Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1565. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (8 Mobil) - 9 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kullanan var da, paylaşmasalarda olur, haftasonu indirip kendim hallederim, hatta flashable zip falan yaparım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

- Bilgisayara yedeklerimi aldım.
    - Custom Rom yükleme ile ilgili bütün dosyaları OTG belleğe yükledim.
    - Telefonu Recovery'de açtım.
    - Mounts bölümünden önce SDCard'ı formatladım.
    - Wipe Data, Cache, Dalvik ile System Format, Data, Cache işlemlerini, tekrar Wipe Data'daki yeni Rom yükleme seçeneğini yapıp Rom'u yükledim.
    - Reboot etmeden tekrar Wipe Data, Cache, Dalvik yaptım ve Reboot ettim.
    - Yedeklediğim dosyalarımı (daha çok medya dosyaları) tekrar telefona kopyaladım.
    - Titanium Backup ile de sadece oyunlarımı ve artık Google Play'de olmayan uygulamaları yedekten kurdum, diğer tüm uygulamaları Google Play'den indirip baştan kurdum.

Sizinki gibi bir Problem yüzünden Wipe yapılıyor, yeniden rom yükleniyorsa uygulamalarınıza yüklemek için acele etmemeniz, özellikle de backuptan geri dönmemeniz gerekir. Sorun bunlar yüzünden oluşmuş olabilir. Önce testler yapıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etmek gerekir. Sorun yoksa önce önemli uygulamalarınızdan başlayarak parti parti uygulamalar yüklenmelidir. Ancak bu şekilde sorunun telefondan mı, romdan mı yoksa yaptığınız bir ayar, yüklediğiniz bir uygulamadan mı kaynaklandığı anlaşılabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Kullanan var da, paylaşmasalarda olur, haftasonu indirip kendim hallederim, hatta flashable zip falan yaparım :)

yeri gelmşken sorayım bu flashable zıp nasıl yapılıyor kardeş
  • Pil ömrü ve ısınmanın az olması konusunda en iyi kullandığım rom Liquid Smooth oldu bugüne kadar. Kişiselleştirme seçenekleri fazla, gayet akıcı ve hızlı bir rom olmuş. Denememiş olan varsa tavsiye ederim.

Liquid Smooth 4.4.4 9/4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Croesus -- 11 Eylül 2014; 12:28:34 >
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Hocam nette bir sürü tool var bunun için, bilgisayarımda şuan hangisi var bilmiyorum ama kendinize göre illaki birini bulursunuz :) sadece kitkat desteği olmasına bakın yeter priv-app klasörü için...

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

- Bilgisayara yedeklerimi aldım.
    - Custom Rom yükleme ile ilgili bütün dosyaları OTG belleğe yükledim.
    - Telefonu Recovery'de açtım.
    - Mounts bölümünden önce SDCard'ı formatladım.
    - Wipe Data, Cache, Dalvik ile System Format, Data, Cache işlemlerini, tekrar Wipe Data'daki yeni Rom yükleme seçeneğini yapıp Rom'u yükledim.
    - Reboot etmeden tekrar Wipe Data, Cache, Dalvik yaptım ve Reboot ettim.
    - Yedeklediğim dosyalarımı (daha çok medya dosyaları) tekrar telefona kopyaladım.
    - Titanium Backup ile de sadece oyunlarımı ve artık Google Play'de olmayan uygulamaları yedekten kurdum, diğer tüm uygulamaları Google Play'den indirip baştan kurdum.

Sizinki gibi bir Problem yüzünden Wipe yapılıyor, yeniden rom yükleniyorsa uygulamalarınıza yüklemek için acele etmemeniz, özellikle de backuptan geri dönmemeniz gerekir. Sorun bunlar yüzünden oluşmuş olabilir. Önce testler yapıp sorunun devam edip etmediğini kontrol etmek gerekir. Sorun yoksa önce önemli uygulamalarınızdan başlayarak parti parti uygulamalar yüklenmelidir. Ancak bu şekilde sorunun telefondan mı, romdan mı yoksa yaptığınız bir ayar, yüklediğiniz bir uygulamadan mı kaynaklandığı anlaşılabilir.

Abi periyodik veya her gün olan bir sorun olsa öyle yapacaktım. Ancak periyodik bir sorun değil; bazen 1-2 hafta bir şey olmuyor, bazen 2 günde bir veya 1 günde 2 kere reset atıyordu.

Mesela 27 Ağustos'ta Cloudy Stock 2.5 Rom'u yükledim. Yaklaşık 1-1,5 hafta bir şey olmadı. Sonra 1-2 defa yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 11 Eylül 2014; 12:52:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Croesus

Pil ömrü ve ısınmanın az olması konusunda en iyi kullandığım rom Liquid Smooth oldu bugüne kadar. Kişiselleştirme seçenekleri fazla, gayet akıcı ve hızlı bir rom olmuş. Denememiş olan varsa tavsiye ederim.

Liquid Smooth 4.4.4 9/4

Hocam bu tür Rom'ların Türkçesi nasıl?
  • Hocam hangi rom hangi Kernel acaba
  • quote:

Hocam bu tür Rom'ların Türkçesi nasıl?

Herşeyi ile Türkçe hocam. Özel kişiselleştirme ayarlarında ufak tefek çevrilmemiş yerler var ama onun dışında gayet düzgün.
  • şimdi biraz baktım da pek bir şey analamadım

bir tanesi sürekle bırak özelliği ile çalışıyor.
    birisi java dosyası
    biraz daha inceleyeyim bakalım

direk telefondaki romu zipleyecek olan var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-miharbi -- 11 Eylül 2014; 13:09:27 >
  • t-miharbi kullanıcısına yanıt
    Philz in sanki öyle bir özelliği vardı :/

• http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=42294&mobile=2

SŞuradan g2 ye oy versek çok iyi olacak :) Üyelik gerektirir...

• quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Bu optimusrs den allah razi olsun

Boyle batarya performansi baska bi romda gormedim.Cloudyflex dahil.

Optimus 1.3.2 den bahsediyorsun ustam herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=42294&mobile=2

SŞuradan g2 ye oy versek çok iyi olacak :) Üyelik gerektirir...

Oylar Şelale

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Abi forumca bir çullanırsak kesinlikle N5 i geçeriz :)
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Ne işe yarayacak bir bilgim yok :) boş yere oy atmış olmayalım da :)

bende oy verdim ama hala çok gerideyiz arttırmak lazım
    Ben üye olamadım. Her şeyi yaptım. Telefon falan ama giriş yapılmıyor. Oy kullanamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

bende oy verdim ama hala çok gerideyiz arttırmak lazım

Oy vermesine verdik ama pek faydası olmuyor bence bunun. ideos x5 zamanında da oy verdik bi nane olmadı. sonradan sonraya portlamışlardı.

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Ben aylar önce xiaomi hesap açmıştım oradan hallettim(doğrulama falan yapmak gerekiyordu sanırım telefon e-mail vs, üyelik onaylansın o zaman yorum yapabilirsiniz)

• 
Sayfa: önceki 15631564156515661567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.