Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22252226222722282229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karamsar24

Merhaba Arkadaşlar,
    Simple Rom V1.2 Lollipop FINAL versiyonunu şimdi yükledim. Aroma kurulumunda D802 yi seçtim. Artık Final sürümünde PATCH yüklemeden kuruyoruz.
    Kurulum bitince restart yaptıktan sonra 129 uygulama güncelleniyor her zamanki gibi.

BETA olanında telefon şarz olurken GMail i açmaya çalıştığımda Durdu: ne yazıkki google play hizmetleri hatasını veriyordu.
    Final Romunda olacak mı test edip göreceğim.

Ben test etmeye başlıyorum.

hocam 1.2 final mi 1.1 final mi tam anlayamadım. vietnam sitesinde hala 1.2 beta test var. bende 1.2 beta kurulu patchle birlikte kuruluyordu. eğer 1.2 final kurduysaniz link atabilir misiniz ve farkliliklari söyleyebilir misiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur4154

Arkadaşlar bende ls980 versiyonunu kullanmaktayım. Aosp kullanmak istiyorum ama rom yüklediğimde lg logosu saniyede bir geliyor bende gloudy2.2 ye geri dönmek zorunda kalıyorum herseferinde şuana kadar denediğim romlar cm 11 cm 12 ve RR bi yerde yanlış bişey mi yapıyorum anlamadım yardım ederseniz çok sevinirim.

Yok mu yardım edecek arkadaş?
  • quote:

Bu ROM sadece F320S/L/K modelleri için çıkarılmış Lollipop Romu. Bizim kullandığımız D802 için değil. Kurmaya çalışırsanız telefonunuz brick olur.

@Blacktechtonix hocamın katkıları ile Cloudy G2 3.0 romunu kurdum..

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Bu ROM sadece F320S/L/K modelleri için çıkarılmış Lollipop Romu. Bizim kullandığımız D802 için değil. Kurmaya çalışırsanız telefonunuz brick olur.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

hocam nasıl kurdunuz

karamsar hocam

1.2 final sürümünü normal rom kurar gibimi kuracaz herhangi birşey kuracakmıyız daha öncesinde ?

• quote:

quote:

Link verebilir misiniz hocam. Sorun yaşamadıysanız ben de kurmak isterim. Teşekkürler şimdiden.

• Hocam linkleri pm ile @Blacktechtonix hocamdan aldım.Kendisinin izni olmadan link paylaşamam.
    Romda bir sorun yaşamadım test ediyorum

• özür dilerim yanlış anlamışım hocam yukarda s/L/K modeli olanı yanlış anlamışım
  • petro24 kullanıcısına yanıt
    Tamam sorun değil Blacktechtonix hocam paylaşır heralde burada.
  • .Atakan. kullanıcısına yanıt
    Evet. Simple 1.1 ve Simple 1.2 beta için Twrp ile full wipe yapip kuruyoruz. Ben micro OTG flash disk ile internal storage da silerek tertemiz kurulum yaptım.

Arkadaşlar Cloudy bu romun D802 modeli için olanını hiç bir yerde paylaşmadı diye biliyorum. Xda forumda da böyle bir paylaşım görmedim. Yanlışım varsa düzeltin.

• quote:

Arkadaşlar Cloudy bu romun D802 modeli için olanını hiç bir yerde paylaşmadı diye biliyorum. Xda forumda da böyle bir paylaşım görmedim. Yanlışım varsa düzeltin.

