Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.716.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23242325232623272328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bide ios style status bar var mı ? Simgelerin değişmesine gerek yok sadece Wi-Fi - Sinyal Sol da Saat ortada ve Pil'de sağda olsun
  • rom yüklerken, flash bellekten otg kablo vasıtası ile yüklemek daha sağlıklı mı olur? yoksa wipe yaparken internal memory'i silmesek ve internal memory'den yüklesek, aynı performansta/ temizlikte olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hocam bide ios style status bar var mı ? Simgelerin değişmesine gerek yok sadece Wi-Fi - Sinyal Sol da Saat ortada ve Pil'de sağda olsun

Henüz yok hocam yakında

Cpu-z batarya göstergesine de takılmayın başka bir uygulama ile bakabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    OTG kullanmak ve bu sayede Internal Memory de WIPE yapmak en azından temel versiyon değişikliklerinde daha sağlıklı olur.
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Daha temiz olur.İçinde bulunan uygulamaların kalıntıları çerezleri osu busu gider biraz daha hafiflemiş olur.
  • Teşekkür ederim hocam Sizce durumu nedir hocam gözlemleriniz neler ilk defa Stock L yükliycem.
  • Arkadaşlar DPİ olayını nasıl yapacağız ya ek dpi uygulamalar çok sırıtıyor. Stock dpi deve hörgücü gibi..

edit: Stock LP 5.0.2 için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C7F9A72 -- 18 Mart 2015; 21:45:35 >
  • Arkadaşlar romu flashladıktan sonra üstüne Supersu yu flashladım. Telefon açıldı ama supersu falan yok menüde rootlamak için ne yapmam lazım?

Edit: Yeni sızan 5.0.2 stock rom.

EDİT 2: Arkadaşlar çözümü buldum. Telefonu kapatıp recovery mode a girin. (Power+ses kısma LG logosu çıkınca ikisini bırakıp yine power+ses kısma) Factory reset falan der yes diyin 2 defa korkmayın format atmıyor. Recovery mode a giriyor. Recovery mode da wipe cache ve wipe dalvik yapın tekrar supersu yu flashlayın. Ben böyle yaptım ve şu an rootlandı telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 18 Mart 2015; 22:30:00 >
  • Romu yukledim, supersu'ya swipe to install dedim fakat root yok ne yapmam lazım

bu zip de forumber 10c zip gibi autoreci falan kaldırıyor mu yoksa ? Eğer kaldırıyorsa çok kötü
  • Selam arkadaslar
    Lolipop gelmis kullananlar memnun mu cuma aksami yukleyecegim
    Optimus g3 teydim bundan daha iyidir demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşin enteresan tarafı Version herkezde farklı çıkmış
  • açılış kapanıştaki vodafone olayına çare bulabilen varmı acaba.
  • Arkadaşlar Lollipop için Xposed var mı ? Xda'da buldum ama 3 tane farklı .zip vardı.Hangisini indireceğiz G2 için ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811
  • quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar romu flashladıktan sonra üstüne Supersu yu flashladım. Telefon açıldı ama supersu falan yok menüde rootlamak için ne yapmam lazım?

Edit: Yeni sızan 5.0.2 stock rom.

Marketten supersu kurup güncelleyin cihaz reset atar tamamdır
  • Simple romdan stock roma geçenler memnun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum bende de oldu supersu simgesi var ama rootlu değil diyor
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    There is no SU binary installed, and Supersu cannot install it. İf you upgraded to android 5.0 you need to manually re-root consult the relevant forums for your device diye hata veriyorsupersu ya tıklayınca
  • Birşey soracağım. G2 de rootladıktan sonra tekrar orjinal rom'a döndüğümüzda servis telefonun rootlandığını anlayabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ooo galiba lolipop gelmiş konu popüler olduğuna göre 3 sayfa geriye gittim 30a portlanmış yüklüyen arkadaşlar kamera olayı nasıl bendeki xcamı bunda kullanabilrimiyiz 4k slow mo warmı
  • iAndroid kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsetmiş olduğunuz g flex 2 bootanimation linkini paylaşırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 23242325232623272328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.