Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1806. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.713.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelmiyor hocam valla denedim bir sürü şey :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

KONU DIŞI

Konu dışına çıkıyorum ama kuzenime 32GB Delta Garantili G2 alacağız n11 kampanyaları hakkında hiç bilgim yok, bilgisi olan var mı daha hesaplı hale getirmemiz için ?
  • Mahdiromda kamera sorununa cozum bulan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okay gelmiyorsa sorun yok bende doride biraz yankı geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Optimus g3 1.4 icin qwindow fix ariyorum bilen var mi

Henüz xda da yok. zaten yuvarlak saatler de sorun var . diğerlerinden birini secersiniz fix çıkana kadar azından ben öyle yaptım.. :)

• yasin_92 kullanıcısına yanıt
    Cloudy vermişti bi deneyin onu

• Lam Hoang'in G3 romunu deneyen var mi millet ?
  • Bekleyelim o zmn xda dakini denemistim rom patates oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Bu durumda şunu rahatlıkla söyleyebilirimki gps çipi / yada yazılımı dandik..Gps le ilgili yeteri tecrübem var. Herhangi bir navi cihazının bağlantısı 1dk üzerine çıkıyorsa o cihazı çöpe bırakabilirsiniz.. (şahsi kanaatim) Navi cihazım şu ana kadar 30 sn üzerine hiç çıkmadı. Agps olayı da yok üstelik..

Telefonda bu romda (cloudyg3 1.3) şu ana kadarki en hızlı bağlantıya sahip ancak diğer arkadaşlarımın telefonundan bariz bir şekilde bağlantı hızı ve kalitesi (hepsi g2 tabiki) düşük..

Aslında tam olarak bilmek istediğim şey şu ki.. Şimdi bu telefonu bu sebepten garantiye göndersem işlem ne olur?

GPS çipi işlemcinin yani snapdragon 800'ün bütünleşik parçası. Benim görüşüm, yazılımsal problem olduğu yönünde.
    Mesela 2 gün önce hayret ettim; belki 1 aydır açmadığım gps'i açtım ve AndroiTS ile yer bulması 1 saniye bile sürmedi. (wi-fi, 3G filan yoktu)
    Bazen de sürünüyor...
    Antenin yetersiz olduğunu, temas yerlerini sıkıştırarak çok iyi verim aldığını söyleyenler de oluyor.

• quote:

KONU DIŞI

Konu dışına çıkıyorum ama kuzenime 32GB Delta Garantili G2 alacağız n11 kampanyaları hakkında hiç bilgim yok, bilgisi olan var mı daha hesaplı hale getirmemiz için ?

Hocam Delta garantili 1170 TL 1000 TL üzeri 100 lira indirim 111 TL puan + avantajix var. 1500 liraya tamamlarsanız 200 TL indirim oluyor. Lazım birşeyler varsa 1500 e tamamlayın bence. 1500 liralık alışveriş Size 1170 liraya filan gelecek. 1170 lira alın kuzeninizden. Gerisini siz halledin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 24 Ekim 2014; 12:23:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

Optimus g3 te kilit ekrani hava animasyonlari calismiyo bende calisan var mi

Hava durumu uygulamasini silmis yada dondurmus olabilir misin hocam ? Benim bildigim o bildirimler veriyi hava durumu uygulamasindan aliyor.

• herkese merhaba ben statusbarin ayni android l deki gibi seffaf veya da ayni ren olmasini istiyorum g3 romdaki gibi g2 tweaksbox var ama sadece tek ren oluyor herhangi bir uygulamada baska ren veya seffaf olmuyor bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    O kadar kıyağı olsun bana Teşekkür ettim ilginiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: crowland

herkese merhaba ben statusbarin ayni android l deki gibi seffaf veya da ayni ren olmasini istiyorum g3 romdaki gibi g2 tweaksbox var ama sadece tek ren oluyor herhangi bir uygulamada baska ren veya seffaf olmuyor bilen arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    Hocam linkteki tinted status bar modülünü indirin xposed üzerinden. Aktifleştirin tamam. Beta sürümüde var. Onuda deneyebilirsiniz.http://repo.xposed.info/module/com.woalk.apps.xposed.ttsb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 24 Ekim 2014; 13:27:57 >

• jinjin kullanıcısına yanıt
    Ben teşekkür ederim. 200 lira indirimli hesanınız yoksa para vermeyin. Ücretsiz verenler var. 10 000 adet dağıttılar dün.

• cihansenguler C kullanıcısına yanıt
    Senkronizasyonu etkinlestirince duzeldi egeboys arkadas sagolsun

• yunuvar Y kullanıcısına yanıt
    Miui rom hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türk_o

Miui rom hocam.
    G2 ye 5.0 Lollipop hakkında bir bilgi varmı verilirmi sizce?
  • Alır hocam halen güncel bir telefon. LG açıklamıştı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

cloudy g3 2.0 da nav barı bu şekilde yaptim cokda hos oldu.
    http://hizliresim.com/78Z96Y

Bunu direk flaslayın. İos statu bar kullaniyorsaniz flasladikdan sonra normale döndugu icin tekrar ios statubari flaslayin.
    Navi bar
    https://mega.co.nz/#!4F9BBI4Y!GECrWR7LOKMzvJkUB-BzyhpljQ1v0RuOc4CVi4vUFv8

Cloudy g3 ios statubar mode
    http://www.mediafire.com/?x1s20uajq0hyxuu

Wifi veri falan onlari tweaksboxla mi yaptiniz hacim

Evet

Nasil

Xposed g3 tweaksbox ile bu şekilde yapicaksın.
    http://hizliresim.com/nGa9mN

Hocam ben bildirim panelini diyorum hani wifi mor renk veri kirmizi döndurme sari renk gibi. Onu yapmak istiyorum onu sordum

• 
Sayfa: önceki 18041805180618071808
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.