Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1644. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.719.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acura07

Ses sikintisini 3 dosya flashlayarak çözdük.
    Headphone6420
    Speaker65(daha iyi geldi)
    Earpiece+Bluetooth75.zip

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2799537

Kamerayi zaten xcam v5 kullaniyorum

arkadaşlar eğer imkanınız varsa birde video kayıt sesini kontrol edebilir misiniz?.Hiç ihtiyacım olmaz geçen ihtiyacım oldu yarım saatlik bir video çektim cloudy 1.3'de.
    Rezil olmuş video...

• Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Kamera yedegi alip denenebilir. En fazla kamera durduruldu hatasi verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Lg g2 şu saatten sonra alınabilir mi ? İlk telefonum olacak. Bu nedenle lg g3 mü lg g2 mi ? Arasında 400 tl var. Sizce aradaki farka değer mi ?

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    Pc den video açtım cektim hafif bir tislama harici sikinti olmadi. Upload edemmi denemeniz icin?

suan upload edıyorum telefon hıc ısınmıyor cok ılgınc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 23 Eylül 2014; 10:40:41 >
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    Kamera ve ses sizin için önemliyse G3 kesinlikle

ses , kamera, tasarım olarak g3 onde :) paranız yeterse g3 alın butcem yetmez dersenız g2 alın bu saatten sonra
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Zahmet etme hocam sağolasın. O tislama yüksek sesli yerlerde ızdırap oluyor dolayısıyla şimdilik flexde kalmayı yegliyorum.

Yeni alacak olsam g3 alırım buda 400 liralık model farkı yüzünden ancak g2 'den g3'e kesinlikle geçmem. Ancak çıkarsa g4.
    Çünkü ihtiyaçlarımı değiştirecek bir fark kesinlikle yok. Kamera ve ses haricinde donanımsal olarak bir fark yok.
    He bütçem kısıtlı diyorsan g2 mevcut piyasada bu paraya alınabilecek En iyi telefon. Çevremde bir çok kisininde bu yüzden tercihi oldu.

• tarlabasi kullanıcısına yanıt
    artık cok gec

http://www.youtube.com/watch?v=fgctQEacmrU

• quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Kardeş helal olsun yani. Konuda yok yok. Valla G2 alasım geldi :D

Edit: Sana hesap mı vereceğim niye değiştirdim diye Allah Allah ya

Sağol da Son editi anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

Orijinalden alıntı: UmudunuKaybetme

Kardeş helal olsun yani. Konuda yok yok. Valla G2 alasım geldi :D

Edit: Sana hesap mı vereceğim niye değiştirdim diye Allah Allah ya

Sağol da Son editi anlamadım

sana degil yav :D millet degistirdigi mesajlar icin edit yazip aciklama yapar ya ona tepki :D

• Legend. kullanıcısına yanıt
    sen mısın g2 yı satan ıste boyle tiii ye alırlar
  • Merhaba arkadaslar, su an benim G2de Cloudy 1.3 kurulu. Simdj Cloudy 2.0 kurmak istiyorun. Neyi nasil yapmam gerek? Recoveryden mi kuruluyor? Wipe filan yapmam lazim mi? Yardimci olursaniz sevinirim. Onceden teskkurler!

• Atacante kullanıcısına yanıt
    g3 1.3 u nasıl kurduysanız aynı sekılde kurucaksınız...

recovery den baslayarak
  • G3 2.0 da soyle bir bug var 3g kapali iken 3g wifi ile ayni anda acik görünüyor ve bu genelde klit ekranı acildiktan sonra oluyor:)
    1 kerede kamera fc oldu.
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

doktor varmı sende bu bug

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acura07 -- 23 Eylül 2014; 13:53:46 >

• Ya arkadaslar. Cloudy g3 2.0 da cok sık kullandigım bi özellik eksik

Kendi video player ile video izlerken sol atda videodaki görüntuyu foto olarak ceken bi tuş vardi. Bunda yok. Cok büyük eksiklik.

Işaretledgim alandaydi...

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Edit- Tamam buldum. Video player ayarlarindan ekran resmini aktif edin tamamdir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egeboys0 -- 23 Eylül 2014; 12:06:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: egeboys0

Ya arkadaslar. Cloudy g3 2.0 da cok sık kullandigım bi özellik eksik

Kendi video player ile video izlerken sol atda videodaki görüntuyu foto olarak ceken bi tuş vardi. Bunda yok. Cok büyük eksiklik.

Işaretledgim alandaydi...

Edit- Tamam buldum. Video player ayarlarindan ekran resmini aktif edin tamamdir :)
    Cevaplarınızdan ötürü sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. G3 konusunda kararsız kalmamın en önemli nedeni, video kalitesinin 4k olması. Mükemmel bir kamera deneyimi yaşatıyor. 4k için 400 tl fark değer mi ? Bu arada ilk android telefonum olacak.

Cevaplarınızı bekliyorum

4k vıdeodan fazlası var g3 te ama :)

yenı telefon alacak olsam g3 alırdım. elımde g2 var degıstırırmıyım ? hayır :)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız. Bu seçimi yaptıktan sonra uzun bir süre telefon almayacağım. Bu nedenle bu iki telefon arasında kaldım.
  • Cloudy g3 2.0 beni sarj konusunda üzdü. Ama asiri hizli bir rom. Donmadi lag olmadi suana kadar.

Sarjim %88
    Ekran surem 32dakika
    Bataryada kullanim 1.5 saat

• 
Sayfa: önceki 16421643164416451646
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.