Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22242225222622272228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam yarına kadar bulamazsan ben de var up edebilirim internet hızım arttığında...

edit: Upload hızım düşmemiş

mega linki
    yavaş inerse kendi hesabına ekleyip oradan çekin

md5 vs. kontrol etmeyi unutmayın

Dosya: CloudyG3_2.1.zip
    CRC-32: b38126e0
    MD4: 293b8a9509ba73e03f8dc60ff7325f05
    MD5: 46a2230647cc4b81abc3cce598b2f631
    SHA-1: 70359f1636e4071d55df45dc20b85db2e6553181

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 28 Şubat 2015; 22:17:39 >

• Arkadaslar iki uc tane sorum var Simple Rom 1.2 kullananlara:

1-) Sekilli pin girince "Sist Arayuzu" hata raporu vermeye basladi iskence gibiydi surekli kendini kilitleyip acmaya basladi telefon 2sn gibi araliklarla zar zor ayarlara girip duzeltebildim 10 dakikada kilidi kapata aca, sorun ne tam olarak?

2- Mobil sebekede dusme problemi yasiyorum ara sira stock kitkat veya 1.1'de boyle bir problem olmamisti.

3-) Herkeste transparan accu widget'i var, nasil yaptiniz yav onu? :)

4-) Navbar acayip buyuk, nasil daraltabilirim?

Tesekkurler

Bu arada Simple 1.2 fazlaca sorunlu, 1.1de kalmanizi tavsiye ederim arkadaslar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Primarch -- 28 Şubat 2015; 21:39:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Atakan.

Teşekkür ederim. sizce Lolipop için halen erkenmi . cloudy 2.2 ile devammı ederim :)

Hocam simple v1.1 gayet sorunsuz. V1.2 de ben ve bir kac arkadas hat problemi yasadik hsrkeste olucak diye birsey yok siz bilirsiniz denemekte

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Teşekkür ederim. sizce Lolipop için halen erkenmi . cloudy 2.2 ile devammı ederim :)

Hocam simple v1.1 gayet sorunsuz. V1.2 de ben ve bir kac arkadas hat problemi yasadik hsrkeste olucak diye birsey yok siz bilirsiniz denemekte

Alıntıları Göster
    Simple rom 1.2 final versiyonda patch yüklemiyoruz. İndirdim deneyeceğim. 1.2 beta da edge ile mobil veri açılmıyordu ve benim geçen gün keşfettiğim google play kendi kendine versiyon düşürüp tekrar güncelleme sorununu xda dakiler bugün farketmişler. Bazı google uygulamaları yanlış yere kurulmuş priv-app klasörüne atınca o hatada düzeliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende ls980 versiyonunu kullanmaktayım. Aosp kullanmak istiyorum ama rom yüklediğimde lg logosu saniyede bir geliyor bende gloudy2.2 ye geri dönmek zorunda kalıyorum herseferinde şuana kadar denediğim romlar cm 11 cm 12 ve RR bi yerde yanlış bişey mi yapıyorum anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Makifylmzz

Simple rom 1.2 final versiyonda patch yüklemiyoruz. İndirdim deneyeceğim. 1.2 beta da edge ile mobil veri açılmıyordu ve benim geçen gün keşfettiğim google play kendi kendine versiyon düşürüp tekrar güncelleme sorununu xda dakiler bugün farketmişler. Bazı google uygulamaları yanlış yere kurulmuş priv-app klasörüne atınca o hatada düzeliyormuş

Ben final uzerine patch kurdum, birkac sorunla karsilasiyorum bununla mi alakali yoksa?

• hocam d802 için değil denmiş
    Edit: Çok özür dilerim arkadaşlar yanlış anlamışım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre.koc -- 28 Şubat 2015; 23:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Hocam link ve yükleme talimatları varmı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre.koc

hocam d802 için değil denmiş

Ben Romu indirdim. İçindeki klasörlerden biri de VAR klasörü. Orada Lg nin modelleri var. D802 de var. Aroma kurulumu ekranında seçim yaparken karşımıza çıkan liste sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Hocam link ve yükleme talimatları varmı acaba?

Alıntıları Göster
    @ozn. Evet o yüzden sanıyorum.

@emre.koc Nerde demişler hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozn.

