üzere G Pro 2'nin portunu kurdum onu deneyeceğim bir süre bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

hocam teşekkür ederim, rom'u kurdum ama kurmaz olaydım telefonu brick ettim. bence siz de tedbirli olun çünkü kaç saattir uğraşıyorum ve ancak kurtarabildim tot yöntemi ile. ya ben yanlış birşey yaptım ya da rom'da sıkıntı var. aman dikkat hocam.

Hocam nasıl kurtardınız aynı romu kuran arkadaşın cihazı fastboot ekranında kaldı.Kaç saattir uğraşıyor ama download moda alamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DADAŞ2500 -- 11 Nisan 2015; 23:47:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Htcmania' da paylaşılan GPro 2 Lollipop romu 6-7 saattir kullanıyorum.. Kurulum dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kısa bir değerlendirme ;

+'ları
    G3 te olan ve bizde de olmasını istediğimiz tüm özellikler var.. 4K, slow motion, Adım sayar (health), Radyo, Kulaklık sesi, (Aroma kurulumda ses artırma var olmazsa olmazım), Ahize sesi çok iyi, Navi bar'ın boyutunu kurulum esnasında seçebilme. Isınmıyor. Gps çok hızlı bağlanıyor.
    3G çekim gücü iyi. Gayet hızlı ve akıcı, Stabil (reset atma vs yok)

- 'leri
    Dosya boyutu çok büyük. Bir önceki sürüm 1.57 gb iken şu an ki sürüm 1.93 gb. (önceki sürüm sanki daha akıcı gibiydi)
    Kurulum esnasında ki aroma 'nın ispanyolca olması.. (çok büyük bi mesele değil ama)
    Hoparlör sesini çok açınca seste cızırda / çatlama yapması. kısınca da az çıkması :)
    Ayarlar 'dan uygulamaya girince fc oluyor. (zorla kapanma)

- Nötr
    Şarjı henüz test edemedim. 6-7 saattir 3G de kullanıyorum. Batarya durumu iyi görünüyor ancak bişey söylemek erken.

Antutu puanı 39bin çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Htcmania' da paylaşılan GPro 2 Lollipop romu 6-7 saattir kullanıyorum.. Kurulum dahil hiçbir sıkıntı yaşamadım. Kısa bir değerlendirme ;

+'ları
    G3 te olan ve bizde de olmasını istediğimiz tüm özellikler var.. 4K, slow motion, Adım sayar (health), Radyo, Kulaklık sesi, (Aroma kurulumda ses artırma var olmazsa olmazım), Ahize sesi çok iyi, Navi bar'ın boyutunu kurulum esnasında seçebilme. Isınmıyor. Gps çok hızlı bağlanıyor.
    3G çekim gücü iyi. Gayet hızlı ve akıcı, Stabil (reset atma vs yok)

- 'leri
    Dosya boyutu çok büyük. Bir önceki sürüm 1.57 gb iken şu an ki sürüm 1.93 gb. (önceki sürüm sanki daha akıcı gibiydi)
    Kurulum esnasında ki aroma 'nın ispanyolca olması.. (çok büyük bi mesele değil ama)
    Hoparlör sesini çok açınca seste cızırda / çatlama yapması. kısınca da az çıkması :)
    Ayarlar 'dan uygulamaya girince fc oluyor. (zorla kapanma)

- Nötr
    Şarjı henüz test edemedim. 6-7 saattir 3G de kullanıyorum. Batarya durumu iyi görünüyor ancak bişey söylemek erken.

Antutu puanı 39bin çıktı

Hocam mobil veriyi açıp sonra kapattıktan sonra h simgesi kalıyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    kasilmalar oluyor whats appta klavye acilirken ve home butonuna basip ana ekrana gecerken, var mi oyle bi durum sizde ? birde quick memo yok home buttondan kaydirinca onu ekleme sansimz var mi biliyor musunz :)

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan uygulamalara ordan indirilen bir uygulamaya tiklarmisin hata vericekmi bende ayarlar hata verip kapaniyordu

• hocam g pro2nin lollipop portunu kurunca sayfanin devaminda fix var onu da kurdunuz mu v4 icin ? ben suan gordum onu...

edit: fixin aciklamasi

Fix to repair the settings / applications bug.
    Option call recording
    camera with more options in photography
    gallery Flex2 New
    Change and regulation Cpu to Ondemand
    Reorganization of topics
    Changes Framework
    The most important step to version 5.0.2. This includes pull-down notifications on the lock screen. Small adjustments to the system 5.0.2.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 12 Nisan 2015; 0:28:17 >
  • aynı şekilde benimde fastboot ekranında kaldı ve saatlerce uğraştım. forumda araştırırken @killmepleaseqq adlı arkadaş ( kendisine teşekkür ederim tekrardan) bir link verdi ve orada da @maholan adlı arkadaşın dediklerini yapıp daha sonra download mod'a aldıktan sonra tot yöntemi ile kurtardım.

link ise bu buradakileri harfiyen uygulayın hocam.

http://forum.donanimhaber.com/m_103635167/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 24882489249024912492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.