Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (8 Mobil) - 7 Masaüstü8 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.701.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: polatxp635

Arkadaşlar Nolur Yardım Edin Telefon açılmıyor....

LG logo da kalıyorsa 20 saniye basıp tamamen kapatın. Otg yi fat32 olarak bicimlendirip romu tekrar atın usb ye recovery e girip romu kurun yine tanımazsa flash tool ile rom yukleyin

Hocam Size de Çok Teşekkür Ederim Siz Olmasaydınız Telefonu Kapatamıyordum Bile...
  • polatxp635 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

1.2 de radyo çalışyor ama 3-5 sn sonra hata verip kapanıyor. Ama hatayı kapamazsan çalışyor arka planda radyo

Verdigi radyo fixi calisiyor eski radyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsynakyl

quote:

1.2 de radyo çalışyor ama 3-5 sn sonra hata verip kapanıyor. Ama hatayı kapamazsan çalışyor arka planda radyo

link var mı
  • quote:

quote:

quote:

link var mı

Cloudy konunun 3. Mesajına eklemiş hocam G3 kamera mat diyenler içinde Gpro camera eklemiş

• Ben de onu soracaktım aaba onu flaslayınca g3 kamerası gidecek mi yoksa ikisi bir mi olacak :=)

EDİT: Flasladım ikisi de geldi panaroma ile güzelleştiren mod çalışmıyor gordugum kadarıyla pro kamerasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 8 Temmuz 2014; 18:15:16 >
  • quote:

quote:

quote:

link var mı

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559234

Eski radyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsynakyl -- 8 Temmuz 2014; 18:42:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

link var mı

http://www.androidfilehost.com/?fid=23501681358559234

Eski radyo

Alıntıları Göster
    Bugün Teknosa'da birkaç dakika LG G3 inceledim.

Hiç de öyle LG G2'den geçiş yapılacak bir şey göremedim. Millet bol keseden atıp-tutuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Bugün Teknosa'da birkaç dakika LG G3 inceledim.

Hiç de öyle LG G2'den geçiş yapılacak bir şey göremedim. Millet bol keseden atıp-tutuyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Stock Romu Yükledikten Sonra Cloudy G3 ü Yeniden Attım. Bu seferde PC Telefonu Görmüyor. Bir Yardım Edin Nolur!!!
  • Arkadaşlar 3-4 tane rom denedim fakat hepsinde menü tuşuna basınca açık olan uygulama listesinin gelmesi 1sn falan sürüyor. Aynı şekilde home tuşu da biraz geç götürüyor ama ekrana. Bunları hızlandırmanın bir yolu var mi? Telefondaki tek sorunum bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 8 Temmuz 2014; 19:23:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cloudy G3 1.1
    Dorimanx Kernel 5.7 (stok ayarlar)
    Parlaklık %20 - 50 Arası
    Arkaplanda çalışan, gereksiz bulduğum uygulamalar silindi
    Wifi sürekli açık - 2G
    1 saat HSDPA kullanım
    Sürekli Whatsapp mesajlaşma, 15-20 fotoğraf çekip gönderme
    20 Dakika video izleme
    1 saat muzik dinleme
    Viper4android high quality drivers

Bu şekilde 7 saat ekran gördüğümde pil %56

Yani 12 saat+ rahat görülebilir kullanmayı bilirseniz.

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• Bu kadar iyi olmasındaki ana faktör sanırım 3G kullanmıyor olmayışın bir de ne gibi gereksiz uygulamaları sildin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustyzk

Bu kadar iyi olmasındaki ana faktör sanırım 3G kullanmıyor olmayışın bir de ne gibi gereksiz uygulamaları sildin?

Evdeyken kullanmıyorum zaten saçma Wifi varken. 1 saat dışarıda kullandım 3G. Gmail, e posta, smartshare lg backup tam hatırlamıyorum kullanmadığım her şey. Stock browsera kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 8 Temmuz 2014; 19:34:14 >
  • Pardus HD 7.5 yukledim yarım saat dayanabildim en iyi rom cloudypro 2.2 bence ilgililere duyrulur
    Lg g3 romlari hiç denemedim biraz daha zamanları olduğuna inanıyorum

• Ekran zaman aşımını öğrenebilir miyiz Başka türlü pek mümkün görünmüyor böylesi bir değer. Hem 7 küsür saat ekran açık, yani bir uygulama vs. birşeylerle uğraşıyorsunuz ama listede bekleme modu bile bu uygulamalardan çok şarj tüketmiş, enteresan
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Ekran zaman aşımını öğrenebilir miyiz Başka türlü pek mümkün görünmüyor böylesi bir değer. Hem 7 küsür saat ekran açık, yani bir uygulama vs. birşeylerle uğraşıyorsunuz ama listede bekleme modu bile bu uygulamalardan çok şarj tüketmiş, enteresan

Eklemeyi unutmuşum, ART kullanıyorum. Efektler kapalı. Google Search vs silik, widget yok tek ekran Nova Launcher. Neredeyse cm gibi tertemiz sistem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 8 Temmuz 2014; 19:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: petro24

quote:

Orijinalden alıntı: acura07

onu bende yapmıstım

Senin o hatayı yaptığından hiç şüphemiz yok
    Ben zamanında ne hatalar yaptığımı buraya yazmayayım en iyisi

Cok fazla üstüme oynuyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahhh34

Pardus HD 7.5 yukledim yarım saat dayanabildim en iyi rom cloudypro 2.2 bence ilgililere duyrulur
    Lg g3 romlari hiç denemedim biraz daha zamanları olduğuna inanıyorum

aynen o cloudy pro 2.2 deki theatre uygulaması ve salıncak ekran kilidid bitiriyor beni :)

birde dorion 5.8 yükleyip deneyeceği bakalım nasıl olacak
  • 7 saat boyunca en basitinden mesajlaşsanız bile klavye uygulaması bekleme modundan daha fazla şarj yer. Veya diğer kullandığınız uygulamalar her türlü o sıralamaya girer. Bu şekilde ekran açık bırakılmış gibi görünüyor. ART, widget, efekt olayı değil bu; yani olur da bu kadar fark etmez... Kaldı ki %56 ile 7 küsür saat ekran pek mantıklı bir değer değil.
    İyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_a_l_99

Ekran zaman aşımını öğrenebilir miyiz Başka türlü pek mümkün görünmüyor böylesi bir değer. Hem 7 küsür saat ekran açık, yani bir uygulama vs. birşeylerle uğraşıyorsunuz ama listede bekleme modu bile bu uygulamalardan çok şarj tüketmiş, enteresan

Ben gostergeyi merak ettim

Bir tekrar sarj olayi daha gibi

• 
Sayfa: önceki 11801181118211831184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.