Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2326. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23242325232623272328
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bide ios style status bar var mı ? Simgelerin değişmesine gerek yok sadece Wi-Fi - Sinyal Sol da Saat ortada ve Pil'de sağda olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

Hocam ne derseniz peki geçmeye değermidir sizce ?
    rom yüklerken, flash bellekten otg kablo vasıtası ile yüklemek daha sağlıklı mı olur? yoksa wipe yaparken internal memory'i silmesek ve internal memory'den yüklesek, aynı performansta/ temizlikte olur mu?
  • quote:

Hocam bide ios style status bar var mı ? Simgelerin değişmesine gerek yok sadece Wi-Fi - Sinyal Sol da Saat ortada ve Pil'de sağda olsun

Henüz yok hocam yakında

Cpu-z batarya göstergesine de takılmayın başka bir uygulama ile bakabilirsiniz
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mert6385 kullanıcısına yanıt
    OTG kullanmak ve bu sayede Internal Memory de WIPE yapmak en azından temel versiyon değişikliklerinde daha sağlıklı olur.
  • mert6385 kullanıcısına yanıt
    Daha temiz olur.İçinde bulunan uygulamaların kalıntıları çerezleri osu busu gider biraz daha hafiflemiş olur.
  • Teşekkür ederim hocam Sizce durumu nedir hocam gözlemleriniz neler ilk defa Stock L yükliycem.
  • quote:

Teşekkür ederim hocam Sizce durumu nedir hocam gözlemleriniz neler ilk defa Stock L yükliycem.
    Arkadaşlar DPİ olayını nasıl yapacağız ya ek dpi uygulamalar çok sırıtıyor. Stock dpi deve hörgücü gibi..

edit: Stock LP 5.0.2 için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46C7F9A72 -- 18 Mart 2015; 21:45:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-46C7F9A72

Arkadaşlar DPİ olayını nasıl yapacağız ya ek dpi uygulamalar çok sırıtıyor. Stock dpi deve hörgücü gibi..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar romu flashladıktan sonra üstüne Supersu yu flashladım. Telefon açıldı ama supersu falan yok menüde rootlamak için ne yapmam lazım?

Edit: Yeni sızan 5.0.2 stock rom.

EDİT 2: Arkadaşlar çözümü buldum. Telefonu kapatıp recovery mode a girin. (Power+ses kısma LG logosu çıkınca ikisini bırakıp yine power+ses kısma) Factory reset falan der yes diyin 2 defa korkmayın format atmıyor. Recovery mode a giriyor. Recovery mode da wipe cache ve wipe dalvik yapın tekrar supersu yu flashlayın. Ben böyle yaptım ve şu an rootlandı telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 18 Mart 2015; 22:30:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-46C7F9A72

Alıntıları Göster
    Romu yukledim, supersu'ya swipe to install dedim fakat root yok ne yapmam lazım

bu zip de forumber 10c zip gibi autoreci falan kaldırıyor mu yoksa ? Eğer kaldırıyorsa çok kötü

• Selam arkadaslar
    Lolipop gelmis kullananlar memnun mu cuma aksami yukleyecegim
    Optimus g3 teydim bundan daha iyidir demi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

bu zip de forumber 10c zip gibi autoreci falan kaldırıyor mu yoksa ? Eğer kaldırıyorsa çok kötü

Alıntıları Göster
    İşin enteresan tarafı Version herkezde farklı çıkmış

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

Alıntıları Göster
    açılış kapanıştaki vodafone olayına çare bulabilen varmı acaba.
  • quote:

İşin enteresan tarafı Version herkezde farklı çıkmış

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Lollipop için Xposed var mı ? Xda'da buldum ama 3 tane farklı .zip vardı.Hangisini indireceğiz G2 için ?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3034811

• quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Arkadaşlar romu flashladıktan sonra üstüne Supersu yu flashladım. Telefon açıldı ama supersu falan yok menüde rootlamak için ne yapmam lazım?

Marketten supersu kurup güncelleyin cihaz reset atar tamamdır
  • Simple romdan stock roma geçenler memnun mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durum bende de oldu supersu simgesi var ama rootlu değil diyor
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    There is no SU binary installed, and Supersu cannot install it. İf you upgraded to android 5.0 you need to manually re-root consult the relevant forums for your device diye hata veriyorsupersu ya tıklayınca
  • Birşey soracağım. G2 de rootladıktan sonra tekrar orjinal rom'a döndüğümüzda servis telefonun rootlandığını anlayabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: €KONOMI$T

Marketten supersu kurup güncelleyin cihaz reset atar tamamdır

Alıntıları Göster
    ooo galiba lolipop gelmiş konu popüler olduğuna göre 3 sayfa geriye gittim 30a portlanmış yüklüyen arkadaşlar kamera olayı nasıl bendeki xcamı bunda kullanabilrimiyiz 4k slow mo warmı

• iAndroid kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsetmiş olduğunuz g flex 2 bootanimation linkini paylaşırmısınız
  • 
Sayfa: önceki 23242325232623272328
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.