Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.696.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slow motionu kullanabilen var mi arkadaslar bende goruntu karanlik oluyor sizde nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Buğra sen rootsuz da yüklemiştin herhangi bir kasma var mı rootlu da?? Yoksa yine yağ gibi akıyor mu

• altunok kullanıcısına yanıt
    Akıyor hiç bir sıkıntı yok
    Eyvallah kardeşim sağol, yarım saat sonra geçmiş oluyorum

• Merhaba, defalarca pardus rom yüklemeye çalıştım, adımları bir bir uygulayarak. Fakat rom yükledikten sonra ne kadar reboot yaparsam yapayım telefon sürekli recovery modda açıldı.

İndirdiğim rom mu hasarlı yoksa bir şeyi eksik mi yaptım anlayamadım yardım edebilirseniz sevinirim.
    Bende bi sorun çıkmamıştı.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahme_t

Bende bi sorun çıkmamıştı.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    arkadaşlar bu rootu yapmak ıcın stock 4.4 den 10g romuna gececektım flashtoolda yukledım fakat naptıysam boot ekranını gecmedı ıkı uc defa tekrardan yukledım yıne olmadı nasıl kurtulabılırım bu durumdan acıl yardımlarınızı beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

arkadaşlar bu rootu yapmak ıcın stock 4.4 den 10g romuna gececektım flashtoolda yukledım fakat naptıysam boot ekranını gecmedı ıkı uc defa tekrardan yukledım yıne olmadı nasıl kurtulabılırım bu durumdan acıl yardımlarınızı beklıyorum

Hardreset atmalısın, bende de 4.4 den 4.2 düşürünce aynı durumla karşılaştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emptychat2 kullanıcısına yanıt
    hard reset attınız mı ?
    son durum ne bı gerı donus yapmadın
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

Hardreset atmalısın, bende de 4.4 den 4.2 düşürünce aynı durumla karşılaştım.

yok hocam hard reset atmadım ama hemen atıyorum zaten 4.4 u gerı yukleyınce bootlop olmamıstı o zaman bı hard reset atıp oyle dusurım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Evet arkadaşlar denenmiştir ve buradaki işlem işe yaramaktadır.

Bu işlemlerden sonra Rootlu bir şekilde 4.4.2 ROM yüklenmiş olacaktır.

İŞLEM SIRASI :

- 4.2.2 Yükle halde olan cihazımızın ROOT lu ve TWRP yüklü olması gerekmektedir.
    - Daha sonra D802_Stock_KK.zip dosyasını ve SuperSU dosyasını indrn.
    - Telefonu recoverymod a alıp TWRP üzerinden FULL WİPE yapalım.
    - İndirdiğimiz ROM dosyasını install edelim ve telefonu kapatmadan veya yeniden başlatmadan bu seferde indirdiğimiz SuperSU dosyasını install edelim.
    - Bu 2 işlemden sonra telefonu başlatabilir ve ROOT lu şekilde 4.4.2 rom u kullanmaya başlayabilirsiniz.

LİNKLER :

XDA Sayfası : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665985
    Stok+Root 4.4.2 Rom : http://goo.im/devs/androiduser00110001/ROM/G2/KK/D802KK
    SuperSU Root : http://download.chainfire.eu/supersu

TAVSİYE :

FULL WİPE olayı mutlaka yapılması gerekmekte. Normal olarak yükseltme işlemi olsa gene gerekli bende ama en azından hatasız kurulum ve kullanım olabilirdi. Ancak Recovery üzerinden yapılan her farklı bir rom yüklemesinin öncesinde FULL WİPE yapılması kesinlikle gerekli ve önem taşımaktadır sorunsuz kurulum ve kullanım için. Yani ben 4.2.2 kullanıyorum direk recoveryden flashlarım 4.4.2 yükeselir demeyin.

yüklemeden sonra twrp kalıyomu yine

• sarac kullanıcısına yanıt
    kalmıyor uçuyor recovery..
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

arkadaşlar cevaplarınız ıcın cok sagolun hard reset ıse yaradı ve sonunda telefonum acıldı 4.4 den dusururken bootlopta kalan arkadaslar bootlop olan telefonunuza hard reset yapın acılacaktır bır daha flashtoolla yukleme yapmak ıle ugrasmayın
  • Slow motion da ekran siyah oluyor bu.problemi yaşayan var mi

• emptychat2 kullanıcısına yanıt
    Herkese logo da kalırsa hard reset atın diyoruz forumca eğer yüklemede bir sıkıntı çıkmamış ise...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

PardusHDFlexVolumeIII rom yüklü.4.4.2 yi direk recoveryden flashlasak olur mu?Full wipe yaparaktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher1977

PardusHDFlexVolumeIII rom yüklü.4.4.2 yi direk recoveryden flashlasak olur mu?Full wipe yaparaktan.

Oluyor hocam romu flashla sonra supersu yu flashla sonra.reboot yap ama recovery olmuyor sadece telefon rootluoluyir oluyor bilgine

• quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Oluyor hocam romu flashla sonra supersu yu flashla sonra.reboot yap ama recovery olmuyor sadece telefon rootluoluyir oluyor bilgine

Teşekkürler.Hangi romu öneriyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espesito

quote:

Alıntıları Göster
    Sonunda kamerayı yükledim ancak en merak ettiğim slow motion du ama çalışmıyor ekran kapkaranlık gözükmekte.

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.