Arkadaslar iki uc tane sorum var Simple Rom 1.2 kullananlara:

1-) Sekilli pin girince "Sist Arayuzu" hata raporu vermeye basladi iskence gibiydi surekli kendini kilitleyip acmaya basladi telefon 2sn gibi araliklarla zar zor ayarlara girip duzeltebildim 10 dakikada kilidi kapata aca, sorun ne tam olarak?

2- Mobil sebekede dusme problemi yasiyorum ara sira stock kitkat veya 1.1'de boyle bir problem olmamisti.

Tesekkurler

Arkadaslar cevaplamaniz mumkun mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

quote:

Tesekkurler

Alıntıları Göster
    1. Böyle bir hata almadım ben
    2. Sadece 2g de mobil veriyi açınca düşüp 5 saniye sonra tekrar geliyor onun dışında düşme görmedim
    3. Bilmiyorum
    4. https://mega.co.nz/#F!kFUnDTJK!lIoqtxbtNpJgqc9RSXmKYA
    linkteki navbarlar sadece 1.2 için geçerli önceki sayfalarda örnek resmiyle paylaşmıştım. Xda daki biri paylaşmış bende ordan aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Hocam yarına kadar bulamazsan ben de var up edebilirim internet hızım arttığında...

edit: Upload hızım düşmemiş

https://mega.co.nz/#!1pE3nDJD!9J7HQ-585XMH08nz7R0hudoJzLiwxTkU0fCo269AZHc

mega linki
    yavaş inerse kendi hesabına ekleyip oradan çekin

md5 vs. kontrol etmeyi unutmayın

Dosya: CloudyG3_2.1.zip
    CRC-32: b38126e0
    MD4: 293b8a9509ba73e03f8dc60ff7325f05
    MD5: 46a2230647cc4b81abc3cce598b2f631
    SHA-1: 70359f1636e4071d55df45dc20b85db2e6553181

Tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: Primarch

quote:

Tesekkurler

Alıntıları Göster
    OTG kullanamayan arkadaşlar kullanmak istedğiniz flash belleği fat 32 olarak biçimlendirerek kullanmayı deneyin. Bende böyle çözüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: Morpheause

OTG kullanamayan arkadaşlar kullanmak istedğiniz flash belleği fat 32 olarak biçimlendirerek kullanmayı deneyin. Bende böyle çözüldü

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar,
    Simple Rom V1.2 Lollipop FINAL versiyonunu şimdi yükledim. Aroma kurulumunda D802 yi seçtim. Artık Final sürümünde PATCH yüklemeden kuruyoruz.
    Kurulum bitince restart yaptıktan sonra 129 uygulama güncelleniyor her zamanki gibi.

BETA olanında telefon şarz olurken GMail i açmaya çalıştığımda Durdu: ne yazıkki google play hizmetleri hatasını veriyordu.
    Final Romunda olacak mı test edip göreceğim.

Ben test etmeye başlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

Merhaba Arkadaşlar,
    Simple Rom V1.2 Lollipop FINAL versiyonunu şimdi yükledim. Aroma kurulumunda D802 yi seçtim. Artık Final sürümünde PATCH yüklemeden kuruyoruz.
    Kurulum bitince restart yaptıktan sonra 129 uygulama güncelleniyor her zamanki gibi.

BETA olanında telefon şarz olurken GMail i açmaya çalıştığımda Durdu: ne yazıkki google play hizmetleri hatasını veriyordu.
    Final Romunda olacak mı test edip göreceğim.

Ben test etmeye başlıyorum.

Link varmı hocam

• .Atakan. kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#F!PwADjI7Y!FvhBiD9S2awlHIWY-yK_dA

Simple V1.2 Final olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamsar24 -- 1 Mart 2015; 1:56:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

https://mega.co.nz/#F!PwADjI7Y!FvhBiD9S2awlHIWY-yK_dA

Simple V1.2 Final olan.
    Arkadaşlar RR Romun son sürümünü yükledim.Şöyle bir sorunum var.Ekranı kilitleyince kendiliğinden uyanıp kilit ekranı geri
    geliyor.Bunu kapamanın bir imkanı varmı
  • Meissner kullanıcısına yanıt
    ekran ayarlarından kaldırarak uyandırın tikini kaldır
  • buraktpky B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
  • 
Sayfa: önceki 22242225222622272228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.