Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.711.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Baskan`

Arkadaşlar Cloudy 1.2'nin + / - 'lerinden bahsetmeyecekmisiniz ? S7 1.3'ten geçmeye değermi, kaşıntı var

Cloudy her zaman ki gibi şahane. 1.0 dan beri kullanıyorum 0 sorun. Seven romları kullanmadım bilmiyorum ama CloudyG3 1.2 baya iyi
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    hocam yeni kullaniciyim tek istediğim batarya performansı en iyi olan g3 rom ve karnel lutfenn

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Öncelikle güle güle kullanın abiniz ve siz

Rayglobe taban olarak android orjinal sürümü kullandığı için hem telefona has özellikleri kullanabilmekte hemde çeşitli modifikasyonlara imkan vermekte. Telefonu root yapıp ve TWRP 2.6.3.4 Recovery yükledikten sonra Rayglobe kurum işlemine geçebilirsiniz. Yükleme işleminde zaten MOD lar ve Tweaks ler otomatik olarak geliyor o bakımdanda rahat Rayglobe

Kamera olarak her kafadan ses çıkıyor biri diyor kötü biri diyor iyi. Şahsi görüşümü merak eder iseniz. Aydınlık alanda kusursuz. Kapalı loş alanda berbat. Dersen MOD ile düzelmezmi. Şu ana kada tüm modları denedim hiç bir düzelme yok kimse kendini kandırmasın .. O bakımdan orjinal üzerinde gelen Kamera kalsın uğraşmanıza değmez
    Knock on sorunu çözüldü.

Servise gittim sensörü değiştirdiler. Sorun sensöründeymiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cyborgx

Knock on sorunu çözüldü.

Ne sensörü değişmiş yahu full dokunmatikte mi sorun vardı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunstorms

quote:

Knock on sorunu çözüldü.

Ön kameranın yanındaki proximity sensörü değiştirdiler.
  • Cyborgx C kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun sevindim
  • quote:

quote:

Arkadaşlar Cloudy 1.2'nin + / - 'lerinden bahsetmeyecekmisiniz ? S7 1.3'ten geçmeye değermi, kaşıntı var

Cloudy her zaman ki gibi şahane. 1.0 dan beri kullanıyorum 0 sorun. Seven romları kullanmadım bilmiyorum ama CloudyG3 1.2 baya iyi

cloudy 1.2'i yükledim ılk farkettıgım sey google/play'e girmiyor ne hata dio ne başka bişey acar gıbı oluyo cıkıyor 2ciside rehber gecıslerınde takılmalar var sankı ılk ızlenımlerım bunlar tam kurcalamadım google play nasıl hallederız

• sirnatli21 kullanıcısına yanıt
    holo dediğiniz hangisi oluyor hocam_?
    bu mu

miui çıkana kadar paranoidde kalırım gibime geliyo

• quote:

quote:

quote:

Knock on sorunu çözüldü.

Onla ne alakası varmış ki KnockOn un

• quote:

Orijinalden alıntı: qwerty2014

quote:

quote:

cloudy 1.2'i yükledim ılk farkettıgım sey google/play'e girmiyor ne hata dio ne başka bişey acar gıbı oluyo cıkıyor 2ciside rehber gecıslerınde takılmalar var sankı ılk ızlenımlerım bunlar tam kurcalamadım google play nasıl hallederız

Yok öyle bişi ne hata ne takılma nede google play sorunu. Çatır çatır çalışıyor ... Kurmadan önce FULL WİPE yap öyle kur.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwerty2014

quote:

quote:

Yok öyle bişi ne hata ne takılma nede google play sorunu. Çatır çatır çalışıyor ... Kurmadan önce FULL WİPE yap öyle kur.

full wipe yaptım zaten kurulum eksiksiz yaptıgımı dusunuyorum ama nıe boyle oldu anlamadım tekrardanmı yuklesem belkı bıyerde bısıler yaptım birde kernel yuklemeye gerek varmı sence

• qwerty2014 kullanıcısına yanıt
    Kendi içinde kernel var istersen dorimanx kur sen bilirsin. Ama romda hata yok. İstersen tekrar kur bir full wipe yaparak.
  • quote:

Kendi içinde kernel var istersen dorimanx kur sen bilirsin. Ama romda hata yok. İstersen tekrar kur bir full wipe yaparak.

oyle yapıyorum suan eyw. saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Dorimanx 5.7 de batarya cok iyi gidiyor 5 saat ekran surem var kalan sarj %45.
    Rom cloudyflex 2.4 insallah bozulmaz boyle kullanirim zira gun gectikce yeni rom çıkıyor riske girmeye değmez

Herhangi bir kernel ayarı yaptınız mı hocam ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar cloudypro 2.2 yukledim braz isinma artti gibi dori 5.8 kernel onerir misinz yada baska bisey ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayturk

holo dediğiniz hangisi oluyor hocam_?
    bu mu

miui çıkana kadar paranoidde kalırım gibime geliyo

evet halo bu oluyor...

Bende miui bekliyorum.. geçen hafta 4.4.2 tabanlı çıkardılar ama bootlop hatası verdiğinde backup a geri döndüm.. bu hafta iyi bir şey çıkar diye bekliyorum

• quote:

quote:

Seven v1.3 iyiydi.. cloduy 1.2 ye geçtim.. bende memnunum şuan

• quote:

quote:

quote:

quote:

Knock on sorunu çözüldü.

Onla ne alakası varmış ki KnockOn un

Telefon arama esnasında siyah ekrana geçiyor ve karşı taraf telefonu kapatana kadar da o ekran hep siyah kalıyordu. Ayrıca knock on da çalışmıyordu. Yazılımsal olarak da denedik herşeyi.

Sorunun sensörden olduğu kanısına vardık, değiştirdiler ve düzeldi.

• Arkadaslar 4.2.2 ye donmeli mi sizce ve hangi surum yuklenmli 20f stock ve dori kurdum guzeldi ama dokunmatik donuyodu arada simdide cloudypro ve dori 5.8 kurdum cok isiniyor bi turlu memnun olamadim jellybeane donmeli mi sizce ? G3 romlari hosuma gitmiyor

• g3 romlarinda hala hatalar varmi yoksa stabil calisiyormu? kuranlardan deneyenlerden yorum alabilirmiyim rica etsem

• 
Sayfa: önceki 11751176117711781179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.