Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.707.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    BendeBende olfuoldu jattahatta ikiiki sefer "fastboot modemode started" a düştü..çıldıracaktım resmen, komutla boot falan tekrar flashladım. Sonra 20c kk kdz yükledim flashtool ile telrar root yaptım bu sefer romu ve modları içine attım internal hariç flashlayıp teşefon içinden kurulum yaptım sorunsuz kullanıyorum. Ama dün 5 saatime mal oldu onuda bana sorun şimdi bi kaç mod daha buldum korkuyorum telefon yine elimde kalacak diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler stock lollipopta vodefone update uygulamasini hangi dosyayi silerek kaldiriyorduk.forumda baktim fark edemedim.

• Bende mobilim şimdi ilerledikçe konuda farkettim indirdim teşekkür ederim

• altunok kullanıcısına yanıt
    aynen tüm günüm heba oldu flash toolla internal storage uçuyor mu önceden kdzyi indirmiştim allahtan
  • ulgoreila U kullanıcısına yanıt
    /system/vendor/carrier/ bu dizini silerseniz VDF'ye dair her şeyden kurtulursunuz diye de eklemiş. carrier klasörünü root browser ile silin yeter.
    System/vendor/carrier içerisindeki system klasörünüklasörünü sildim yeniden başlattım gitti hocam.. İçinde bir sürü uyguşama vardı 200 mb a yakın veri silindi

system/vendor/carrier
  • tesekkurler arkadaslar

• WoLWeX kullanıcısına yanıt
    Evet uçuyor sıfırdan kurulum yapıyor. Tavsiyem kurulum işi bittikten sonra kopyalayın kopyalama bitene kadar da root ve recovery işini bitirirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Evet uçuyor sıfırdan kurulum yapıyor. Tavsiyem kurulum işi bittikten sonra kopyalayın kopyalama bitene kadar da root ve recovery işini bitirirsiniz
    Ya 409K serisi 4.4.2 sürümünde her ne kadar yöntem varsa kdz yüklemek için uyguladım ama yüklenmedi, sebebini bilen duyan deneyen yaşayan ve sonucunda yapabilen varsa paylaşabilir mi

driverlardan tutun programlara ve hostlara kadar hepsini nizami yaptım ama program yüklemedi bile. Rootsuz kdz için uğraşıyorum 20H yüklemek istiyorum. Hem baseband (çekim ile ilgili sorunlar giderilmiş deniliyor) hem ram olayı (200-300 mb artış oluyormuş)
  • Arkadaşlar facebook messenger kullanmak istemeyenler bu messengeri kurup titanium backupla dondursunhttp://www39.zippyshare.com/v/J3MBzKYG/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalemin3456 -- 20 Mart 2015; 21:28:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoLWeX

ben yanlışlıkla xposedu lg uygulamalrını deaktif etmeden flasladım recoverye ulaşamıyorum tuş kombosu değişti mi acaba

Recovery için su ikisini de deneyin biri tutar:

1-)

Ses kisma + Guc -> LG Logosu -> Ses Kisma + Guc

2-)

Ses kisma + Guc -> LG Logosu -> Ses Acma + Ses Kisma

Ayrica TiB yukluyse bi gayret romu bastan yuklemeden Tib'e girerek deaktif edebilirsiniz Smartcover'i. Ben becermistim.

• altunok kullanıcısına yanıt
    neyse allahtan pcye bağlayınca dosyaları görüyor haritalar resimler dünyanın dosyası var kurtarabildiğimi kurtayaım
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Arkadaşlar iyi akşamlar,

konuyu 3-4 gündür takip ediyorum da uzaktan. Vodafone sızıntısı romu kullanan arkadaşların yorumları sürekli farklı. Kimisi iyi kimisi kötü diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi tadına baksam mı diyorum :)

Bir de linkler kaldırılmış deniyordu, LG'nin müdehalesi vesaire olmuş.

Fikir, öneri , yardımlarınızı bekliyorum.

• teşekkürler 2 seçenek oldu hocam aynı olay başkasının başına gelirse bunu 2. seçeneği denesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Arkadaşlar iyi akşamlar,

konuyu 3-4 gündür takip ediyorum da uzaktan. Vodafone sızıntısı romu kullanan arkadaşların yorumları sürekli farklı. Kimisi iyi kimisi kötü diyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Bi tadına baksam mı diyorum :)

Kotu yorum yapani gormedim ben daha.

Arada LP tabanli SKROM, Simple vb. kullanan arkadaslar da yorum atiyor onlarla karistiriyor olabilirsiniz.

Vodafone romu su anda gayet stabil, sorunsuz.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam cunki ben hep xda da denilen gibi yapiyorum wcdma sonra diag , 33000 sonrada normal flash diyorum bi yerdede bazi secenekler imei gibi seyleri ucurdugunu duymustum ondan size sordum .

• quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Arkadaşlar iyi akşamlar,

Alıntıları Göster
    ya 5.0.2 vodafone romunun konusu kalkmış xda da zip'ini mega hesabına ekleyen veya elinde link olan var mı ?
    Bir sebepten dolayı 10c sürümüne döndüm, sonra twrp yedeği ile geri döndüm fakat 3g açılmıyor

• Carrier silince bootanimation gitmiyor.

Birkac sayfa once bir arkadas boot animation paylasmisti LG Flex 2'nin idi sanirim, onu twrpden göm sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 20 Mart 2015; 21:37:40 >
  • Siz benim kadar iyi takip etmemişsiniz o halde yorumları :)

Yorum atacak pek vakit bulamıyorum. Okuyup kapatıyorum forumu. Var sorunları olanlar :)
  • 
Sayfa: önceki 23652366236723682369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.