Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1516. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (6 Mobil) - 2 Masaüstü6 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.706.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar optimus 1.3.2 nav sanal tuşlarını ufaltmanın bi yolu varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Arkadaşlar optimus 1.3.2 nav sanal tuşlarını ufaltmanın bi yolu varmı

Blacktechtonix geçen sayfada optimus 1.3.2 uyumlu navbar boyutları hazırlamıştı. Onları indirip flaslayabilirsiniz.

• Arkadaşlar optimus g3 1.3.1 romundayım. Orjinal stock roma dönmek ve telefonu garanti altına almak istiyorum tekrar yani tertemiz kullanmak istiyorum bir süre. Bunun için hangi konuyu okuyacağız. Teşekkür ederim tekrardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

quote:

Orijinalden alıntı: sarac

Arkadaşlar optimus 1.3.2 nav sanal tuşlarını ufaltmanın bi yolu varmı

Blacktechtonix geçen sayfada optimus 1.3.2 uyumlu navbar boyutları hazırlamıştı. Onları indirip flaslayabilirsiniz.

Onları denedim simgeler küçülmüyor sadece çerçeve küçülüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Resurrectionn

Arkadaşlar optimus g3 1.3.1 romundayım. Orjinal stock roma dönmek ve telefonu garanti altına almak istiyorum tekrar yani tertemiz kullanmak istiyorum bir süre. Bunun için hangi konuyu okuyacağız. Teşekkür ederim tekrardan

Öncelikle stock tabanlı bir custom rom kurun cloudy stock/pardushd gibi sonra flash tool ile stock rom yukleyin

• sarac kullanıcısına yanıt
    Ön dokunmatik tuşlar, renk kısmından farklı temalar denedinizmi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Baveran

Ön dokunmatik tuşlar, renk kısmından farklı temalar denedinizmi.

Evet denemiştim ondanmı olmuyor gravity box devre dışı bıraktım bi daha flaşladım yine aynı

• sarac kullanıcısına yanıt
    Ben g2 iconlu temayı yüklemiştin. Belli bir boyutun altına düşmüyordu. Ama orjinalinde sorun olmuyordu. Şuan lmt Launcher kullanıyorum. Tuş filan yok bende kaydır geç süper.

• tamamdır hocam teşekkür ederim
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Lmt launcheri markette bulamadım.Alttaki tuşları bir de ben yok edeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: xxLG2XX

Lmt launcheri markette bulamadım.Alttaki tuşları bir de ben yok edeyim

Markette yok aşağıdaki linkten indirebilirsin. Ayrıca xposed yükleyip sonra LG pie Support yükle modüllerden.http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1330150

• Arkadaşlar yolculuğa çıkacağım bir yardımcı olsanız Optimus 1.3.1 için batarya ömrü açısından en iyi Kernel hangisi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Arkadaşlar yolculuğa çıkacağım bir yardımcı olsanız Optimus 1.3.1 için batarya ömrü açısından en iyi Kernel hangisi?

Kendi kerneli gayet iyi 7 saat civarı ekran süresi almıştım.

• Hocam yaptığınız ayar varsa söyler misiniz bende şu gibi gidiyor anlamadım gitti

• quote:

Hocam yaptığınız ayar varsa söyler misiniz bende şu gibi gidiyor anlamadım gitti

Hangouts, google arama vs. Otomatik kurulan uygulamarı titanium ile dondurdum ayrıca greenf yüklü bununla da arada arka planda çalışan uygulamaları uyutuyorum bir de görev yöneticisi widgeti var onunla da ram temizliği yapıyorum başka da bir şey yapmadım .
    Edit: greenify doğru hali yukarıda yanlış yazmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Management -- 3 Eylül 2014; 20:42:20 >
  • Dondurdugunuz uygulamaları yazar mısınız zahmet olmazsa hocam teşekkürler

• quote:

Dondurdugunuz uygulamaları yazar mısınız zahmet olmazsa hocam teşekkürler

Titanium Backup ile dondurduklarim
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROMLG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxLG2XX -- 3 Eylül 2014; 20:59:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Şey olmuyor değil mi
    Apk ile Recovery kurmak
    Recovery Mod u açmak
    Üzerine cf 2.6 yı wipe yapmadan kurmak?
    Tot dan önce deneyin olmazsa tot ile halledin 3 dakkada...

Hocam AKP ile Recovery kurmak sadece stok romda olmuyor mu ki? Suan custom romdayım haliyle twrpde yüklü. Macera arayıp tekrar autorec ile kursam hata almaz mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 3 Eylül 2014; 21:07:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.A.P

quote:

Hocam yaptığınız ayar varsa söyler misiniz bende şu gibi gidiyor anlamadım gitti

Hangouts, google arama vs. Otomatik kurulan uygulamarı titanium ile dondurdum ayrıca greenf yüklü bununla da arada arka planda çalışan uygulamaları uyutuyorum bir de görev yöneticisi widgeti var onunla da ram temizliği yapıyorum başka da bir şey yapmadım .
    Edit: greenify doğru hali yukarıda yanlış yazmışım

Sureklı ram temizlemek bataryayı olumsuz yonde etkilemez mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Dondurdugunuz uygulamaları yazar mısınız zahmet olmazsa hocam teşekkürler

Hocam resimleri koyan arkadaş ile hemen hemen aynı sadece bir kaç lg uygulamasını dondurmadim healt felan.

• 
Sayfa: önceki 15141515151615171518
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.