Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2134. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.715.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben denedim hocam çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz9

recovery açılmıyorki şimdi stock rom kuruyom tekrar kurucam sonra bunu .s neyse onu yapcaz bi şekilde ama bu nav barı xposedle falan büyütemiyozmu ya böyle çok kötü adam neden hiç link koymamış allah aşkına üstteki bir sürü link var onlar ne acaba

Bilmiyorum ki vietnamca bilen yok sanırım forumda :D xposed la yapılabilir fakat Android L de ART sanal makinesi kullanıldığı için henüz xposed çalışmıyor. Konuda görmüştüm yakın zamanda ART için de xposed yayınlanır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korkusuz9 K kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün sabredin. v1 için, navbar büyütme/küçültme, lollipop tarzı navbar tuşları vs. modları birkaç gün içinde yapılmıştı. v1.1 içinde yapılır. v1 olanları denedim ben, ama hata veriyor sistem.
  • hard reset atmadan telefon açılmıcak belli .s hard reset atcan stock kurcan sonra root twrp bu rom herşeyi baştan yükle off ya hangi beyinsiz küçüldür o nav barı ya küçülttün madem istemeyenler için link koy delirtcekk şuan ya hem adam xdada yükleyip fotoğraflarını atmış onunki normal ya ? xda daki farklı olabilirmi ? aynı gözüküyor ama ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkusuz9 -- 11 Şubat 2015; 21:01:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

ben denedim hocam çalışıyor.

Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Hocam tit. Backup çalışıyor mu acaba bakabildin mi :)

Onu denemedim hocam

üstad forumber'in rom eski bootloader'ıda flashlıyordu hatırladığım kadarıyla?
    Deneme imkanın oldu mu?Stock'a dönerken patlamayalım sonra..Nedir yorumların?
  • Yazdığınız adımları uygulayarak kurulumu gerçekleştirdim, teşekkürler
    Hocam konunu son sayfalarinda link var biri buyutmek istiyorum demis ona vermisler

https://www.fshare.vn/file/EOXDRGNQEKDS

• çok teşekkür ederim ama 1.0 içinmi 1.1içinmi 1.0 içinse gene patlar bu cihaz :S
  • Recovery'e giremeyenler önce ses kısma ve güç tuşunu basılı tutup lg logosu gelince ses açma ve kısma tuşlarını basılı tutarak girebilir
  • hocam wipe yaptıktan sonra usb otg yi görmüyor şu an reboot recovery yapsam kalır mıyım öyle ya da usb yi neden gömüyor acaba en başta görüyordu keza
  • iAndroid kullanıcısına yanıt
    ah bunu 5 dk önce söylesene :S sırf giremedim diye şimdi stock rom attım root recovery tekrar rom uğraşacaz :/(
  • iAndroid kullanıcısına yanıt
    Factory reset geldi oyle yapinca ?

• Hızlı bir şekilde çekebileceğimiz bir link varmı ? Mega sürünüyor diğerleride farklı değiller.
    Ben de görünce keşke daha önce baksaydım konuya dedim :(
  • Eğer TWRP yüklüyse o ekranda çıkan sorulara yes yes dediğinizde factory reset yerine recovery menüye girecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurkaraas

Hocam konunu son sayfalarinda link var biri buyutmek istiyorum demis ona vermisler

https://www.fshare.vn/file/EOXDRGNQEKDS

Bu fix 1.1 mı yoksa 1.0 içinmi asıl sıkıntı burda

• heithered H kullanıcısına yanıt
    aynen denicem ben bakalım birazdan :D
  • Couldy G3 2.2 kurdum dün sıfırdan önce kitkat kurdum offline sonra geçtim G3'e

2.1 den sonra RR'a geçmiştim gördüklerimi paylaşmak istedim rom 2.1'den daha stabil ve bütün gün Clash of Clans oynadım neredeyse 4 saat aralıksız wi-fi açıktı ekran otomatik parlaklıkta 5 saat ekran süresi aldım RR'dan sonra ilaç gibi geldi ve COC çok şarj yiyen bir oyun RR' da 3-3.5 saat belki akıcılık telefonun çekmesi gibi konularda kesinlikle couldy önde tavsiye ederim..

Oyun oynamasam nette gezsem net 7-8 saat ekran süresi vericek whatsappı saymıyorum bile

Not: bırakın Lolipopu bir otursun önce ne bekliyorsunuz ki ilk sürümden ? el değsin önce
    Not 2: daha ilk şarjı ki şimşek gidene kadar bile şarj etmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mywsKy -- 11 Şubat 2015; 21:42:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz9

aynen denicem ben bakalım birazdan :D

Ben denedim çalışıyor ancak recoveryden değil root explorer ile kendin /system/framework/ içine atman lazım. Ve sadece framework-res.apk diğer dosyaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 21322133213421352136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.