Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1808. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Orijinalden alıntı: unique5555

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Optimus 1.4 mu hocam? Oysa hangi dosyalari flasladiniz

https://mega.co.nz/#!eg...p5dJUDBgBJaz-JRbO22t_xg
    Bu link ile sola aldım xtana. Uygilaması ile ios status haline getirdim. Optimus 1.4.
    @egeboys0 Bu ay internet paketi yapmadım deneyebilseydim keşke

Ya bunu gordum onceki mesajlarda da indiriyorum nereye indiriyorum nereye iniyo anlamadim. Philizdende nereye indigini bilmedigim icin flaslayamiyorum. Xtanayi bende kullaniyorum. Wifiyle sinyali sola ceksem tam olucak. Nereye iniyo ki

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Internet kbsini gosteren ios bar var mi hocam elinizde

Maalasef hocam yok. Ama gravitybox ile koyulabiliyordu hatırladığım kadarıyla

Normal ios bar var mi peki yada resimdeki gibi. Resimdekini ilk siz paylasmistiniz sanirim

Alıntıları Göster
    Xda da xzombiepikachu vardı bunlari paylasan ... Burda da vardi bakabilirsiniz

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2791549

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 24 Ekim 2014; 19:03:05 >

• bgunduz26 B kullanıcısına yanıt
    O degilde megadan indirdigimi neden goremiyorum dosya yoneticisinde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bir kere bende de olmuştu restart yaptım gelmişti. Nedenini bende bilmiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

quote:

Bir kere bende de olmuştu restart yaptım gelmişti. Nedenini bende bilmiyorum :)

Alıntıları Göster
    Bende reset attim bana da gelir diye gelmedi. Sizden ricam baska bi yere upload edebilirmisiniz hocam
  • quote:

Bende reset attim bana da gelir diye gelmedi. Sizden ricam baska bi yere upload edebilirmisiniz hocam

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Cloudy G3 2.0 şarjı su gibi çekiyo %30 parlaklıkta bile, 2 kere cebimdeyken kapandı bunlar için çözüm varmı stock roma dönmek istemiyorum görünümü güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_black

Arkadaşlar Cloudy G3 2.0 şarjı su gibi çekiyo %30 parlaklıkta bile, 2 kere cebimdeyken kapandı bunlar için çözüm varmı stock roma dönmek istemiyorum görünümü güzel

Alıntıları Göster
    optimus 1.4 indiriyordum. o arada telefona 1 format atıp temizleyeyim dedim. philiz recoveryden hafızaya romu atmadan clean new rom dedim telefonu açılmadı. hafızadada rom yok. işin yoksa uğraş totla filan dedim. sonra otg kablo geldi aklıma. philizde çalışmaz diye okumuştum sanırım. deneyeyim dedim. mount kısmından usb mount seçtim. baktım okudu attım romu. çok şükür hallettik kısa yoldan.

• Baveran kullanıcısına yanıt
    niye okumasın philz otg konusunda en sorunsuz olanı ntfs bile okuyor, twrp öyle değil fat32 olcak illa bu arada optimus g3 1.4 ü tavsiye ederim şahane bi rom olmuş stockçu biri olarak söylüyorum bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin_92

niye okumasın philz otg konusunda en sorunsuz olanı ntfs bile okuyor, twrp öyle değil fat32 olcak illa bu arada optimus g3 1.4 ü tavsiye ederim şahane bi rom olmuş stockçu biri olarak söylüyorum bunu
    kafamda öyle kalmış hocam. otg denince hep twrp den bahsediyorlardı. bundan sonra takacam usb yi wipe data factor / clean new rom / sdcard format hepsini yapıp atacam romu. evet çok hızlı bildirim paneli yukarıya çok hızlı fırlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 24 Ekim 2014; 21:34:13 >

• Baveran kullanıcısına yanıt
    twrp 2.8.0.1 de artık usb kabloyla da atabiliyorsun bu yeniliği de unutmamak lazım otg ye de gerek yok artık :D
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    bilgisayara bağlayıp atabiliyormuyuz. pc telefonu disk olarak görüyormu.
  • quote:

twrp 2.8.0.1 de artık usb kabloyla da atabiliyorsun bu yeniliği de unutmamak lazım otg ye de gerek yok artık :D

bu version için link varmı?
  • Optimus 1.4 e uyumlu seffaf hava durumu kullanan var mi?

Birde ayarlar - ana ekran - hidden settings - load xml'deki optimus themeyi sectikten sonra voice mate ve smart notice durdu hatasi aliyorum surekli. Nasil duzelir yeniden mi kurmak gerekiyor romu?

• nebula72 N kullanıcısına yanıt
    http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802
  • unique5555 kullanıcısına yanıt
    Bu uygulamada yûzlerce hava durumu, saat widgeti var. Tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xwidgetsoft.xwidget

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 24 Ekim 2014; 22:54:22 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Sanırım kronik sorunlardan birisi ama ise yatar bi çözümü vardır belki diye soruyorum. Video kaydında boğuk ya da çok az ses geliyor. Bilen var mi çözümünü ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kfd

Sanırım kronik sorunlardan birisi ama ise yatar bi çözümü vardır belki diye soruyorum. Video kaydında boğuk ya da çok az ses geliyor. Bilen var mi çözümünü ?
    Servise sarı leke sorunundan cihaz gönderen arkadaş var mı? Ön panel için yedek parça bekleniyor yazıyor sayfada.Ortalama kaç günde
    tedarik edilir?
  • quote:

http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802
    linkte sorun var hocam 2 kez denedim aynı sorun

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi petro24 -- 24 Ekim 2014; 23:50:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Bu uygulamada yûzlerce hava durumu, saat widgeti var. Tavsiye ederim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xwidgetsoft.xwidget

Tesekkur ederim ama normal hava durumunun seffaf olanini sormustum. O yok mu

Bu arada patron video uygulamasi var mi romda bana gelmedi de. Video duzenleyicisi var bi tek galeriden girebiliyorum videolara

• Bu optimusta ara ara ana sayfada sayfa gecislerinde takilmalar oluyor cok canimi sikiyor okadar ayarda yaptim md5 de duzgun anlamadim ne istir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18061807180818091810
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.