Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2135. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21332134213521362137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada fener widgeti yok. Flash ışığını nasıl fener olarak kullanabiliriz bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Offical update ne zaman gelecek? Niye bekliyoruz hala bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

Sağolasın hocam romu kurdunuz sanırım var mı gözünüze çarpan bir aksilik
    Deneyenlerin yorumları iyi gözüküyor.Bir aksilik olmazsa yarın denerim bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victoяiatus

Offical update ne zaman gelecek? Niye bekliyoruz hala bilgisi olan var mı?

Bekliyoruz işte muhtemelen 1 ay içinde herhangi bir ülke verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oh sonunda bozdun rahat ettim ugrasa ugrasa

beyler secure booting boot diyo recoverye girmeye calisincada factory reset geliyo napiyim ben simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: heithered

Bu arada fener widgeti yok. Flash ışığını nasıl fener olarak kullanabiliriz bilen varmı

Marketten TeslaLed indir hocam

• Ustam yardiminla romu kurdum 5.0.1 ama xposed kuramadim ve en onemlisi greenify kuramadim yok mu bir caresi

• quote:

Orijinalden alıntı: onurkaraas

oh sonunda bozdun rahat ettim ugrasa ugrasa

beyler secure booting boot diyo recoverye girmeye calisincada factory reset geliyo napiyim ben simdi

???

• quote:

Orijinalden alıntı: tarlabasi

quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Hocam tit. Backup çalışıyor mu acaba bakabildin mi :)

Onu denemedim hocam

üstad forumber'in rom eski bootloader'ıda flashlıyordu hatırladığım kadarıyla?
    Deneme imkanın oldu mu?Stock'a dönerken patlamayalım sonra..Nedir yorumların?

O dosya herşeyi kendine uyduruyor merak etmeyin bu işlemi tamamen sıfırlayıp 4.2.2 ye döndürüyor bu kadar kısa sürede deneyemem ama zaten geri dönmek isteyecek yoktur henüz romda sıkıntı yok bende gayet stabil çalışıyor.

• Eğer twrp yada cwm custom recovery varsa factory reset kısmını önemseme güç tuşuna baş geç. Sonrasında recovery gelecek. Uygun rom ve kernel yüklemeyle boot security errror geciliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heithered -- 11 Şubat 2015; 22:08:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

hocam wipe yaptıktan sonra usb otg yi görmüyor şu an reboot recovery yapsam kalır mıyım öyle ya da usb yi neden gömüyor acaba en başta görüyordu keza

Hocam kernel bootloader uyumsuzsa kalabilir otg yi neden görmüyor fikrim yok
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Asıl 5.0 bi roma xposed kursaydın olay olurdu xposed henüz ART desteklemiyor yani lollipop romlarda kullanamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: coco1912

Ustam yardiminla romu kurdum 5.0.1 ama xposed kuramadim ve en onemlisi greenify kuramadim yok mu bir caresi

Hocam art de çalışıyor biliyorsunuz bunun için xposed çıktı demişti bir arkadaş eski xposed çalışmaz bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

http://m.ebay.com/itm/281469747515?nav=SEARCH kendime ve @yasin92 arkadaşa bu satıcıdan 2 adet sticker aldım.ürün çok hoşumuza gitti lakin satıcı sağlam değil.
    2 kez satin aldım ve 2 aydan fazla oldu ürün gelmedi.2 kez satıcı para iadesi yaptı
    Bu ürün Dünya'da sadece bu satıcıda var(ya da yok elinde kalmamış olabilir)

O stickerlardan ben de almıştım meraktan. Birincisi kaliteli değil, ikincisi dayanıklı değil cepte falan kolaylıkla birkaç güne yıpranıp açılabilir.
    Kısacası çöp hocam bilginiz olsun :)

• espesito kullanıcısına yanıt
    Eğer recoveryde Full wipe yaptıysanız, özellikle internal storagei wipeladiysaniz otg belleğin içeriğini görmez, reboottan reboot to recovery diyin. Şimdi internal storageda twrp olacak ve otg belleği görecek korkaacak bisey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heithered -- 11 Şubat 2015; 22:15:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkaraas

oh sonunda bozdun rahat ettim ugrasa ugrasa

Arkadaşlar kurulumu adım adım anlattım biraz dikkat edin. eğer recovery e giremiyorsanız download moddan rom yükleyeceksiniz
  • heithered H kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam bunu bilmiyodum
    kalbime iniyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Buz Mavi Surat

eyvallah hocam bunu bilmiyodum
    kalbime iniyordu
    beyler radyoyu nasıl yükleyeceğimizi bilen varmı bu lolipop roma ?
  • yok hocam benim yuklemede problem olmadi sonra kasindim ben hersey guzelken

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster58

beyler radyoyu nasıl yükleyeceğimizi bilen varmı bu lolipop roma ?

Alıntıları Göster
    - Sistem stabil - Radyo yok - Hoparlör sesi az - Kamera da vasat ==} Yeni portlanan lollipop böyle
  • 
Sayfa: önceki 21332134213521362137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.