Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.721.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayda ilk defa bir rom kurarken sıkıntı cıktı dediginiz şekilde cleant to ınstall a new rom yaptım bitinçe ınstall zıp yaptım g3 seçtim yüzde 60 da tıkandı kaldı 15 dakikadır :)

EDİT: Teli kapatıp açıp tekrar aynı işlemleri yaptım düzeldi rom yüklendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F99E34F6E -- 8 Temmuz 2014; 11:32:21 >
  • rica etsem bi arkadaş cloudy 1.2 romu nasıl kurcaz sırasıyla anlatabilir mi?resimli anlatırsa daha da mutlu oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: naftalin34

rica etsem bi arkadaş cloudy 1.2 romu nasıl kurcaz sırasıyla anlatabilir mi?resimli anlatırsa daha da mutlu oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

quote:

rica etsem bi arkadaş cloudy 1.2 romu nasıl kurcaz sırasıyla anlatabilir mi?resimli anlatırsa daha da mutlu oluruz

Video da isteyebilirdi

Insafli davranmis yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

quote:

quote:

Video da isteyebilirdi

Insafli davranmis yine

Ben oturduğun yere geleyim kur diyen gördüm

• quote:

quote:

quote:

quote:

Video da isteyebilirdi

Insafli davranmis yine

O daha da iyiymiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Video da isteyebilirdi

Insafli davranmis yine

O daha da iyiymiş

Vallahi diyorum. PM attı geleyim kur falan, dedim abi olurmu öyle şey sen oku ana sayfayı kurarsın. Okudu ve kurdu

• yav niye dalga geçiyonuz..tamam acemiyiz..başka yerde varsa link verebilirsiniz..ne olur sanki yol gösterip yardım etseniz..
  • quote:

yav niye dalga geçiyonuz..tamam acemiyiz..başka yerde varsa link verebilirsiniz..ne olur sanki yol gösterip yardım etseniz..

Bence en büyük kaynak buraya bak aşağılara da rom Bölümü var. Mesela ne lazım root recovery onun Bölümü var. Sonra kurulum sırası falan. Wipe anlatımı var.

Mutlaka bak buraya.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84641562&p=1#84641562

• Ya bu ana Sayfa Sizde de bozuk çıkıyor mu ya?

• quote:

yav niye dalga geçiyonuz..tamam acemiyiz..başka yerde varsa link verebilirsiniz..ne olur sanki yol gösterip yardım etseniz..

Ilk sayfada zaten mevcut

• quote:

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Bozuk çıkıyor evet, forumda sorun var bu aralar
  • Arkadaşlar kusura bakmayın..ana sayfadan çok faydalandım ve sayenizde şu yaşımda (43) telefonu rootladım felan..ama ana sayfa çok bozuk ve hiç bir şey anlaşılmıyor..o nedenle yazdım ..tekrar teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinjin

Bozuk çıkıyor evet, forumda sorun var bu aralar

Aynen forum desteğe yazdım bakalım.

• quote:

Arkadaşlar kusura bakmayın..ana sayfadan çok faydalandım ve sayenizde şu yaşımda (43) telefonu rootladım felan..ama ana sayfa çok bozuk ve hiç bir şey anlaşılmıyor..o nedenle yazdım ..tekrar teşekkür ederim..

Mobile'dan gir. Orada Problem yok

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Bunu görünce ilk sayfanın resmini stok tarayıcıyla çekmek istedim ama hafızada boş yer yok dedi, koskoca cigolayt cigolayt hafızalar altından kalkamadı ilk sayfanın
  • Cloudy G3 son sürüm yorumlarınız nelerdir?
  • Arkadaşlar Cloudy 1.2'nin + / - 'lerinden bahsetmeyecekmisiniz ? S7 1.3'ten geçmeye değermi, kaşıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Arkadaslar teli aldigim haftadan beri neredeyse cloudyflex 2.4 deyim alt sanal tuslari kapatna ozelligi vardi ayarlarda.Ben G2 xposed kullaniyorum ordan navibar i acip özelleştirdim tuslari.

Simdi o ayarlardaki tus gizlemeye girince G2 xposede yonle diritor bunu nasil halledebilirim sizce

Bahsettiğin olay benim başıma başka romda geldi. Çözümü ben bulamadım komple sildim romu yeniden yükledim. Ve o gün yemin ettim dedim ki, bir daha asla G2 xposed kurmayacağım. Çünkü nav bar bozuyor gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 11741175117611771178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.