Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
27 Misafir (21 Mobil) - 6 Masaüstü21 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eski versiyon romu indirmişim hocam.. Birazdan yenisini kuracam bakalım

@furkoturko71 : Eski versiyon da (v2 final) otg görmüyor. Sizde böyle bir sorun varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Ancak uyumlu status bar kurularak değişir orası.. Vardır belki yapılmış status bar .. bakınmak lazım
    Birde ÖS 5:28 yazıyor orda .. ÖS = Öğlenden sonra olsa gerek :)

Hocam peki rom nasıl sıkıntısı var mı?Stock lolipoptan geçmeye değer mi?
  • Hocam bide rootlu mu geliyor rom acaba, kdz muhabbetlerinde recovery yok rootsuz falan diyorlardı bunda öyle sıkıntı yok değil mi :)
  • DADAŞ2500 D kullanıcısına yanıt
    @DADAŞ2500 : Hocam öncelikle saati sola alabiliyoruz sanırım.. Şimdi kuruyorum romu..ilk kurduğum romda aroma yoktu. Direk kuruldu. Şu ankinde kurulum aroma şeklinde ama malesef ispanyolca.. Kurarken translate'ten bakıyordum.. Kurulum esnasında gelen menüde Posicion Reloj - Reloj izquierda = Saat pozisyonu - Sol saat şeklinde sola alıyor olsa gerek.. Sonraki gelen menüde kurulmasını istediğimiz ses yüksekliğini seçebiliyoruz..

Bir önceki versiyonu sadece 10 dk kullanabildiğim için rom hakkında yorum yapamayacam ama çok beğendim ilk etapta..

@b_b_b : Hakkaten o nasıl bir eziyettir ya.. Bu Rootlu geliyor. Ben kurulum bittikten sonra reboot etmeden önce twrp'nin yeni sürümünü de kurdum.. Şu an açılmasını bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

@DADAŞ2500 : Hocam öncelikle saati sola alabiliyoruz sanırım.. Şimdi kuruyorum romu..ilk kurduğum romda aroma yoktu. Direk kuruldu. Şu ankinde kurulum aroma şeklinde ama malesef ispanyolca.. Kurarken translate'ten bakıyordum.. Kurulum esnasında gelen menüde Posicion Reloj - Reloj izquierda = Saat pozisyonu - Sol saat şeklinde sola alıyor olsa gerek.. Sonraki gelen menüde kurulmasını istediğimiz ses yüksekliğini seçebiliyoruz..

Bir önceki versiyonu sadece 10 dk kullanabildiğim için rom hakkında yorum yapamayacam ama çok beğendim ilk etapta..

@b_b_b : Hakkaten o nasıl bir eziyettir ya.. Bu Rootlu geliyor. Ben kurulum bittikten sonra reboot etmeden önce twrp'nin yeni sürümünü de kurdum.. Şu an açılmasını bekliyorum

Hocam otg okuma sorunu ve son uygulamalar menüsünde tümünü temizle ve görev yöneticisi yazılarının alt tarafta kalma sorunu var mı bunları bildirirseniz çok sevinirim

• itsthehallowman İ kullanıcısına yanıt
    zahmet olmazsa twrp download linkini de paylaşır mısınız hocam ya bende güncelleyeyim onu :) tam romu indirdim telefonun şarjı azmış bide şarj dolsun diye bekliyorum şimdi

edit: buldum hocam, indirdim buradanhttp://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 11 Nisan 2015; 18:15:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_b_b

zahmet olmazsa twrp download linkini de paylaşır mısınız hocam ya bende güncelleyeyim onu :) tam romu indirdim telefonun şarjı azmış bide şarj dolsun diye bekliyorum şimdi

edit: buldum hocam, indirdim buradanhttp://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php

Hocam kurdunuz mu romu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

İki sorunuzun cevabı resim de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi androkolik -- 11 Nisan 2015; 19:03:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: androkolik

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

İki sorunuzun cevabı resim de mevcut

Hocam V4 sürümü değil mi?Navbar yüksekliğini siz ayarladınız değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

quote:

Orijinalden alıntı: yasak_ask3434

30d rom
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Arkadasim amacin nedir çözemedim kaç aydır takip ediyorum konuyu güzel bi ss atıyorsun ne kullandigini sorunca yoksun , madem solemicen amacin ne nisbet yapar gibi...

Evet v4 sürümü. Kurulum da aroma ekranında soruyor navbar boyutunu.

• quote:

Evet v4 sürümü. Kurulum da aroma ekranında soruyor navbar boyutunu.

Eyvallah hocam peki otg okuma sorunu var mı?Stock lolipoptayim bu rom dan geçiş nasıl olcak?

• quote:

hocam kitkat romdan gececegim buna, ekstra bise yapmama gerek var mi, direkt yedegimi alip wipelari yapip flashliyor muyum... emin olmak icin sorayim dedim

Hayır hocam gerek yok olduğu gibi flashla :)

Resime dikkatli bakın otg okuyor Ekstra bir işleme gerek yok. Klasik rom kurulumunu biliyorsanız sıkıntı yok.

• quote:

Resime dikkatli bakın otg okuyor Ekstra bir işleme gerek yok. Klasik rom kurulumunu biliyorsanız sıkıntı yok.

Eyvallah hocam gördüm otg okuyormuş sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DADAŞ2500

quote:

son uygulamalar uygulama yöneticisi tümünü temizle yazısı üst üste biniyor.Bende en azından öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

quote:

son uygulamalar uygulama yöneticisi tümünü temizle yazısı üst üste biniyor.Bende en azından öyle

Niye öyle oldu acaba navbar yüksekliği ne kadar hocam?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

quote:

Niye öyle oldu acaba navbar yüksekliği ne kadar hocam?

ben 32 seçtim.Yükleyen arkadaşlar hangisini seçti?Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 11 Nisan 2015; 20:16:27 >

• petro24 kullanıcısına yanıt
    hocam romu kurduktan sonra telefonun açılması ne kadar sürüyor, bayadr LG yazıyor ekranda açılmadı

edit: rom kurmaya kurmaya ben mi unutmuşum bu kadar sürdüğünü yoksa bu mu uzun sürdü :-) :-) şuan açıldı optimizando yapıo :p tırstım bian kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_b_b -- 11 Nisan 2015; 20:31:25 >
  • quote:

hocam romu kurduktan sonra telefonun açılması ne kadar sürüyor, bayadr LG yazıyor ekranda açılmadı

edit: rom kurmaya kurmaya ben mi unutmuşum bu kadar sürdüğünü yoksa bu mu uzun sürdü :-) :-) şuan açıldı optimizando yapıo :p tırstım bian kusura bakmayın :)

Hocam petro24 hocamda oluşan son uygulamalar penceresinde yazıların üst üste sorunu var mı rom kurulduktan sonra bakar mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 24872488248924902491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.