Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.704.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: bgunduz26

Galiba sende optiumsa veda ettin üstad :=).. ben hala direniyorum düzelme gösterdi performansı , sarjı 5.30 saat ekran süresi gordum bugun yogun kullanımla

Pardus HD Black i test etmek için geçtim hocam hazır geçmişken hard reset atıp 20d kurup yeniden başlayacağım maceraya

Bende lamhoang g3 romunu indireyim dedim sonuna kadar gelip hata verdi artık optimusa devam edeceğim oturur rom yenisini çıkarana kadar :=)
  • Ana sayfadan 4.2 ile ilgili rom bölümünü sileyim diyorum. Zaten doldu artık eklememe izin vermiyor yer açılır hem. Zaten işimiz kalmadı 4.2 ile. 0 cihaz alan bile 4.4 alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: menmoli

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2649250
    bu linktekini deneyen oldumu g2 için. Deneyen varsa tavsiye edermisin

Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 24 Haziran 2014; 1:20:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Ana sayfadan 4.2 ile ilgili rom bölümünü sileyim diyorum. Zaten doldu artık eklememe izin vermiyor yer açılır hem. Zaten işimiz kalmadı 4.2 ile. 0 cihaz alan bile 4.4 alıyor.

Bende katılıyorum kimse jb sormuyor zaten.. sadece bazen hata yapıp geri donmek zorunda kalan oluyor ..
  • Lg health durduruldu hatası alıyorum durmadan sebebi ne olabilir? Dori 5.5 kurulu olabilirmi?
  • Ben indirip kurdum şimdi..

Optimus gayet stabil çalışıyordu ama nedense beni iten bişeyler var..

Hocam gsam battery lie bakıyorum bir anormallik gözükmüyor..

Gsam harici işlemciyi kullanan uygulamayı görebileceğimiz bir uygulama varmı bildiğiniz?
  • quote:

quote:

quote:

Galiba sende optiumsa veda ettin üstad :=).. ben hala direniyorum düzelme gösterdi performansı , sarjı 5.30 saat ekran süresi gordum bugun yogun kullanımla

Pardus HD Black i test etmek için geçtim hocam hazır geçmişken hard reset atıp 20d kurup yeniden başlayacağım maceraya

Bende lamhoang g3 romunu indireyim dedim sonuna kadar gelip hata verdi artık optimusa devam edeceğim oturur rom yenisini çıkarana kadar :=)

Aynı hatayı aldım bende garip uğraştırdı boş yere

• Biilgisiyarla iki defa hata verdi şimdi telefonla indirdim indi.. yedeğimi alıyorum .denerim birazdan bakalım bu nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 24 Haziran 2014; 1:35:32 >
  • quote:

quote:

quote:

G3 ile uyumlu " Task Manager " arıyorum

Aynisi ama bende calisani vereyim hocam dogrudan uzerine kurun hocam

https://mega.co.nz/#!QIcWjRga!wBL9__hVU5V9Qdx3AE-80HFN5WcjGhGJZXMXnuTRGAc

Yok bu da olmuyor ya biri bir dosya paylaşmıştı g3 e özel Task Manager. O olmuştu ama nasıl oldu ise yol olmuş. Bugün tweaksbox geldi diye telefonu Wipe ladım yeniden kurdum tertemiz..

lamhaong romundada yoktu task manager size verdiğim linktekini kurdum sorunsuz calıstı sorun baska bir yerde galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hako0625

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sükût

quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

Beyler LAM HOAN G3 V1.0 çıktı...

indirme linki :https://docs.google.com/file/d/0B7_CBqdyvQ6eOVBRS3pSMDBYLU0/edit?pli=1

geliştiricinin sayfası :http://www.lgviet.com/forum/threads/tong-hop-chia-se-moi-thu-ve-lg-g2-f320-d802.4358/

Bu geliştirici diğerleri kadar fazla tutulmasa da stock romunu ben beğendim. Herkesten önce g3e en benzer rom halini o yayınlamıştı. Hemen indiriyorum teşekkürler.

