Şimdi Ara

LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM (1014. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.515
Cevap
145
Favori
1.654.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Blacktechtonix

quote:

Orijinalden alıntı: macorono34

Ben OptimusG3 denedim ama pek ısınamadım davikte kullanınca ayarlarda uygulamalara tıklayınca sıkıntı olmuyordu ama art alınca çökme yine başladı şuanda CloudyG3 tekrar dondum.

Hocam art ye gectikten sonra wipe yapınca düzeliyor diye yazmıştım çözümü var

Görmedim dostum kusura bakmaya vallahi dondum eski roma.
  • Pulstar kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz ama ben twrpcıyım

phliz e alısamadım. neysekı yapımcılar trwp ye cabuk adapte ettıler romları da kurtuldum phılz den..
  • Legend. kullanıcısına yanıt
    bizi cloudy paklar gıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

bizi cloudy paklar gıbı
    arkadaslar recovery kurmaya calısırken surekli bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek varmı
    http://i.hizliresim.com/A2pkOz.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeyaL -- 19 Haziran 2014; 20:07:48 >
  • XeyaL X kullanıcısına yanıt
    https://mega.co.nz/#!z4Zj2ZZS!3UV5X_i6LFA6Wdx5Y91sJOawDXNjUlQgqz0voFDSVFc

sunu ındırıp apk seklınde kurun...

okuma hatası verıyor. acaba talımatlarda bı eksıkmı var?
  • acura07 kullanıcısına yanıt
    talitmlarda bir eksliklik yok 1 saattir deniyorum
    dediginiz apkyıda denedim ancak tried to install loki no luck try manually install diye bir hata alıyorum
  • XeyaL X kullanıcısına yanıt
    acaba cıhazınız root lu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XeyaL

arkadaslar recovery kurmaya calısırken surekli bu hatayı alıyorum yardımcı olabilecek varmı
    http://i.hizliresim.com/A2pkOz.png

Alıntıları Göster
    Valla cloudyg3u begenmeyeni allah carpar ahahaa saka bi yana yalniz cloudyg3 un akiciligindan pil omruden vs cok memnunum radyoyla falan isim olmaz zaten e-mail de benim calisiyo calismiyo diyen arkadaslari anlamadim dogrusu. exchange calisiyo yani en azindan.

yalniz telefonla konusurken karsinin sesi yine boguk geliyo speakera alinca da ses cok yuksek cikmiyo.

optimusg3 un ses cikis duzeyleri ve ses temizligi nasil kullanan arkadaslar yorum yapabilirlerse cok sevinirim.

Ayrica bu quicktogglesdaki eco mode'a aldiktan sonra cpu kullanimi super oluyo. cpu spydan bakiyorum 2.2 de cok az calisiyo cpu en cok 300mhz ve 900-1300mhz araliginda. eco mode kapaliyken ondemand cok fazla 2.2ye cekiyodu cpuyu anasi agliyodu pilin :)

optimusg3u de indiriyorum cloudyg3u yedek alip haftasonu optimusu bi atar denerim.

Genel olarak g3 arayuzunu vs begendim.

evet yeni rootladım onuda
    uygulamalarda super user diye birşey cıktı
  • Sıradaki android sürümünde ART varsayılan olarak gelecekmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Optimus g3 nasıldır hocam art modu sıkıntısizsa denicem gibi birde şarj nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 19 Haziran 2014; 20:26:11 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    genel akıcılıkta sıkıntı yok cloudy dekı bır cok hata duzeltılmıs ama ses cıkısı ve kamerasını begenmedım... sımdı gerı cloudye donuyorum.
    g2nin stok kamerası iyi değil mi o romda hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

genel akıcılıkta sıkıntı yok cloudy dekı bır cok hata duzeltılmıs ama ses cıkısı ve kamerasını begenmedım... sımdı gerı cloudye donuyorum.
    ula bu optimus g3 te hafıza uçta beyler dikkatli olun neden uçtu durduk yere anlamadım herşey silindi
  • yasin_92 kullanıcısına yanıt
    wıpe larken hafızayıda wıpe lama ?
  • Yaa herkes mail çalışmıyor diyor ama bende çalışıyor bir sıkıntı yok.. Ben şöyle kullanıyorum, kendi mailini exchange mail, gmail için Google, hotmail için de hotmail uygulaması.. Farklı ama hepsi sağlıklı çalışıyor..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

yok ya wipe filan yapmadım rom kuruluydu zaten bi yeniden başlattım baktım herşey silinmiş ayar oldum valla geçiyom cloudy flexe en iyisi o ya düzgün bi rom çıkana kadar idare edicez
  • quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Yaa herkes mail çalışmıyor diyor ama bende çalışıyor bir sıkıntı yok.. Ben şöyle kullanıyorum, kendi mailini exchange mail, gmail için Google, hotmail için de hotmail uygulaması.. Farklı ama hepsi sağlıklı çalışıyor..
    LG G2 ROM-MOD MAIN PAGE | LOLLIPOP-KITKAT-MIUI-CM11|ROOT/TWEAK/KERNEL/RECOVERY/DPI|G3ROM

yandex mail çalışmıyor uygulama olarak kendi mail uygulamasından kurtuldum onda sorun yok

• serokutay S kullanıcısına yanıt
    Yandex i sadece bulut depolama olarak kullanıyorum denemedim açıkçası..

• quote:

Orijinalden alıntı: altunok

Yandex i sadece bulut depolama olarak kullanıyorum denemedim açıkçası..
    Cloudy'den Optimus'a geçemeye değer mi sizce?
  • 
Sayfa: önceki 10121013101410151016
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.