Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.695.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    custom recovery kurabiliyor muyuz peki hocam kolayca :/
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Vallahi denemedem Custom Recovery kurmayı. Ama dur hatta kal deniyip yazıyorum..
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    peki hocam :D bir xposed framework de çalışıyor ise mükemmel olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

peki hocam :D bir xposed framework de çalışıyor ise mükemmel olur :)

Xposed çalışıyorsa hemen geçelim 4.4e

takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TWRP yüklenmiyor

Diğer MOD ları deniyeceğim şimdi ama onlar olur herhalde ROOT ile bağlantılı olduğu için..
  • arkdaşlar şu an bende rootlu bir şekilde kurudum ve titanium ile yedeklerimi geri yüklüyorum şu an
    Nasıl yani twrp uçuyor mu? Cwm mi yükleyeceğiz recovery için??

• 4.4.2 de bazı modlar çalışmamakta bazıları da çalışmakta. Merak edenlere .. :

Xposed : ÇALIŞMIYOR
    GravityBOX : ÇALIŞMIYOR
    App Settings : ÇALIŞMIYOR
    Advenced Power Menü : ÇALIŞMIYOR

DPI : ÇALIŞIYOR
    All Apps in Play Store Fixes : ÇALIŞIYOR

Sanırım uygulamalar kendini 4.4.2 e güncellediği zaman hepsi çalışmaya başlayacak.

Root konusunda da bir problem var. System App remover root izni alamıyor o bakımdan çalışmıyor. Ancak DPI da root istiyor ama onda problem yok. 1-2 günde kat edilen durum bu. Biraz daha beklendiği takdirde eskisi gibi heryeri ile oynayabileceğimiz vaziyete gelir sanırım.

DPI 4.2.2 de sadece uygulamalara işe yaramakta idi. Launcher kısmına etki edemiyordu. 4.4.2 de launcher da küçüldü işlemden sonra. Ve play store fixes programından fake 480 e ayarlanmadığı taktirde çoğu uygulama kullanılamıyor. 4.2.2 de böyle bir problem yoktu. DPI da bu şekilde yani.

Şuan için durum böyle.

• altunok kullanıcısına yanıt
    Şu an için 4.4.2 de malesef Recovery yok. Ne TWRP nede CWM. Recoverysiz kullanacaksın eğer yükler isen.
  • peki 4.2.2 den mi geçmek lazım direkt cm 4.4.2 den wipe yapsak olmuyor mu yani olması lazım
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Nasıl yükleyeceğine bağlı.

Eğer Flashtool ile yükleyecek isen Wipe a falan gerek yok zaten cm falan kalmıyor sıfırlanıyor telefon.
    Ama Recovery üzerinden yükleyecek isen FULL WİPE dan sonra yükleme yapman daha sağlıklı olacaktır.
    10f-10g den başkası yalan bizim için desene :)
    Burdan kamera modunu indir
    /system/priv-app/LGCameraApp.apk & odex ve /system/etc/media_profiles.xml dosyalarını yedeğini alıp sil
    İndirdiğin dosyadaki LGCameraApp.apk dosyasını /system/priv-app dizinine media_profiles.xml dosyasını /system/etc/ dizinine kopyala
    hepsi bu kadar.
    System app Remover Düzeldi root yetkisi oldu

Bir sürelik evet bizim için evet ama root ve Recovery ile işi olmayan kullanıcı için sıkıntı yok :)

Ayrıca Recovery işim yok şuan benimde. Root + dpi da var ben süre kullanırım

• ahme_t A kullanıcısına yanıt
    Şimdi sıra ona geldi hemen bakıyorum çok sağol

• selamarkadaşlar herkeze kit kat hayırlı olsun bende kit kat rootlu versiona geçeyim derken boot hatası alıyorum ve açılmıyor Error:boot cerfication verify yazıyor xda da bunun için solisyon var gibi ama benim ingilizcem yok sadece google translate işte ama xda daki sorunlar bende mevcut
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582142 xda solisyon linki bu buradaki adımları tam olarak nasıl yapacağımı bir arkadaş açıklayabilirse çok sevinirim
    Yardımcı olanlardan şimdiden Allah razı olsun
    Saygılar...
  • ahme_t A kullanıcısına yanıt
    olmuyor koplayama işleminde faild veriyor

sistem konumuna izin vermiyor dosya kopyalamaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend. -- 2 Mart 2014; 19:20:15 >
  • ağır çekim de görüntü karanlık oldu bende neden olabilir acaba
  • Dosya sildiriyor ama kopyalamaya izin vermiyor Camera uygulamasınıda sildik kaldım kamerasız

• valla ben almanyanın vodafone kitkatını kurdum bu root olayı iyice canımı sıkmaya başladı bir sürü proğram oyun resim video yüklü wipe yapmadan yüklemenin bi yolu yokmu root yapmanın bi yolu yokmu
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.