İyide zaten bu g3 portu değil gerçek anlamda sadece klavye port edilmiş arayüz g3 e benzetilmiş hepsi o cloudy g3 veya optimus g3 romları gerçek portlar.

bildiğin g3 portu arkadaşım denemedenmi yorumluyorsunuz acaba şuan bende kurulu diğer g3 portlar gibi

Denemeye gerek var mı?romun açıklama kısmında neyin ne olduğu yazıyor port edilen sadece keyboard gerisi full tema!

Lam hoang v7.2 denen rom kesinlikle tam bir port değildir.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2771110

Hocam senin verdiğin linkteki lua lua rom stock tabanlı ve g3 arayüzü olan bir rom sadece..

benim ise daha önceki mesajlarda paylaştığım ise lua lua nın daha dün çıkardığı G3 rom.. ve tamamen G3 porttur :)

karışıklık oldu galiba

• Lam Hoang G3 romunu şimdi kurdum uygulamaları google playden indiriyor rom iyi görünüyor.task maneger yok sanırım.hava durumu şeffaf bu çok hoş olmuş
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

• quote:

Orijinalden alıntı: petro24

Lam Hoang G3 romunu şimdi kurdum uygulamaları google playden indiriyor rom iyi görünüyor.task maneger yok sanırım.hava durumu şeffaf bu çok hoş olmuş
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

task manager isterseniz apk olarak kurun ben yaptım sorunsuz oldu

• quote:

quote:

Lam Hoang G3 romunu şimdi kurdum uygulamaları google playden indiriyor rom iyi görünüyor.task maneger yok sanırım.hava durumu şeffaf bu çok hoş olmuş

task manager isterseniz apk olarak kurun ben yaptım sorunsuz oldu

lua lua da radyo driveri için çare bulmadı di mi daha ?D:

• benim telefon 311 serisi oldugu için farkedemedim.. ama romu beğenim çok erken ama çok ısınmadı o kadar işleme rağmen optimustan daha akıcı geldi kamerası da hoş.. eco olayı var mı bilmiyorum :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 24 Haziran 2014; 2:32:22 >
  • Carbon rom kurdum. Pil suresi arti-eksi yanlarini paylasacagim. Kurmak isyeyen arkadaslara yardimci olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

benim telefon 311 serisi oldugu için farkedemedim.. ama romu beğenim çok erken ama çok ısınmadı o kadar işleme rağmen optimustan daha akıcı geldi kamerası da hoş.. eco olayı var mı bilmiyorum :=)

kamera çok çok iyi görünüyor.cloudy ve optimus g3 romlarına göre kamera çok canlı ve keskin fotolar
    Gecenin bu saatinde görüşme yapamıyorum umarım görüşme kalitesi de berraktır
  • quote:

quote:

benim telefon 311 serisi oldugu için farkedemedim.. ama romu beğenim çok erken ama çok ısınmadı o kadar işleme rağmen optimustan daha akıcı geldi kamerası da hoş.. eco olayı var mı bilmiyorum :=)

kamera çok çok iyi görünüyor.cloudy ve optimus g3 romlarına göre kamera çok canlı ve keskin fotolar

Bende beğendim kamerasını ısınma sorunu da yok.. dedeğiniz gibi ses kalitesi iyiyse ve batarya sorunu yoksa çok güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgunduz26 -- 24 Haziran 2014; 2:57:15 >

• quote:

quote:

quote:

Bende beğendim kamerasını ısınma sorunu da yok.. dedeğiniz gibi ses kalitesi iyiyse ve batarya sorunu yoksa çok güzel

ne diyorsunuz hacılar lua lua iş yapar yani :d

• G3 romlarda artık Lg backup ile yedek alırken qremote yedeği de alinabiliniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirnatli21

quote:

quote:

quote:

ne diyorsunuz hacılar lua lua iş yapar yani :d

Bu arada SUPERSU kodlamasında hata alabilirsiniz.. bunun için supersu yu recoery den zip şeklinde yükleymeniz gerekmektedir..

supersu indirme linki : http://download.chainfire.eu/420/SuperSU/UPDATE-SuperSU-v1.99.zip?retrieve_file=1

• 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.