Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2185. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ses kisma power seskisma artirma yaptim yes yes dedim yine twrp gecip please enter password diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menmoli

Anakartın çıkar nötr le sonra tör kur yeniden düzeliyor. Birde. Açılışta şunu dene ses kısma +power hemen ardından ses açma +power

Biraz daha anlaşılır şekilde yazar mısınız? Anakartı çıkar nedir? Neye göre çıkar? Telefonu dağıtırken tüm parçalarını da dağıtabilirsiniz, bir-iki parçasını sökmek te yeterli olabilir. Biz nereye kadar dağıtacağız? Nötr'le ne demek, nasıl yapılıyor? Sonolarak tör nedir, nasıl kuruluyor, nereden kuruluyor?
  • Ingilizce kaynaklar var ama anlamiyorum 10kb net ile giriyom bi yardimci olun

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Anakartın çıkar nötr le sonra tör kur yeniden düzeliyor. Birde. Açılışta şunu dene ses kısma +power hemen ardından ses açma +power

Biraz daha anlaşılır şekilde yazar mısınız? Anakartı çıkar nedir? Neye göre çıkar? Telefonu dağıtırken tüm parçalarını da dağıtabilirsiniz, bir-iki parçasını sökmek te yeterli olabilir. Biz nereye kadar dağıtacağız? Nötr'le ne demek, nasıl yapılıyor? Sonolarak tör nedir, nasıl kuruluyor, nereden kuruluyor?

Aynen hocam androidte yeni yeni terimler duydum

• Bidaha teledona rom falan kurmam son olsun
    Bu sorunun cozumu hic yokmu? Servise gondersek twrp aciliyor direk garanti disi derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydz -- 20 Şubat 2015; 11:08:13 >
  • Sorduğu şifre neyin şifresi. Sim kart şifresi mi acaba. TWRP de şimdiye kadar hiç şifre sormadı. Ben mi yanlış biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydz

Telefpnu tamamen brick ettim sanirim.simple v1.1den geri tot metoduyla donerken twrp ye girdi ve pasword istedi kapati acmayi denedim surekli twrp aciliyo otgden rom yukledim kabul etmiyor unable mount strage yaziyor yeterartikbu rom manyakligim yuzunden piskolojim bozuldu yardimedin
    Mount kiaimlarinda stroge falan gozukmuyor
    Tot metoduyla deniyorum twrp girip password soruyo

Aynusi benim basima geldi flash tool ile yukleme yaptim sorunsuz kurdu flash toolu dene sifreye gelibce ne sifresi oldugunu bende cozemedim

• hep bunlar gugıl amcanın sucu

• Dun selfie cubugu aldim kablosuz. İcinden resimdeki beyaz kablo cikti, siyah kablo ile giris cikislari ayni fakat g2'yi siyah kablo ile bilgisayara baglayabiliyorum direk ortam cihazi algiliyor. Beyaz kablo ise sadece saej ediyor. Sebebi nedir ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 20 Şubat 2015; 11:54:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydz

Bidaha teledona rom falan kurmam son olsun
    Bu sorunun cozumu hic yokmu? Servise gondersek twrp aciliyor direk garanti disi derler

daha önce twrp'ye şifre koyma ihtimalin var mı, download mod açılıyor ise stok rom yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

Bu kilit ekranina telefonun sag alt kosesine kamera ikonunu nasil ekleyebilirim. Onda da g3 tweaks yuklu bende de. G3 tweaksin kamera ayarlarina baktim benimliyke ayni ayarlar bende yok ama

Bir de resimdeki fotograftakirom optimus 1.4.1 yuklu. Sanal tus ve sanal tusun hemen ustundeki uygulamalar arasindaki bosluk cok az. Ben clpudy 2.2 kullaniyorum bende cok daha fazla. Iki telefonun dpisi da 420. Dpi degistirince o bosluk artiyor biliyorum ama onda arttirinca da dusurunce de surekli oyle kaliyor bende oyle degil. O boslugu azaltmanin bi yolu var mi ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Ayarlar-ekran-kilit ekranı-kısayollar

• quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Lolipop rom :https://mega.co.nz/#!EYFCUYjC!wU30QoCBlKvStpiHs6YKp8ebDRWBtXvWHcr46nAMczY

KK Bootloader ::http://www.dorimanx.com/.../KK-20H-D802-BOOT-LOADER.zip

D802 için olan twrp recovery :http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-3-1.php

Dosyaları telefona yada otg usb ye atıyoruz

Kurulum

1. Cihazı recovery moda alıyoruz
    2. Twrp 2.8.3.1 dosyasını flash liyoruz
    3. Ana Menuye dönüp reboot altından recovery reboot u seciyoruz. Cihaz kapanıp yeni recovery de başlayacak
    4. Kk bootloader i flash liyoruz
    5. İnternal storage hariç wipe yapıyoruz.
    6. Rom dosyasını flash liyoruz
    7. Aroma installer da D802 yi seciyoruz.
    8. Reboot diyoruz

Kurulum tamamlanmıştır

Anlatım @Blacktechtonix

Buyur kardeşim buradan bakabilirsin

Eyvallah hocam teşekkür ederim kk bootloader linkinde sorun var.Bu arada cihaz TR versiyon.

Edit : Buldum bootloaderı

Stock Lollipop'a geçmeye değermi ?

Benim için tek sorun xposed yok. stok lollipopa (v30x) geçmeyi düşünmüyorum bu lollipopda kalıcam.

