Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (2073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sağol hocam istediğim klavyeyi buldum şimdi yalnız en üstte sayı tuşlarını bağımsız yapamıyoruz galiba örneğin 3 sayısına basılı tutmadan direk 3 yazssın onu yapabilirmiyiz eğer yapabilirsek çok süper olur
  • djvietnam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cevaplayım SwiftKey e gir klavye düzenine gel sayı tuşu sırasına tıkla yeter
    Edit: touchpal mış Pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde19 -- 20 Ocak 2015; 22:21:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar RR son güncelleme akıbeti nasıl?

• cadde19 kullanıcısına yanıt
    yok hocam swiftkey değil toucpad swiftkeyde varsa öyle bi şey ona geçim o zaman teşekkürler
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    rom yüklerken internal storge her şeyi siliyodu değilmi arkadaşlar çünkü telefon bomboş yanlışlıkla işaretledim ve swipe yaptım geri getirmenin bi yolu varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: djvietnam

rom yüklerken internal storge her şeyi siliyodu değilmi arkadaşlar çünkü telefon bomboş yanlışlıkla işaretledim ve swipe yaptım geri getirmenin bi yolu varmıdır
    pardon hocam sizi alıntılamışım yanlışlıkla sorum geneldi çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djvietnam -- 20 Ocak 2015; 22:51:58 >
  • quote:

pardon hocam sizi alıntılamışım yanlışlıkla sorum geneldi çünkü

Alıntıları Göster
    Resurrection Remix Lollipop v5.3.1 yayınlandı..
  • quote:

sağol hocam istediğim klavyeyi buldum şimdi yalnız en üstte sayı tuşlarını bağımsız yapamıyoruz galiba örneğin 3 sayısına basılı tutmadan direk 3 yazssın onu yapabilirmiyiz eğer yapabilirsek çok süper olur

Yukarıdaki sayıları kullanmak için harfi yukarı kaydırın yeter ayrıca Space tuşunu sağa sola kaydırak sözlük özelliğini yukarı kaydırarak emoji sayfasını açabilirsiniz. Klave(sözlük) Türkçe olsun ama ç ğ ö harfleri gözükmesin isterseniz dil seçeneği altında klavyedeki tuş sayısını da ayarlayabilirsiniz.

• djvietnam kullanıcısına yanıt
    otg ile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phonexy kullanıcısına yanıt
    evet işte bu bende bunu düşünüyodum 2 saattir neydi neydi bi şeyle yapıyoduk ama aklıma gelmemişti sagolun
  • yersen33 kullanıcısına yanıt
    tamamdır hocam teşekkürler
  • Cloudy flex 2.8'de ısınma kesinlikle yok

• Cloudy 2.2 bana çok iyi geldi yaw. Stabilite fena artmış. Isınma sıfır kasma yok. Bence sadece boot değişikliğiyle kalmamış cloudyfa.

• RR kudurdu 5.3.1 çıktı beyler 2 gün olmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: furkoturko71

RR kudurdu 5.3.1 çıktı beyler 2 gün olmadan

dünkü problemli çıktı çünkü.Swiftkey felan çalışmadı.5.3.1 ile köklü değişimler oldu.
  • Arkadaşlar telefonun arkasındaki LG yazısını Çin'den falan bulabilir miyiz, bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: isousluer

Arkadaşlar telefonun arkasındaki LG yazısını Çin'den falan bulabilir miyiz, bilginiz var mı?

Eğer düştüyse ve yerine takmak için arıyorsan servis burdaki bir kaç kişinin arka kapağı olduğu gibi değiştirdi. Çin ile uğraşmaya gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Arkadaşlar telefonun arkasındaki LG yazısını Çin'den falan bulabilir miyiz, bilginiz var mı?

Eğer düştüyse ve yerine takmak için arıyorsan servis burdaki bir kaç kişinin arka kapağı olduğu gibi değiştirdi. Çin ile uğraşmaya gerek yok

Ucretsiz mi yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

quote:

Ucretsiz mi yani?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar LS milestone dan full wipe yapıp g3 2.2 ye geceyim dedim hata verdi twrp sonra g3 2.1 kurayım dedim kurdu ardından full wipe yaparak tekrar 2.2 denedim hata verdi oylece bıraktım su anda 2.1 kurulu dorinmax 9.6 kernel atayım dedım twrp yıne hata verdı 9.4 flasladım kurdu neden böyle olduğu hakkında bi fikri olan var mı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

quote:

Ucretsiz mi yani?

Burdaki arkadaşlar ücretsiz değiştiler demişti.

• 
Sayfa: önceki 20712072207320742075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.