Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (217. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vengace

arkadaslar 32 gb g2 icin gpro2 portu kullanilabilir mi ?sorunu var mi ? birde twrp ile kurabilir miyim yoksa illa pliz cwm kurmak sart mi ?

ben kurdum herhangi bir sorunlar karsılasmadım ayrıca ben twrp ile kurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

arkadaslar 32 gb g2 icin gpro2 portu kullanilabilir mi ?sorunu var mi ? birde twrp ile kurabilir miyim yoksa illa pliz cwm kurmak sart mi ? son olarak da 4.2.2 uzerine kuruyoruz dimi

Kurup kullanan kişiler var xda da eğer kurmak istiyorsan mutlaka philz recovery kurmak şart yoksa hata veriyor.evet 4.2.2.kuruyorsunuz ama root gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espesito -- 8 Mart 2014; 20:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ekranda kaldım çıkamıyorum
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    ben bostakı ramı paylastım kurulumda bı sıkıntı olabılır bende 1,2 bosta ram oldu.. gereksızlerı de dondurun

sl-mo kameraya gelın cozunurluk ayarlarına gelın alt sıralarda.. magıc focus a bakmadım bakım doneyım :)
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    hahahah temayı kaldır 3 cızgıden
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Navbar da 3 çizgiye bas , sistem ayarları var ordan ana ekranı seçebilirsin , o zaman normale döner .
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Valla ben kurdum sabahleyin biraz kullandım, hiç bir hatası da yoktu, yalnız cwm ile kurun...

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

ben bostakı ramı paylastım kurulumda bı sıkıntı olabılır bende 1,2 bosta ram oldu.. gereksızlerı de dondurun

sl-mo kameraya gelın cozunurluk ayarlarına gelın alt sıralarda.. magıc focus a bakmadım bakım doneyım :)

evet gordum tesekkur ederim.. ama rom olayına da bakacagım olmadı ne var ne yok sileceğim :=)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Valla ben kurdum sabahleyin biraz kullandım, hiç bir hatası da yoktu, yalnız cwm ile kurun...
    cloudy flex gayet güzel, bulutlara çıkarıyor adamı g pro2 henüz taze, hele otursun
  • Root sorunsuz var ben de
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

@Gökşen PASLI Var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 8 Mart 2014; 20:35:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

root cidden yok mu

edit varmış gördüm resmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökşen PASLI -- 8 Mart 2014; 20:35:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sam_Mobile

cloudy flex gayet güzel, bulutlara çıkarıyor adamı g pro2 henüz taze, hele otursun

Alıntıları Göster
    Yav beyler Allah rizasi icin biri bi cevap versin. Sorunsuz 4.4.2 cikmadimi daha? Kactane kurdum kimisi oluyor ama root yok. E root olmayan telefonu napim ben. Kitkata root cikmadimi henuz? En son bi kitkat kurdum dokunmatik uctu gitti. Henuz root ve twrp cikmadimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Root sorunsuz var ben de

@Gökşen PASLI Var

Bizde neden yok acaba anlamadım bu root olayını nasıl geri getiririz acaba recovery olsa yeniden yükleme yapmak kolay olurdu ama şimdi tekrar 4.2.2 yi kur rootla recovery kur philz recovery kur sonra romu kur ki garantisi de yok gibi bu işin: )

• ????

• quote:

Rom zaten rootlu, menüde superuser mevcut dikkat etti iseniz.
    Knock code u da buradan açabilirsiniz.

rom rootluda romu attıktan sonra root gidiyor root gitti yani

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

evet gordum tesekkur ederim.. ama rom olayına da bakacagım olmadı ne var ne yok sileceğim :=)

sl mo kameraya nasıl geliyorduk
  • viranufuk kullanıcısına yanıt
    Kurulan rom rootlu olarak kuruluyor zaten , cihazda şuan root var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: viranufuk

quote:

Rom zaten rootlu, menüde superuser mevcut dikkat etti iseniz.
    Knock code u da buradan açabilirsiniz.

rom rootluda romu attıktan sonra root gidiyor root gitti yani

Bu ışte bir gariplik var romu flashladiktan sonra reboot yapmadan once disabler recovery seçeneği çıktı bende.4.4.2 de.henüz recovery olayını cozmedikleri için seçtim bununla alakalı olabilir mi

• Ekstra bir işlem yapmadım ben de root için siz ne yaptı iseniz aynısını yaptım.

Arzu eden arkadaşlar tekrardan kurulum yapsın üşenmez ise.

Recovery olarak Touchphliz kullansın lar.

• espesito kullanıcısına yanıt
    Onu'' No'' yapıp geçeceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 215216217218219
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.