Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1966. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.720.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam cok tesekkurler ama calismadi. Recoveryden flashladim ama degisen birsey olmadi. Yapmam gereken bir ayar felan var midir? Ekran dondurme ve proximity ikiside yine calismiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihansenguler

Hocam cok tesekkurler ama calismadi. Recoveryden flashladim ama degisen birsey olmadi. Yapmam gereken bir ayar felan var midir? Ekran dondurme ve proximity ikiside yine calismiyor.

telefonun format zamani gelmis tekrardan 20H kur bence

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

quote:

Hocam cok tesekkurler ama calismadi. Recoveryden flashladim ama degisen birsey olmadi. Yapmam gereken bir ayar felan var midir? Ekran dondurme ve proximity ikiside yine calismiyor.

telefonun format zamani gelmis tekrardan 20H kur bence

Valla ole gozukuyo herhalde hocam. Tekrar indirip flashladim. Bide ustune wipe dalvik yaptim ama bisi degismedi :( mecburen optimus yedegime donucem istemeye istemeye

• quote:

Bide bunu deneyin hocam çalıştırması lazım

https://www.wuala.com/leonevo/LG-G2/Modems%20(si%20te%20falla%20la%20rotacion)/D802/D802_EUR_KKMODEM_AOSP.zip/

• Malesef hocam buda calismadi :( sanirim istemeye istemeye de olsa Optimus yedegime donucem :(

Tesekkurler herkese ilgilendigi icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihansenguler -- 1 Aralık 2014; 15:01:04 >
  • Optimus 1.4.1 yedegime dondum ama onda da ekran aydinlatmasinin sensoru calismadi. Halbuki yedegi almadan once sorunsuz calisiyordu. Hemen 20G stok romun basebandini flashladim duzeldi. Acaba 20G nin basebandi aosp romlara flashlanabiliyor mu? Ornegin bu sorun olan LS lolipop a flashlasam olur mu?

Bu arada sanirim hakkateb benim bi 10C ye donmem gerek. Sistem iyice sapitmis durumda :( garip garip sensor hatalari almaya basladim

• gelistiriciler biraz sessiz bu aralar hareketlilik yok konuda oyle

• quote:

Optimus 1.4.1 yedegime dondum ama onda da ekran aydinlatmasinin sensoru calismadi. Halbuki yedegi almadan once sorunsuz calisiyordu. Hemen 20G stok romun basebandini flashladim duzeldi. Acaba 20G nin basebandi aosp romlara flashlanabiliyor mu? Ornegin bu sorun olan LS lolipop a flashlasam olur mu?

Bu arada sanirim hakkateb benim bi 10C ye donmem gerek. Sistem iyice sapitmis durumda :( garip garip sensor hatalari almaya basladim

AOSP ROM'lar bir baseband flashlamıyor hocam. Yani mesela siz 20G baseband daydınız, AOSP bir ROM flashlayınca yine aynı baseband kalır. Gerçi sadece AOSP'da değil, hemen hemen hiçbir Custom ROM varolan baseband'ı değiştirmez.

Size önerim AOSP kullanacaksanız benim hazırladığım 10c'ye dönme paketini kurun. Daha sonra KK'ya güncellemeden recovery kurup AOSP ROM kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

gelistiriciler biraz sessiz bu aralar hareketlilik yok konuda oyle
    Cloudy 2.1 ile rom zirve olmuş daha ne gibi bir yenilik olabilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Optimus 1.4.1 yedegime dondum ama onda da ekran aydinlatmasinin sensoru calismadi. Halbuki yedegi almadan once sorunsuz calisiyordu. Hemen 20G stok romun basebandini flashladim duzeldi. Acaba 20G nin basebandi aosp romlara flashlanabiliyor mu? Ornegin bu sorun olan LS lolipop a flashlasam olur mu?

AOSP ROM'lar bir baseband flashlamıyor hocam. Yani mesela siz 20G baseband daydınız, AOSP bir ROM flashlayınca yine aynı baseband kalır. Gerçi sadece AOSP'da değil, hemen hemen hiçbir Custom ROM varolan baseband'ı değiştirmez.

Size önerim AOSP kullanacaksanız benim hazırladığım 10c'ye dönme paketini kurun. Daha sonra KK'ya güncellemeden recovery kurup AOSP ROM kurun.

Tesekkurler forumber hocam. Konuyu anladim Ben hemen sizin 10c zipi indireyim kenarda dursun. Suan malesef kullanamiycam cunku evde bilgisayarim yok, telefondaki verilerimi yedekleyemiyorum. Hem bide su LS nin kararli bir surumunu bekleyecegim. En azindan OTA guncellemesi olan bir surumunu bekleyecegim.

Cok tesekkur ederim yardiminiz icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

Tesekkurler forumber hocam. Konuyu anladim Ben hemen sizin 10c zipi indireyim kenarda dursun. Suan malesef kullanamiycam cunku evde bilgisayarim yok, telefondaki verilerimi yedekleyemiyorum. Hem bide su LS nin kararli bir surumunu bekleyecegim. En azindan OTA guncellemesi olan bir surumunu bekleyecegim.

Cok tesekkur ederim yardiminiz icin

Alıntıları Göster
    arkadaşlar megada indirmede %99 da kalma sorunu yaşayan varmı yoksa virüsmü girdi benim pc ye

• quote:

Orijinalden alıntı: sarac

arkadaşlar megada indirmede %99 da kalma sorunu yaşayan varmı yoksa virüsmü girdi benim pc ye

Bana da oluyordu kaç kere baştan başlattım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

olan kotaya oluyor dimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

hoşgeldin efsane :)
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Hocam hoşgeldiniz sizi Görmek güzel
    Mi3 ile aranız nasıl gidiyor
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: anka4545

Hocam hoşgeldiniz sizi Görmek güzel
    Mi3 ile aranız nasıl gidiyor
    Saygılar...
    yaw arkadaşlar clouyd g3 2.1 yükledimde ayarlar genele girdiğimde menüde hareketler vardı ordan sensörleri optimize yapıyorduk bunda yok konuşma esnasınsa yakınlık sensörü çalışmıyor telefon kulağımda ışığı açık çekiyom aynı tutuyom aynı T işlem diye bişey gelmiş yerine ne işe yaradığını bile bildiği yok sorunu bilen yada çözen oldumu aranızda
  • sarac kullanıcısına yanıt
    Bende t action kapalı. Arama sırasında yakınlık sensörü çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Blacktechtonix

@-forumber-

Dayanamadim 20G baseband flashladiktan sonra tekrar kurdum lolipopu :) simdi sorunsuz calisiyor. Sanirim bende yuklu olan baseband sacmalamis. 20G flashlayinca duzeldi hersey.

Lolipopla memnunum simdi ;)

Teseekurler tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihansenguler -- 1 Aralık 2014; 22:31:54 >
  • Beyler lg g2 mde lcd testtteste girdigimde resimdeki gibi beyaz gölgeler var bu normal ekrandada belli oluyo isin garibi bu sorun telefon sogukken var sicakken yok. Servise götürdüğümde bunun butun g2 lerde olduğunu söylediler sizdede boyle mi yoksa servise bidaha mı gidim
    Foto nun linki :http://hizliresim.com/pmqrOz

• kartalemin3456 kullanıcısına yanıt
    Devamlı öyleyse normal değil. Bende 1 defa böyle oldu. Elim ayağım titredi. Düzeldi sonra. O günden beri olmadı çok şükür.

• 
Sayfa: önceki 19641965196619671968
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.