Şimdi Ara

Fraps İle Video Çekerken

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde 50 fps falan alırım lolde fraps ile video çekerken 25-30 oluyor neden :D Ve kırmızı bir çerçeve gibi bişi oluşuyor lolu oynatamıyorum y basılı oynuyorum videoda mecbur bunların çareleri neler ve çerçevesiz modda

125 gb ssd

3 gb 384 bit asus direct II 7950

1 tb wd black

8 gb kingston hyprex bilmem ne ram var :D

Bu sistem fraps kullanırken kırmızı cerceve alıyorum lol de kayıt yaparken haritayı ilerletip bakamıyorum.Bilgi sahibi bir arkadaş lütfen yardımcı olabilirmi ?

Orijinalden alıntı: oyuncephanesi

i7 4. nesil

125 gb ssd

3 gb 384 bit asus direct II 7950

1 tb wd black

8 gb kingston hyprex bilmem ne ram var :D

Bu sistem fraps kullanırken kırmızı cerceve alıyorum lol de kayıt yaparken haritayı ilerletip bakamıyorum.Bilgi sahibi bir arkadaş lütfen yardımcı olabilirmi ?

4770 İşlemcin SSD'in 7950'in var 120 Fps'yi bile stabil şekilde alman gerekiyor.

Fraps türevi bir programın Seninkisi gibi High-End bir Pc'yi zorlamaması lazım.Farklı bir recorder kullan , Gamecam'i tavsiye ederim arayüzü kolay ve Pc'ni kasmıyor.

Ama halen pc'nin neden kastığını anlamış değilim , görmeden birşey söylemek zor.

Not : Kingston HyperX Genesis .

Edit : Bilgisayarını alırken Fatura ismi ve soyismi olarak ne vermiştin belki yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 21 Kasım 2013; 17:23:16 >

• vatandan almıstım. eski oranın calısanıydım gene bilişim parakende sektöründeyim de cözemedim o kadar ugrastım. aksam isden gelince bi sohbet edelim yapmaya calısalım sana zahmet

Orijinalden alıntı: bymassacre

Arkadaşlar normalde 50 fps falan alırım lolde fraps ile video çekerken 25-30 oluyor neden :D Ve kırmızı bir çerçeve gibi bişi oluşuyor lolu oynatamıyorum y basılı oynuyorum videoda mecbur bunların çareleri neler ve çerçevesiz modda

hotkeyi f9 yerine başka bir tuş yap cozuluyor

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.