Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bırak şimdi yan çizme Hatalarla dolu bir kernel kullanıyorsunuz. Zırt pırt güncellemeydi fixdi vs.. alıyorsunuz. Kalkmış siyanojen&furnace ikilisine laf söylüyorsun. Gelişmiş bir kernelin gelişmeye ihtiyacı mı var bunu mu dile getiriyorsun. Yoksa siyanojen kullanmayı beceremedin bahane mi arıyorsun. Buğra neredesin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijR -- 29 Ocak 2014; 13:53:54 >
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Google barı bile kalkmayan özgür gelişmiş bir işletim sistemciği
    ben de doğru düzgün g box bile çalışmadı...
    Full stock rom her zaman en iyisidir...
    Bayılıyorum sizin bu samimiyetinize valla. Bu arada şaka bir yana zırt pırt güncellenen kernellere ben de ayar oluyorum.Bir tane yap adam gibi yap.Kimisi stabil sürüm çıkarsa bile hala üzerine eklemeler yapıp zorla bozmaya çalışıyor.Eski nexus umda çok yaşadım bunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press_Play_On_Tape -- 29 Ocak 2014; 13:57:10 >
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Şimdi de google amcaya mı laf söyleyeceksin yoksa içinde ki siyanojen canavarını ortaya çıkarıp bize mi katılacaksın? Gbox çalışmadı değil mesele çalıştıramadım desen anlarım. Full stock candır. Ona da lafım yok. Şaka bir yana takılıyorum sana samimiyetine inandığım için dorimanx pardus ikiliyse biliyorsun seni tahtından ettim. Hollanda 10f+dorimanx güzel ikili bunu daha önce ki mesajlarımda da belirttim.
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    İnan bana abi hiçbir artniyet yok sözlerimde Ben diyorum işte yapacaksan tam yap günde 2-3 güncelleme alan kerneli kullanıyor. Kalkmış bizim siyanojen&furnace ikilisine laf atıyor bazı arkadaşlar..
    şimdi bana 100 puan yüksek aldın diye mi hava atıyorsun bir kayseri soğuğuna bakar 40k görmem Cm için daha erken diye düşünüyorum hocam, lg nin desteği tamamen çekmesini bekliyorum kurmak için
    Nyse hocam Supernatural düşmüş onu izlemem gerek...
    İyi forumlar dilerim
    Estağfurullah hiç olur mu öyle şey ben zaten liderliği sana bıraktım. Beni görmesin gözlerin 1.sensin 40k yapacam diye cihazı yakma başka birşey istemem. İyi forumlar..
  • Siz kernel yükleyip dokunmatik ekranla uğraşırken biz CM de her gün güncelleme alıyoruz

Kimsenin kafası karışmasın yani
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijR

Aynen katılıyorum.
    bu 1,9 kernel antutuyu cokerttı cıhaz gorunmuyor lıstede 20k alabıldı

hahah
    3d ayarları kapalı gıbı fps sı 30 la 25 arası oynadı antutu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bu 1,9 kernel antutuyu cokerttı cıhaz gorunmuyor lıstede 20k alabıldı

hahah
    3d ayarları kapalı gıbı fps sı 30 la 25 arası oynadı antutu da
    Son durumu bildiriyorum. Factory reset attım tavsiye üzerine ve işe yaraddı cihaz açıldı ve şuan şarj olmaya devam ediyor. Tehlike geçmiştir. Hepinize çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Saat frekansı tekrar 2496 ya çekilmiş :D yanı ısınma olabilir ama istersen stweaks den saat hızını aşağı çekebilirsin...

Pardon stweaks de nerde çekiyoruz acaba aşağıya ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0be

quote:

Saat frekansı tekrar 2496 ya çekilmiş :D yanı ısınma olabilir ama istersen stweaks den saat hızını aşağı çekebilirsin...

Pardon stweaks de nerde çekiyoruz acaba aşağıya ?
    tamam hallettim 1.9 da sorun var herhalde 1.8 deyim şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k0be -- 29 Ocak 2014; 14:48:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k0be

tamam hallettim 1.9 da sorun var herhalde 1.8 deyim şuan
    ön dokunmatik tuşların rengini şeklini vs değiştirebilmek için ne yapmak gerekir? var mı o tarz bir şeyler
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    antutu yu kaldırıp yeniden kur...
    Bende 20k aldı ama sonradan kaldırıp kurunca eski skorlarını almaya başladı(fps ler tekrar 50 küsür oldu)
    edit: sadece graphic test yapınca 50 küsür fps alıyor ama normal antutu da yine 20-30 larda sürünüyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Led Zeppelin -- 29 Ocak 2014; 15:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Siz kernel yükleyip dokunmatik ekranla uğraşırken biz CM de her gün güncelleme alıyoruz

Kimsenin kafası karışmasın yani

Hocam guncellemeyi ota dan alma ozelligi var mi cmlerde? Yoksa her seferinde indirip kurmamiz mi lazim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Furnace'nin stok rom için olanı var mı kardeşim? Ben baktım d800 f320k modelleri için yazıyor başlığında?
    bu aynı ayarlardan sadece 2d yı kullan tarzı bısı var onu ısaretleyınce olan seydı bence mınık bı hata yapmıslar duzeltırler heralde :=)
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    stweaks ten extreme performans profiline geçince gpu da düzeld :D
  • quote:

stweaks ten extreme performans profiline geçince gpu da düzeld :D
    telefonu 9 gün önce aldım açar açmaz yazılım güncellemesi istedi

rom: D80210e-ESA-xx bu hangi ülkenin romu acaba? 10f ne zaman gelir bilgisi olan var mı? rom hakkında hiçbir bilgim yok telefonun orjinal yazılım güncellemesi istediğinde yaparım ama
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.