Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1738. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.714.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    He yaw Benim kurtardı çoğunu. Videolar bozuktu çoğu. Disk diggeride denedim oda aynı dosyaları buldu. Disk olarak görseydi Bilgisayar adam gibi bir programla taratırdık. Neyse bunada şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baveran -- 11 Ekim 2014; 16:13:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cmert kullanıcısına yanıt
    Cloudyfa ya filan bağış yapsın bari insafsız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kameranin caminda ciziller vardi daha oncede bahaerrim bugun canim sikildi parmagimla bayagi bir surttum uzerinde simdi cizik yok denecek kadar hatta cok zor gorunuor kilcal ciziklerdi derin degildi acaba bu camda boyle bir ozellil varda biz mi bilmiyoruz

• O kadar rom denedim sonunda stock rom a geçip root yapıp sadece ses yükseltme zip i yükleyip kullanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz en sorunsuz stock rom hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

O kadar rom denedim sonunda stock rom a geçip root yapıp sadece ses yükseltme zip i yükleyip kullanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz en sorunsuz stock rom hangisi ?

Almanya 20d

Cloudy g3 2.0da denediniz mi neden memnun kalmadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto63

Selamlar arkadaşlar. Lam hoang v2.0 romunu kurdum ve Pil kullanım ss yaptım. Hatırlatmak isterim gün boyunca 3g değil de 2g de kullandım...
    Şimdiye kadar gördüğüm en iyi pil performansı

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Gerçekten iyimiş ben cloudy 2 de 3-4 saat arasın ancak alabiliyorum ekran %100 3g ve wifi sürekli açık interneti kullanıyorum genel olarak konuşma da 1-2 saat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulwi

O kadar rom denedim sonunda stock rom a geçip root yapıp sadece ses yükseltme zip i yükleyip kullanmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz en sorunsuz stock rom hangisi ?
    arkadaşlar lg backup danyedek alıp lamhoung a geçtim ama onda lg backup yokmuş.apk şeklinde bulunur mu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: minur

arkadaşlar lg backup danyedek alıp lamhoung a geçtim ama onda lg backup yokmuş.apk şeklinde bulunur mu bu

Ayarlar>genel>yedekle&sıfırla->lg backup hizmeti

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackcodetech

quote:

Alıntıları Göster
    Şu soruyu sorarak gündemi değiştireyim

ONEPLUS ONE MI Mİ4 MÜ

• quote:

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

hocam aklınla bin yaşa valla ya,nasıl da akıl edemedim.uygulamayı göremeyince paniğe kapıldım sanırım ondan:)
  • 1+1 :)
    Mi4 ucuz Çin malı telefonlar gibi olmuş...
    Keşke 64 lük denk getirebilsem uygun fiyata...

• 2.0 ı kullanmadım 1.2 yi kullanmıştım. Performans olarak pek hoşuma gitmemişti ve arada bir hatalar veriyordu. Şu anda LiquidSmooth kullanıyorum on da da Kamera da ve multitasking de takılmalar yaşıyorum . kamera çoğu zaman hata verip kapanıyor. Önemli anlarda bir kaç kere foto çekemedim. O nedenle hata vermeyecez sorunsuz bir rom a geçeyim dedim.

• Uzun zaman nexus kullanan biri olarak stock romdan bir müddet sonra sikilmaniz garanti çünkü çok sade bir rom düz bu soruna ne custom romlar çözüyor ne de temalar mi4 ise kesinlikle olmamış dediğin gibi cin mali gibi mi3 çok daha iyiydi ki ben tercihte bulunsam mi3 derim

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    One plus one 64gb 1100 civari var forumda imie tamiri de yapiliyor düşünüyorum bende

• ulwi U kullanıcısına yanıt
    Saf android isterseniz dr87 nin mahdi romunu yükleyin, stok tabanlı birşey isterseniz cloudy g3 1.3/2.0 ve cloudy Flex 2.6 yükleyebilirsiniz...
    Optimus u beğenen de çok kendim denemediğim için birşey diyemiyorum...

• Geçenlerde bir yerde görmüştüm bir arkadaş snpdragonlu cihazlara imei atıyormuş site bile yapmış androidbrick.com bilginiz var mı yoksa başka bir yerden ki yapılıyormuş bu imei işi

• Forum çakallarına para kaptırmak istemiyorum ben :) hem imei tamiri olunca rom mod işlerinde sorun çıkabilir, en iyisi ya girmesini beklemek ya da pasaport kayıtlı bulmak :)

• espesito kullanıcısına yanıt
    Sturdyhard mı ne vardı 20 TL diyordu ama marka model aklımda kalmamış...

• quote:

ONEPLUS ONE MI Mİ4 MÜ

1+1 çok daha güzel bea

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Higgins

quote:

ONEPLUS ONE MI Mİ4 MÜ

1+1 çok daha güzel bea

Alıntıları Göster
    Mi 4'ü getirtebiliyor muyuz? Fiyatlar ne durumda acaba?

• 
Sayfa: önceki 17361737173817391740
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.