Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hala aynı hocam sanırım yüklediğim diğer modlardan kaynaklı.

Bende flashladım hiç bir sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

kounuyu atan adamdan cevap geldi. .... (noktaların) upload'u gösterdiğini herkesin beklemesi gerektiğini söylüyor.

Translate burayı da etkilemiş

ahahah Viyetnamca'dan İngilizce'ye, ordan da Türkçe'ye derken cümle kuramadım :D:D:D
  • Bu vietnamlının kdz varken neden zip versiyonunu koyduğunu anlamak güç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Bu vietnamlının kdz varken neden zip versiyonunu koyduğunu anlamak güç.

son mesajında başkasına internetin çok yavaş olduğunu yazmış. acaba ondan mı uzun sürüyor yüklemesi. bir de rom büyüklüğü tahminen ne kadardır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert6385

quote:

Orijinalden alıntı: bkadem

Bu vietnamlının kdz varken neden zip versiyonunu koyduğunu anlamak güç.

son mesajında başkasına internetin çok yavaş olduğunu yazmış. acaba ondan mı uzun sürüyor yüklemesi. bir de rom büyüklüğü tahminen ne kadardır?

1.2 GB'i aşmaz bence. Çünkü G3'ün en son çıkan H Lolipop romu 1,10 GB'ye yakın.
  • Yok hocam öylede yaptım zaten.Ne logo var nede ses.Telefonu açarken normal LG logosu geliyor sadece Flex'inki gibi değil.
  • Arkadaslar bu son cikan lolipop hani vodafone olan varya. Wifi ve mobil veri pek iyi degil sanki? Wifi ile onceden azda olsa girebildigim yerde simdi girmiyor nete. H' de yavas

Ha bu arada tam anlamiyla deneyemedim henuz. Ancak gorebildigim herhangi bir hata yok. Takilma hiz sorunu falan yok. Gayet akici. Pil performansi sanki fena degil gibi. Tabi bunu demek icin cok erken henuz. Xposed android 5 icin yok sanirim. Gorsellikte ufak degisiklikler var. Suan icin tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 20 Mart 2015; 15:28:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg, vodafone ile ilişkisi var durumunu ilişkisi yok olarak değiştirdi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

quote:

Orijinalden alıntı: turgayaslan

quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Şuan hangi rından geçiş yapacaksınız sonucu yazarsanız sevinirim ben şuan stock lollipiptan
    Direk geçilir mi acaba saygılar...

Romu kurdum. Kurulumda aşırı ısındı. şuan normal gözüküyor. Radyo yok romda. Misafir modu çift ekran ve t işlem mevcut. Smart notice çalışıyor. Ses fena değil.

Hocam paylaşım yapılan konu linkinde şöyle bir şey yazıyor:

FIX RADIO FM Y LED
    https://mega.co.nz/#!jZsUjB4L!RLeC2b...pfqY-d42cFNqU4

Bende radyo çalışmadı. Normalde radyo var telefonda.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Trwp hocam sağolun ilginiz için

• Stock vodafone lollipop iki gündür inanılmaz keyif veriyor. Lollipop art ile Android e gerçekten çağ atlattı.

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hallettim :)
  • Fixlenmiş framework ile pil cidden fark etti hem çok daha hızlı şarj oluyor hem de daha uzun süre gidiyor. Romu çıktığı andan beri kullanıyorum hala hiçbir kasma veya şişmeyle karşılaşmadım SRK veya simple 2 gün sonra kasmalara laglara başlıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Beyler bu son çıkan stok lg 5.0.2 lolipop romunda xposed çalışıyormu? Denerim denemesinede. Çok uğraşıp anca bitirdim kurulumu. Bi sakatlık olmasın hani

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

zipli dosyayı twrpden flaşla. sonra telefonu aç ve apkyi yükle. aktif et restart at telefona tamamdır hayırlı olsun.

amaaa öncesinde titanium backup kurup marketten, ordan hava durumu ile ilgili hava teması, weather platform vs onları kaldırman veya dondurman gerekiyor ayrıca smartcover'i. yoksa hata veriyormuş.

greenify, app settings modüllerini sorunsuz kullanıyorum. dpi azaltmak için de texdroider kullanabilirsin

• beyler vodafonun stock lollipopuna geçtim ama root gozukmuyor download modda root yazıyor rootu nasıl gerı getırcem ??
  • byeblade kullanıcısına yanıt
    Twrp den supersu zip flashayin

• quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

Twrp den supersu zip flashayin

link var mı ?

tamam buldum hocam saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byeblade -- 20 Mart 2015; 16:05:12 >
  • tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bu rom bir harika.Daha önce ki Stock L Portlarından hiç birisini yüklememiştim ama bu bence onlardan da güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Arkadaslar bu son cikan lolipop hani vodafone olan varya. Wifi ve mobil veri pek iyi degil sanki? Wifi ile onceden azda olsa girebildigim yerde simdi girmiyor nete. H' de yavas

Ha bu arada tam anlamiyla deneyemedim henuz. Ancak gorebildigim herhangi bir hata yok. Takilma hiz sorunu falan yok. Gayet akici. Pil performansi sanki fena degil gibi. Tabi bunu demek icin cok erken henuz. Xposed android 5 icin yok sanirim. Gorsellikte ufak degisiklikler var. Suan icin tavsiye edebilirim

Xposed android 5 icin var. G2 5.0 da kullanabilmek icin, root unistaller programi yardimiyla lgsmartcover'i devre disi birakmamiz lazim. Hava durumu uygulamasida calismiyor, bu kadar

• Hocam forumberin 10c siyle stock lolipoptan donerken lg logosunda kaldi ne yapmaliyim

• 
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.