Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1559. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.712.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni miui romu (4.9.5.2.1 multilang) romu deneyen var mı stok/g3/Flex romlara göre nasıldır?
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Şu an indiriyorum ama yorumlarda hep buglardan bahsetmişlerdi, inşallah bu sürümde yoktur. Kararsızım kursam mı?

Ayrıca şimdi devamında okudum, multilanguage değilmiş yine. Diller var ama değiştirmiyor. Almanca ve türkçe için geçerli yazmışlar, diğer diller için de aynıdır büyük ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sümmani. -- 10 Eylül 2014; 14:21:47 >
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Dursun o zaman :) bir de telefonu brick falan eder :( hiç uğraşmayım kendi adıma konuşursam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Şu an indiriyorum ama yorumlarda hep buglardan bahsetmişlerdi, inşallah bu sürümde yoktur. Kararsızım kursam mı?

Ayrıca şimdi devamında okudum, multilanguage değilmiş yine. Diller var ama değiştirmiyor. Almanca ve türkçe için geçerli yazmışlar, diğer diller için de aynıdır büyük ihtimal.
    Note 4 Rom çıkar mı ya çok beğendim
    Ben indirmeye devam ediyorum hala, bakayım bir. Eğer(inşallah) sorun çıkmazsa yazarım. :))
  • Sümmani. kullanıcısına yanıt
    Peki hocam yuklerseniz hem buraya hemde xda ya yazın, kimseyi memnun etmedi şu miui ler başka rom lara nazaran :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xxLG2XX

Hocam kullandığın dosyayı paylaşır mısın?
    Ben Xda'dan ses yüksekliği 75 olanı indirmişfim seslerde bozulma oluyordu.Sonra 70 olanı indirdim o fena değil

Bu dosyalardan biri kulaklık diğeri hoporlor için

Twrpden flashlıycaksın

https://mega.co.nz/#!qsFBBBTQ!p4hk4V13307uy5RlIN9U6V3j4qhEWY18EeeDiLRsB-M
    https://mega.co.nz/#!XlNgACAS!OjRmF02zNhVyg7ylNi1gdOIHOfwF74tHWxhwf4bXH5M

Tamam hocam az kaldı, 250 mb'cık. Üyelik şifremi hatırlayabilirsem yazarım xda'da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sümmani.

Tamam hocam az kaldı, 250 mb'cık. Üyelik şifremi hatırlayabilirsem yazarım xda'da :)
    En iyi stok rom hangisidir.

20d European romunu indiriyorum. 20d almanya romunuda kullandım. bu ikisi aynı rom mu yoksa?
  • Aynı...

• quote:

Orijinalden alıntı: birkuşgibi

quote:

Orijinalden alıntı: xxLG2XX

Hocam kullandığın dosyayı paylaşır mısın?
    Ben Xda'dan ses yüksekliği 75 olanı indirmişfim seslerde bozulma oluyordu.Sonra 70 olanı indirdim o fena değil

Bu dosyalardan biri kulaklık diğeri hoporlor için

Twrpden flashlıycaksın

https://mega.co.nz/#!qsFBBBTQ!p4hk4V13307uy5RlIN9U6V3j4qhEWY18EeeDiLRsB-M
    https://mega.co.nz/#!XlNgACAS!OjRmF02zNhVyg7ylNi1gdOIHOfwF74tHWxhwf4bXH5M

Alıntıları Göster
    https://mega.co.nz/#F!CZVRWIpZ!HNM8ujek46jhuWLJ8KvLzw
    75 olanı flaşlarsan sistem kilit sesleri muazzam oluyor.Hoparlör sesini tam açınca bozuluyor.
    70-65 olanı flaşlarsan sistem sesi 70 hoparlör sesi 65 olur(bunu kullanıyorum) viperden çok daha iyi kulaklıkta da hoparlörde de
    75-65 olanı xdada bulamadım o olsa tam istediğim gibi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxLG2XX -- 10 Eylül 2014; 15:27:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Aynı...

Hadi ya

Gitti 1.6gb kota.

En iyi stok rom bu mu hocam başka öneriniz var mı
  • quote:

Flex ve Stok larda var g3 de yok o garibime gitti, neyse çok teşekkür ederim...

var g3 te optimusta tabi build proptaki değişiklikle birlike geliyor sanırım set üstü kısmında digiturk d smart var baktım
    cloudyi bilmiyorum
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Build prop da Com yazılı hocam :) demek ki cloudy harmanlarken farklı bir Quickremote kullanmış :)

• Hocam en Son 20f çıkınca yükleyip bir gün bile kullanmadan değiştirmistim ama 20d den 20f ye geçenler tekrar 20d ye dönmüştü... Dene gör işte :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hangi sürüm hocam? Herhangi bir sıkıntı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSAVIOR

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

Hangi sürüm hocam? Herhangi bir sıkıntı var mı?
  • quote:

Build prop da Com yazılı hocam :) demek ki cloudy harmanlarken farklı bir Quickremote kullanmış :)

bende de comdu ben uk yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam
  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Deneyip dönerim birazdan :)
    Edit : sadece country yi değiştiriyorsak olmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 10 Eylül 2014; 16:02:51 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Deneyip dönerim birazdan :)
    Edit : sadece country yi değiştiriyorsak olmadı...
    ROM arayışlarında olanlar, AOSP kullanmak isteyip bir takım sorunlarından dolayı vazgeçenler sizler için (benim içinde tabi ) ilaç gibi bir ROM buldum. Bildiğimiz CM sorunları bu ROM'da yok zira bu ROM'da tamamen kitkat sürücüleri kullanılmış. Ve kerneli CAF tabanlı değil LG tabanlı, yani çok daha stabil bir ROM. Ayrıca Knock On diğer AOSP'lara göre çok daha iyi çalışıyor (Stock 20F'den aşağıda kalan bir yanı yok )

İlgilenenler için ROM'un linki bu;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590700

• 
Sayfa: önceki 15571558155915601561
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.