• quote:

Orijinalden alıntı: karamsar24

BKD_Lollipop_V4_Variants:
    twrp-2.8.5.1-d802-bump-blastagator-signed kernel üstüne Simple Rom V.1.1 Lollipop yüklü olan telefonuma Micro OTG üzerinden Full Wipe yaparak yükledim.
    Tükleme yaparken Simple Rom V.1.1 Lollipop romundaki gibi %10 da uzunca süre takılmadan yüzdesi ilerleyerek kuruldu.
    LG Logosunu geçtikten sonra programlar güncelleniyor kısmını Vietnamca yazarak 137 uygulamayı güncelledi. 5-6 dk kadar sürdü.Açıldı.
    Navigasyon tuşları küçük. Klasik 5.0 lollipop. Ancak durum çubuğunda sol tarafta sinyal çekim gücü 5 yıldız gösterirken birden yıldızlar çarpı oluyor ve bir saniye olmadan yine düzeliyor. İlk konuşmamda daha 10sn olmadan koptu. Tekrar aradım.3.5 dk. kopmadı. Sesim karşı tarafa iyi gidiyormuş ama karşı tarafınki bir boğuk (parazitli) gibi geldi bana. Anlaşılıyor ama. İkinci görüşmemde sesim karşı tarafa iyi gitti ve bana da iyi geldi. Ancak yaklaşık 6.dakikada koptu ve tekrar aradım 10.dakikada koptu.
    İlk izlenimim böyle. Ekran görüntüleri aşağıda.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Stok lollipop romdan farkı ne sadece durum çubuğu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Dun selfie cubugu aldim kablosuz. İcinden resimdeki beyaz kablo cikti, siyah kablo ile giris cikislari ayni fakat g2'yi siyah kablo ile bilgisayara baglayabiliyorum direk ortam cihazi algiliyor. Beyaz kablo ise sadece saej ediyor. Sebebi nedir ?
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Kablonun içinde de kılcal kablolar vardır. Micro USB'ler 5 kablo kullanırlar. Ancak genellikle 4 tanesi kullanılır. Birisi +, birisi -, birisi Data +, diğer, Data -.
    Şarj için sadece + ve - yeterlidir. Bu kabloda da 2 kablo kullanılmıştır.

• quote:

Bana 4.2 için twrp veya bmw touch için linkini olan pm atabilirim
    atabilirim veya update edebilir mi hiç bir yerde bulamıyorum

Size yardım etmek isteriz ama ne yazdığınız anlaşılmıyor. Siz okuyunca ne demek istediğinizi anlayabiliyor musunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Dun selfie cubugu aldim kablosuz. İcinden resimdeki beyaz kablo cikti, siyah kablo ile giris cikislari ayni fakat g2'yi siyah kablo ile bilgisayara baglayabiliyorum direk ortam cihazi algiliyor. Beyaz kablo ise sadece saej ediyor. Sebebi nedir ?

Kablonun içinde de kılcal kablolar vardır. Micro USB'ler 5 kablo kullanırlar. Ancak genellikle 4 tanesi kullanılır. Birisi +, birisi -, birisi Data +, diğer, Data -.
    Şarj için sadece + ve - yeterlidir. Bu kabloda da 2 kablo kullanılmıştır.

Peki, işlevleri değiştirsem sorun olur mu, yavaş şarj veya hızlı şarj gibi. Yani beyaz kabloyu siyah kabloyu taktığım adaptöre bağlasam telefonu öyle şarj eder mi ?

• Ben xposed ı çalıştırabildim stok lollipop da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar geceden sabaha wireless açık şekilde ortalama ne kadar şarjınız azalıyor?

Bende %20 kadar azalıyor, hiçbir uygulama açık değil, greenify donation pack kullanıyorum, hard reset attım, uygulamaları azalttım yine aynı. Ayrıca bataryada düşük yuzdelerde dalgalanmalar oluyor, iniyor çıkıyor. Zaten ekran süreleri de ciddi oranda azaldı.

Sanırım bataryanın ömrünü doldurdum

G2 için işe yarar bir batarya kalibrasyon yöntemi bilen var mıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NexusElite

quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

quote:

Orijinalden alıntı: xperius

Lolipop rom :https://mega.co.nz/#!EYFCUYjC!wU30QoCBlKvStpiHs6YKp8ebDRWBtXvWHcr46nAMczY

KK Bootloader ::http://www.dorimanx.com/.../KK-20H-D802-BOOT-LOADER.zip

D802 için olan twrp recovery :http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-3-1.php

Dosyaları telefona yada otg usb ye atıyoruz

Kurulum

1. Cihazı recovery moda alıyoruz
    2. Twrp 2.8.3.1 dosyasını flash liyoruz
    3. Ana Menuye dönüp reboot altından recovery reboot u seciyoruz. Cihaz kapanıp yeni recovery de başlayacak
    4. Kk bootloader i flash liyoruz
    5. İnternal storage hariç wipe yapıyoruz.
    6. Rom dosyasını flash liyoruz
    7. Aroma installer da D802 yi seciyoruz.
    8. Reboot diyoruz

Kurulum tamamlanmıştır

Anlatım @Blacktechtonix

Buyur kardeşim buradan bakabilirsin

Eyvallah hocam teşekkür ederim kk bootloader linkinde sorun var.Bu arada cihaz TR versiyon.

Edit : Buldum bootloaderı

Stock Lollipop'a geçmeye değermi ?

Benim için tek sorun xposed yok. stok lollipopa (v30x) geçmeyi düşünmüyorum bu lollipopda kalıcam.

Yok yani şuanda ki Simple Port Roma geçmeye değer mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: samiluslu43

Ben xposed ı çalıştırabildim stok lollipop da.

Hocam nasıl yaptığınız açıklarmısınız ?
  • 
Sayfa: önceki 21832184218521862187
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.