Hocam zaten cloudy bu romu kore cihazlar için yapmış sağolsun @Blacktechtonix hocamız d802 modeline uyarlamış:)

• quote:

Evet. Simple 1.1 ve Simple 1.2 beta için Twrp ile full wipe yapip kuruyoruz. Ben micro OTG flash disk ile internal storage da silerek tertemiz kurulum yaptım.

anladım hocam

%41 şuan indirmeye devam ediyor

bende temiz kurulum yaparım

1.2 final sürümüni indiriyorum şuan
  • quote:

quote:

Hocam zaten cloudy bu romu kore cihazlar için yapmış sağolsun @Blacktechtonix hocamız d802 modeline uyarlamış:)

Alıntıları Göster
    Simple Rom 1.2 final sürümünü kullanıyorum şu an lık gayet stabil herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ayrıca google play kendi kendine eski sürüme dönüp tekrar güncelleme ve 2g de mobil veri kopması yaşamadım. Tek gördüğüm sorun 2 tane lg smartworld var biri eski kitkattaki biride cloudy romlarında gördüğümüz yeni olan

• Simple lollipop v1.2 final sürümünde şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Akıcılığı Simple lollipop v1.1 deki gibi. Kullandığım bütün programları yükledim. Sorun yok şimdilik. Simple v1.2 BETA kullanıyorsanız hiç düşünmeden FINAL sürümüne geçin. Yapmaniz gereken twrp ile full wipe yapıp final romu yüklemek.

• quote:

Simple lollipop v1.2 final sürümünde şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Akıcılığı Simple lollipop v1.1 deki gibi. Kullandığım bütün programları yükledim. Sorun yok şimdilik. Simple v1.2 BETA kullanıyorsanız hiç düşünmeden FINAL sürümüne geçin. Yapmaniz gereken twrp ile full wipe yapıp final romu yüklemek.
    Arkadaşlar stock kitkat jelly bean den daha mı çok şarj harcıyor. Kimi kitkat yükleyince çok azaldı diyor kimi arttı diyor. Siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrtYlmzz

Arkadaşlar stock kitkat jelly bean den daha mı çok şarj harcıyor. Kimi kitkat yükleyince çok azaldı diyor kimi arttı diyor. Siz ne kadar ekran süresi alıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    Cloudy G3 3.0 ın linki elimde mevcut fakat @Blacktechtonix hocamızın izni olmadığı için paylaşamıyorum :) Linkinide geliştirici host sayfasındaki profilinden buldum. Hocam kusura bakmazsınız umarım izinsiz oldu biraz,

Hocam romu kullandikca buraya yazarsanız cok makbule geçer.Bi Sıkıntı ile karsilasip karsilasmadiginizi pil durumunu stabilligini falanYorumlarinizi bekliyorum.

• quote:

Simple lollipop v1.2 final sürümünde şu ana kadar hiç bir sorunla karşılaşmadım. Akıcılığı Simple lollipop v1.1 deki gibi. Kullandığım bütün programları yükledim. Sorun yok şimdilik. Simple v1.2 BETA kullanıyorsanız hiç düşünmeden FINAL sürümüne geçin. Yapmaniz gereken twrp ile full wipe yapıp final romu yüklemek.

Hocam ben de full wipe yaptim, buna ragmen sekilli sifre kullaninca feci ariza cikiyor. PIN kullaniyorum artik mecburiyetten :( Sizde de var mi hata raporu verme meselesi sekilli sifre kullanimini actiginizda?

Ayrica su seffaf hava durumu widget'i olayini bilen yok mu ya? Birkac kiside gordum ama bulamiyorum simdi o mesajlari :(

1.2 daha stabil ama 1.1 daha sorunsuzdu, keske gecmeseydim Vietnamlilar fena kandirdi bizi.

Bir de su navbar'in dpi'sini hala dusuremiyorum kafayi yiyecegim... Alternatif bi navbar var biri paylasmis 24dpi 36 dpi vs. ama nexus butonlari olmadigindan cok cirkin duruyor. Nasil halletmeli bu meseleyi?

• beyler biri simple 1.2 final sürümü linkini atabilir mi. sayfasına giriyorum beta sürümü var hala. bu sayfada final diye bi link göremiyorum beta var bir de patch var yardımcı olur musunuz

sccn.vn/threads/stock-lollipop-for-g2-all-variants-d8xx-ls-vs980-l01f.8070/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 22252226222722282229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.