Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1054. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.723.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denemedim hocam g3 romda birsey diyemiyecegim o nedenle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar pardus hd rom 7.4 kullanan varmi? 7.2 den cok memnundum bundan da memnun kaldim fakat asphalt temple run gibi oyunlarda ekrani egerek yon veremiyorum. Problemin neden oldugunu bilmedigimden kerneli dorimanx 5.5 yaptim ama bisey degismedi. Yardimci olurmusunuz? Normalde romdan cok memnunum, degistirmek istemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ynshc

Arkadaslar pardus hd rom 7.4 kullanan varmi? 7.2 den cok memnundum bundan da memnun kaldim fakat asphalt temple run gibi oyunlarda ekrani egerek yon veremiyorum. Problemin neden oldugunu bilmedigimden kerneli dorimanx 5.5 yaptim ama bisey degismedi. Yardimci olurmusunuz? Normalde romdan cok memnunum, degistirmek istemiyorum.

Hocam ekran dondurmeyi acip ekran yana donuyor mu diye test edermisiniz? Baseband flashlamaniz gerekebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

Arkadaslar pardus hd rom 7.4 kullanan varmi? 7.2 den cok memnundum bundan da memnun kaldim fakat asphalt temple run gibi oyunlarda ekrani egerek yon veremiyorum. Problemin neden oldugunu bilmedigimden kerneli dorimanx 5.5 yaptim ama bisey degismedi. Yardimci olurmusunuz? Normalde romdan cok memnunum, degistirmek istemiyorum.

Hocam ekran dondurmeyi acip ekran yana donuyor mu diye test edermisiniz? Baseband flashlamaniz gerekebilir

Hocam ekran dondurmeyi normalde kullanmiyorum. Simdi denedim ekran yana donmuyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: white_power

Lg health durduruldu hatası alıyorum durmadan sebebi ne olabilir? Dori 5.5 kurulu olabilirmi?

yürüyünce çalışır durunca durur hocam o
  • ynshc kullanıcısına yanıt
    baseband kurmanız gerekıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Carbon rom kurdum. Pil suresi arti-eksi yanlarini paylasacagim. Kurmak isyeyen arkadaslara yardimci olur.

izlenimlerini bekliyoruz haci abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

baseband kurmanız gerekıyor :)

Hocam cevabın için sağol fakat rom sayfasında baseband linki filan bulamadım. Bir de siz bakabilir misiniz yada nerden indirebilirim?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2582398
  • ynshc kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!a05wTDoY!SkYEGBOtwl-OfnQIHpIPjJSs8sT3R2zsfwbK05jDglA

sımdı upload ettım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OnurYurteri

quote:

Hocam ekran dondurmeyi normalde kullanmiyorum. Simdi denedim ekran yana donmuyor..

Recoveryden Baseband flashlayin duzelir hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Lg health durduruldu hatası alıyorum durmadan sebebi ne olabilir? Dori 5.5 kurulu olabilirmi?

Bahsettigim hata oyle bi sey degil yurume ile durma ile alakali degil. Sistem acilir acilmaz calismayi durdurdu hatasi surekli ekranda beliriyor. Reatore ettikten sonra dahi basima geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Chrome beta verdi hocam

Gereçekten ilginç bir durum olmuş. Ben de normal Chrome'a geçtim bakalım nasıl olacak?
  • Arkadaşlar g3 romlarda gelistirici secenekleri nerde acaba? Optimus g3 kullaniyorum gelistirici seceneklerine bakayim dedim bulamadım

Edit: yazilim bilgilerinden kendimi gelistirici yapmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pwaux -- 24 Haziran 2014; 12:12:42 >
  • Problem Düzeldi. Teşekkür ederim hocam cevabınız ve emeğiniz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynshc -- 24 Haziran 2014; 12:09:28 >
  • actınızmı ? acmadıysanız acıp bı daha bakın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

actınızmı ? acmadıysanız acıp bı daha bakın :D

Yazilim bilgilerinden kendimi gelistirici yapmayi unutmusum hocam hallettim simdi

• Arkadaşlar cloudy flex 2.4'ü g3 romundan sonra kurduğumdan beri sorun yaşıyorum eskiden Clash of clans oynarken hiç ısınmayan telefon şimdi 1 savaştan sonra 40 dereceyi görüyor. Eskiden de aynı romu dori 4.9 ile kullanıyordum şu an da o kernel var fakat şarj ve ısınma tuhaf şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

• Dori 5.5 Kernel yükledim clody G3 rom kullanıyorum bu karneli yüklemeden önce cihazda sıcaklık normaldi şimdi 35 40derece arası seyrediyor tekrar eski karnele nasıl dönecez orjinal Kernel linki verebilecek arkadaşlar varmı clody G3 romu için

• Adam yorumu yapmış kendince bi çözüm yaratmış.
  • 
Sayfa: önceki 10521053105410551056
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.