Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.718.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Google amcayı buğra ile uğraştık kaldıramadık. Cm11 uyumlu temalar var. Şuan kullandığım onlardan birtanesi. Bizim cihazın orjinal teması da var cm11 uyumlu onu da kullanabilirsin. Siyanojenci olursan eğer..
  • Dorimanx Kernel Update 1.9 Denemek isteyen arkadaşlar ;

Buradan ;
  • Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    hayır yapmadım

oyunların guncellemesı gelmıs onları guncellesın yapayım

eyw :)
  • ijR İ kullanıcısına yanıt
    Valla şuan dori kernelin yenisini indiriyorum birkaç gün bunu denemeden rom değiştirmem :D
  • LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM
    Black Pearl ROM çıktı ve linkler eklendi.

- Dorimanx Kernel 1.8 Sürümüne güncellendi ve linkler eklendi.
    - LG Flex Rom v1.5 Sürümüne güncellendi ve linkler eklendi.
    - Rayglobe Flex Rom 4.0 Sürümüne güncellendi ve linkler eklendi.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    dori 1.9 çıkmış :D onu indir bari
    Nighteyes dorimanx 1.9 paylaşmış onu dene bakalım.
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    dori 1.9 oldu bile hocam, siz cyan lardan geç güncelleme almaya alışmışsınız :) hızımıza yetişemezsiniz
    Şu an onunla yazıyorum
    Edit : 2 dakika sınırına takıldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkürler. Ben download mod için power'a da basıyordum. Aklımda öyle kalmış nedense. Daha önce bikaç kez stock rom atmıştım halbuki. Neyse download moda alıp ingiltere 10F yazılımını atmayı başardım. Ama yine açılmadı. Bu seferde LG logosudnan sonraki animasyonu yapıp reset atmaya başladı yine. Sürekli sabahki gibi reset döngüsüne girdi. Yine dediğiniz gibi yeniden başlasa bile inatla basarak 7.-8. resette durdurmayı başardım. Şuan kapalı şarja başladı ve %19 şarj var. İnşallah dolunca bir daha açmaya çalışacağım ve olamzsa yine Türkiye romunu atarım. Onunla da reset atarsa artık servis yolu görünecek gibi. %19la açılması lazımdı şarjdan mı açılamdı diyeceğim ama neyse. Bikaç saat sonra son durumu burdan bildiririm. Giden bilgileri ve uygulama vs. geçtim telefonu bir kurtaraydım iyiydi.

Biz güncellemeyi az alırız geç alırız ama sağlam alırız. Dorimanx gibi hergün ısındı mı kasıldı mı hata mı verdi derdimiz yok.
    ne ara :) daha 1.8 ı kurup denemedık :D
  • kesbi kullanıcısına yanıt
    hocam tamamen kapalı iken
    Ses kısma power tuşuna basın logo gelince elinizi çekip yine bu ike tuşa basılı tutun
    factry reset ekranı gelecek 2 -3 kez power tuşuna basıp factory resset atın...
    Telefonunuzu güle güle kullanın...
    Valla şuan akıyor cihaz birazdan süper pi testi ardından da evrendeki bozunma hızını hesaplamayı düşünüyorum akşama doğru zamanda yolculuk için ufak tefek hesaplar yaptırırım...
    Güncelleme demek hataların giderilmesi demektir :)
    Dori hata yaparsa 1 saat içinde fixini de hemen yayınlar...
    cm de 28 inde çıkacak güncelleme bile 29 una sarkıyor(topu topu 200 küsür mb lık bişi tamamı hatta son sürüm .03 mb daha büyük)
  • 1,9 u yukledım wipe dalvik cache yaptım acıldı tel
    bakalım bu nasılmıs
    Siyanojen bildiğin rom dorimanx dediğin kernel ne alaka şimdi Kullandığımız kernel furnace ha desen ki bana furnace dorimanx anlarım. Yakındır merak etme seni de tarafımıza çekeriz.
    Olsun güncelleme hızlarından bahsediyoruz burada... Hem furnace 0.1.2 sürümü ben kendimi bildim bileli var...
    Şimdiye dek en ufak bir gelişme göstermedi :)
    Saat frekansı tekrar 2496 ya çekilmiş :D yanı ısınma olabilir ama istersen stweaks den saat hızını aşağı çekebilirsin...
    tek fark sf ıse gerı 1.8 e donebılrım :)

neyse 1 kac gun deneyeyım de
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2614400
    change log eklenmemiş :/
    bir ara gir bak istersen aradaki farklara...
    Önceki 1.8 de dokunmatik sıkıntısı vardı o yüzden 1.7 nin touch driver ını kullanmıştı ikinci yayınladğı 1.8 de, belki 1.9 da düzgün bir şekilde entegre etmiştir driver ı...
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.