Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18111812181318141815
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Play store güncellenmiş. Tinted status bar tespit edemiyor siyah kalıyor. Var mı çözümü? Cloudy stock 2.5 kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan_cry K kullanıcısına yanıt
    hocam G3 rom var bende belki ondandir

• Beyler Quick Remote de Türk Markaları gözükmüyor optimus 1.4 kullanıyorum Build prop dan bi ayarı vardı ne yapıyoduk

• ro built target country UK yapacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rezn0v.dll

Beyler Quick Remote de Türk Markaları gözükmüyor optimus 1.4 kullanıyorum Build prop dan bi ayarı vardı ne yapıyoduk
    KONU DIŞI
    arkadaşlar themer isimli launcher kullanan var mı yükledim ama gezinme tuşlarından dolayı açılmıyor.
  • phaselis86 P kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı yükle sonra uygulamayı açmadan telefon ayarlarına girip uygulama içinde sanal tuşları gizle (g3 romunda car). Ondan sonra themer aç program çalışır

• G3 klavyesi düzgün çalışan biri acaba titanium ile bir backup alıp bana atabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Management

G3 klavyesi düzgün çalışan biri acaba titanium ile bir backup alıp bana atabilir mi?
    Optimus g3 1.4 hakkında bi yorumda buluncam. Ben ilk defa bi g3 romunu beğendim ve değiştirmeyi düşünmüyorm :) sorunsuz stabil şarj olarakda tatmin etti beni ve ve rom hiç ısınmıyor. Kamera konusunda bi kaç resim çektim oda iyi gibiydi. tek eksiği qwindow ekranın fixlenmesi lazım inş yakın zamanda çıkar bide g3 klavyeyi hiç beğenmiyorum yatay durumdayken çok ufak geliyor tuşlar bana g2 stock klavye yi kurabilirmiyim acaba :)
  • Opti g3 1.4 bende cok takiliyor en iyisi stok roma donup sıfırlayım telefonu. Tekrardan kurayim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahdirom yukledim telefon ios oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

ro built target country UK yapacaksınız.

Eyvallah kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Opti g3 1.4 bende cok takiliyor en iyisi stok roma donup sıfırlayım telefonu. Tekrardan kurayim.

Aynısını bende yaşadım temiz bi romun üzerine kurunca sıkıntı kalmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Optimus g3 1.4 hakkında bi yorumda buluncam. Ben ilk defa bi g3 romunu beğendim ve değiştirmeyi düşünmüyorm :) sorunsuz stabil şarj olarakda tatmin etti beni ve ve rom hiç ısınmıyor. Kamera konusunda bi kaç resim çektim oda iyi gibiydi. tek eksiği qwindow ekranın fixlenmesi lazım inş yakın zamanda çıkar bide g3 klavyeyi hiç beğenmiyorum yatay durumdayken çok ufak geliyor tuşlar bana g2 stock klavye yi kurabilirmiyim acaba :)

SwiftKey dene

• quote:

quote:

SwiftKey dene

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar birşey sorucam.Bende CloudyG3 1.3 sürümü rom yüklü.Ben ilk yüklerken baseband falan flashlamadım.Bunun ne gibi artısı yada eksisi
    olur.Ben hiç bir eksikliğini görmedim.4.2.2 orjinal sürümünden geçmiştim.
    2.problemim ön kamera kalitesi bana oldukça kötü geldi.Bunun rom ile alakası olabilir mi ?

• Build proptan lcd density 410 yaptım çok hoş bi hal adı telefon :)

• quote:

Orijinalden alıntı: firatakdag

arkdaşlar şuan g3 v1.4 indiriyorum o inerkende cihazı rootlayıp recovery yükledim. şuan ekranı çift tıklayarak kilitleye biliyorum ama çift tıklayıp açamıyorum. bu sorununun nedeni nedir acaba ?

asıl sormak istediğimde g3 romu attıktan sonra bir sorunla karşılaşırsam tekrar orjinal roma nasıl dönebilirim ?

Merhaba yoldaş

3845#*802# yap acilan ekrandan
    settingde gir
    orada alt taraflarda uptade touch firmware var. Ona bir kere tıklaman yetiyor, başka bi yeri kurcalamadan geri tuşunu kullanarak çık bu menüden.

Stok roma dönmek içinde tot yöntemini kullanabilirsin. Downloaded moda alıp stok rom kuracaksın bilgisayar üzerinden

• quote:

quote:

SwiftKey dene

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar benim G2 imde CloudyG3 1.3 sürümlü rom yüklü.Ben rom'u yüklerken ayrıca baseband flashlamadım.
    Bunun ne gibi eksi yanı yada artısı olur.Stock 4.4.2 Rom'undan geçiş yapmıştım.
    Ayrıca ön kamera çamur gibi çekiyor kalitesini hiç beğenmedim.Bunun rom ile alakası varmı geneldemi böyle.

• Hocam nasil yaptınız ya ben build propta o kismi bulamadim

• Eywallah sağolasın üstad

• Temiz bir rom derken ? Stok roma donup yükleyeceğim yeterince temiz olur sanirim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 18111812181318141815
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.