Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2361. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.708.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byeblade

birisi şu kk bootloaderin linkini verebilir mi ? ayrıca stock lollipop için twrp 2.8.3.1 uygun mudur ?

https://mega.co.nz/#!nl0H1LDA!Q2j_7iLj53G6He-ZQ9bPy7zXA1ly9HCiBOmNGruQPEA

Ben bununla kurdun hocam. Hata almadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Rom atar gibi wipe yapıp telefonu kapatıp kdz atarsan hiçbir sorun yaşamazsın veri kaybı gibi, en garanti yöntem budur...alternatif yolları bilmiyorum, zaten kurmadım yeni lollipop u... Kurup dönen birisi cevap verse daha iyi olur...

Anladim hocam. Yani normal kdz yuklemede hata alinmamasi icin wipe yapilip kdz yuklenicek.

Peki daha kisa bir yol yok mu hocam. Kk bootlader'i degistiremez miyiz kk'a uyumli birseyle. Jb bootlader diye birsey falan? @Blacktechtonix

Autorec uygulamasının yaptığı tamda dediğimiz şey hocam ama bazen problem çıkarıyor bootloop ta kaliyor. Aslında benim d802 için yaptığım hard reset atmayan 10c vardı internal storage hariç wipe yapıp yüklenebilir denemek lazım gonulluyseniz link verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

http://sccn.vn/threads/stock-5-0-2-lollipop-lg-g2-d802.9146/page-1 konuyu açan adam bir şeyler yazmış kdz ile ilgili ama google translate çok kötü çeviriyor. var mı tayvanca bilen?

Kdz mi geliyor yoksa v30'un

• quote:

Orijinalden alıntı: turgayaslan

quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Şuan hangi rından geçiş yapacaksınız sonucu yazarsanız sevinirim ben şuan stock lollipiptan
    Direk geçilir mi acaba saygılar...

Romu kurdum. Kurulumda aşırı ısındı. şuan normal gözüküyor. Radyo yok romda. Misafir modu çift ekran ve t işlem mevcut. Smart notice çalışıyor. Ses fena değil.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hocam paylaşım yapılan konu linkinde şöyle bir şey yazıyor:

FIX RADIO FM Y LED
    https://mega.co.nz/#!jZsUjB4L!RLeC2b...pfqY-d42cFNqU4

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

Rom atar gibi wipe yapıp telefonu kapatıp kdz atarsan hiçbir sorun yaşamazsın veri kaybı gibi, en garanti yöntem budur...alternatif yolları bilmiyorum, zaten kurmadım yeni lollipop u... Kurup dönen birisi cevap verse daha iyi olur...

Anladim hocam. Yani normal kdz yuklemede hata alinmamasi icin wipe yapilip kdz yuklenicek.

Peki daha kisa bir yol yok mu hocam. Kk bootlader'i degistiremez miyiz kk'a uyumli birseyle. Jb bootlader diye birsey falan? @Blacktechtonix

Autorec uygulamasının yaptığı tamda dediğimiz şey hocam ama bazen problem çıkarıyor bootloop ta kaliyor. Aslında benim d802 için yaptığım hard reset atmayan 10c vardı internal storage hariç wipe yapıp yüklenebilir denemek lazım gonulluyseniz link verebilirim

Saat 4 gibi denerim hocam. Linki yollayin sonuclari 5 gibi yazarim

• Ben o sayfayı dün akşamdan beridir takip ediyorum. Ama ortada bir şey yok.
    Beklemedeyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kernel Panic

Üstte nasıl kurulacağını yazdım.Ben kurdum sorunsuz çalışıyor tüm modüller.

Ben xposed kurmak için arm dosyasını kurdum mu telefon açıldıktan sonra herşey hata veriyor

• Hocam size zahmet olmazsa linki bir daha verebilir misiniz?

• quote:

quote:

http://sccn.vn/threads/stock-5-0-2-lollipop-lg-g2-d802.9146/page-1 konuyu açan adam bir şeyler yazmış kdz ile ilgili ama google translate çok kötü çeviriyor. var mı tayvanca bilen?

Kdz mi geliyor yoksa v30'un

tam anlayamadım ama birisi kdz koyucak mısın tarzı soru sormuş? konuyu açan da bekleyin bilgisayarımda bişiler oluyor demiş. ama google translate çok kötü çeviriyor anlayamadım. bir de "dentist" geçip duruyor. onun orjinali ne acaba

• corsair61 kullanıcısına yanıt
    romu tekrar yükle sonra titanium backup ya da root uninstaller ile LGsmartcover, hava durumu, hava durumu widget, wheather i uyut öyle arm flasla ardından apk yı kur ;)
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    DH deki Hocam gibi birşey sanırım, sürekli doktor doktor diye çeviriyordu bende öyle bir çıkarım yaptım, onlarda pozitif ilimlerin üstadlık terimleri kullanılıyor bizde dini :(
  • corsair61 kullanıcısına yanıt
    Hava durumu ve smart cover uygulamaları çalışırken xposed çalışmıyor.Hizmetlerde çakışma yapıyor.Bunları kullanmaktan vazgeçersen xposed çalışıyor.

Xposed kurmadan önce bu hizmetleri durdurman lazım

Şu mesajda detaylı olarak yazdım nasıl kurulacağını
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=103947886
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hocam size zahmet olmazsa linki bir daha verebilir misiniz?

https://mega.co.nz/#!9Flj3LTQ!T6LcXVYAs_JRr5DVwlOaCSahWXFxbCt0-tP90iQZfl4

• quote:

DH deki Hocam gibi birşey sanırım, sürekli doktor doktor diye çeviriyordu bende öyle bir çıkarım yaptım, onlarda pozitif ilimlerin üstadlık terimleri kullanılıyor bizde dini :(

ben de üye lup ing sordum bakalım cevap verecek mi. ayrıca yazdığım ingilizce cümleyi google translate ingilizceye çevirdiğinde daha kötü oldu aksşdjasdja
  • kounuyu atan adamdan cevap geldi. .... (noktaların) upload'u gösterdiğini herkesin beklemesi gerektiğini söylüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

quote:

Saat 4 gibi denerim hocam. Linki yollayin sonuclari 5 gibi yazarim

15.30 gibi kepenkleri kapatıyorum hocam biraz tatil yapalım değil mi pazartesi gorusmek üzere

• Hala aynı hocam sanırım yüklediğim diğer modlardan kaynaklı.
  • quote:

kounuyu atan adamdan cevap geldi. .... (noktaların) upload'u gösterdiğini herkesin beklemesi gerektiğini söylüyor.

Translate burayı da etkilemiş

• quote:

Bizde pozitif bilim olsun da; terimler dini kullanılsın veya kullanılmasın bir önemi yok bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hala aynı hocam sanırım yüklediğim diğer modlardan kaynaklı.

Reboot ta ses olmaz yalnız haberiniz olsun poweroff ve poweron yapıp deneyin

• 
Sayfa: önceki 23592360236123622363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.