Şimdi Ara

Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) (1146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.925
Cevap
650
Favori
1.691.418
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
173 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,emekli maaş taşıma işini ayın hangi gününde yaparsam daha hızlı sonuç alırım? Kuveyt Türk çok çekici görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt

    4a ve 4b için genelleme. Maaşınızı aldınız, hemen o gün şimdiki bankanızdan bloke varsa kaldırın , ardından gidin yeni bankaya taşıyın. Ay sonuna kadar vaktiniz var deselerde işin garanti olur. %90 önümüzdeki ay maaşını yeni bankadan alırsın.


    bloken yok ise zaten maaş gününü dahi beklemeden hemen taşıyabilirsin. bloke kaldırma için ödeme yapmayacaksan da sadece bürakratik bloke ise hemen taşıyabilirsin. maaşı alıp hemen taşı demem kıstel ödeme düşüyor genelde ( ama bazı veya artık çoğu banka gün bazında kıstel iade ile bloke kaldırıyor.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim kolay gelsin iyi günler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    çok özür dileyerek bir şey soracağım, önce mevcut banka ile olan promosyon anlaşmasının sonlanması mı gerekiyor? yani kalan ayların borcu varsa bile önce bu anlaşmayı sonlandırmak sonra yeni bankaya mı geçmek lazım? yoksa yeni bankaya gidince önceki zaten sonlanıyor mu?

  • Katz. K kullanıcısına yanıt

    Önce mevcut anlaşmalı bankanızdaki kalan promosyon bakiyesini ödeyip, sonlandırıyorsunuz. Başka türlü banka değiştiremezsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoGoBaBa

    Az önce Kuveyt Türk 'ü aradım.


    Bir emekli tanıdığım var onu size emekli maaş almaya yönlendireceğim benim müşteri referans tavsiye kodu ile işlem nasıl yapılıyor , 500TL veriliyormuş dedim. Bizim şube olarak bilgimiz yok dedi.


    e-devletten kuveyt türk e taşıyabilirim dedim. senin bankan ile hesap açsam olur mu dedim, yok emekli tanıdığnız akıllı telefonu ile gelsin biz burdan yardımcı olur işlemleri yaparız. emekli maaş

    almada sıkıntı yaşanıyor maaşı yatmıyor vs vs vs siz gelin burdan halledelim dedi.


    Hazır aramışken sorayım dedim maaşı 17-18bin TL olanlar için


    promosyon a ek olarak


    fatura başına 500TL den 5 otomatik ödemeye 2500TL

    emekliye kredi kartı zorunlu veriyoruz , ücreti vs yok, promosyon bitsede ücreti yok dedi

    ayrıca kredi kartınız akif olup emekli maaşınız taşındıktan sonra birkaç gün sonra 1000TL harca 1000TL kazan kampanyası var dedi.

    genelde promosyonlarımız sıkıntısız 3 iş günü içine yatar dedi.


    15bin 20bin arası sanırım 20bin prpmosyon nakit

    2500TL 5 faturaya

    1000TL ya kadar ilk kredi kartı harcaması iade ( en az 1000tl işlem de geri aiade)


    toplamda 23500TL gibi. Otomatik ödeme detaylarına bakmak lazım. Yani ne kadar süre için kalmak zorunlu. yada vadesizden ödeme ve kredi kartıyla ödemeye bir komisyon masraf vs varmı diye.



    İSTEYENE MÜŞTERİ TAVSİYE REFERANS KODUMU ÖZELDEN VERİRİM. 500TL yi paylaşır kolayEFT ile yollayabilirim.



    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)


    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)



    kampanya linkleri


    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)
    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)www.kuveytturk.com.tr
    Mobilden Kuveyt Türklü Olanlara Toplamda 7.800 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/mobilden-kuveyt-turklu-olanlara-toplamda-7800-tl-hediye

    Mobilden müşterimiz olanlara özel kart harcamaları, fatura talimatı ve davet kodu kampanyalarından toplamda 7.800 TL kazanma fırsatı.

    7.800 TL Hediye’de Neler Var?

    1. Davet kodunu kullanarak mobilden Kuveyt Türklü olup 500 TL harcama iadesi kazanabilirsiniz. Ayrıca kendi davet kodunuzu da yakınlarınız ile paylaşarak Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan 10 yakınınız için 5.000 TL, toplamda 5.500 TL kazanabilirsiniz. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    2. Kuveyt Türk Mobil’den ya da XTM'den müşterimiz olanlar 16 Haziran 2025 tarihi sonrasında verdikleri ilk fatura talimatlarında 100, ikincisinde 150, üçüncüsünde ise 250 TL ile toplamda 500 TL hediye kazanıyor! Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    3. Kuveyt Türk Mobil'den ya da XTM'den müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 300 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 300 TL Altın Puan hediye. Kampanya hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

    Kampanyalarımızdan aynı anda faydalanarak toplamda 7.800 TL kazanmak için hemen Kuveyt Türk Mobil’den ya da XTM'den müşterimiz olun, size özel avantajlardan faydalanın.

    Kampanya Koşulları

    • Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler aktif olarak kullandığınız nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.
    • Kampanyadan mobilden Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.
    • Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.
    • Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.
    • Bu kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.
    • Kuveyt Türk Mobil’den hemen müşterimiz olmak için tıklayın.



    https://www.kuveytturk.com.tr/kendim-icin/odemeler-ve-hizmetler/odemeler/fatura-odemeleri-ve-talimatlar#:~:text=Faturalarınızı%20Kuveyt%20Türk%20Mobil%20ve,Kuveyt%20Türk%20Mobil%27den%20yapabilirsiniz.


    • Kredi Kartı ile Fatura Ödeme”, “Hesaptan Fatura Ödeme”, kredi kartı veya hesabınızdan otomatik fatura ödeme talimatı verme işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
    • Otomatik fatura ödeme talimatıyla hesaptan veya bireysel kredi kartınızdan ödenen faturalardan herhangi bir komisyon alınmamaktadır.
    • ATM’den kartsız yapılan fatura ödeme işlemlerinden 1 TL komisyon alınmaktadır.
    • Fatura işlemlerinizde banka kaynaklı bir hata olursa gecikme cezaları Kuveyt Türk tarafından karşılanır.


    mobilden olana fatura kampanyası var ama ŞIBE BUNDAN DEĞİL 500TL x 5 fatura toplamda 2500TL emekli için dedi.



    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)
    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)www.kuveytturk.com.tr
    Fatura Talimatlarınıza Toplam 500 TL Hediye! | Kuveyt Türk Katılım Bankası
    https://www.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/kendim-icin/musteri-ol-kampanyalari/fatura-talimatlariniza-toplam-500-tl-hediye



    çok fazla kampanya var


    Şubeye telefon açınca bu kampanyalardan daha avantajlı emekli kampanyaları var demek oldu özetle.

    500TL fatura başına 5 fatura 2500TL otomatik ödeme kampanyası hiçbir yerde yazmıyor , BEN BULAMADIM. emekliye özel maaş müşterisine özel sanırım.

    1000TL kredi kart ile harca 1000TL geri al da yazmıyor ( bu yeni kampanya demişti laf arasında zaten)


    ilginize , bilginize.... ben vakıfbanktayım ama tanıdığım düşük maaşlılar için kuveyt türk mantıklı hale geldi.

    Adamlar Süper hızlı, 16:30 da emekli referansımla işlem yapıldı, bilgisi SMS ile ardından ödemesi geldi hesabıma


    Sağlam referansım varmış 1i tamam kaldı 9 referans



    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Online toplantı yapmışlarmışmış


    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

    tued1970
    Yaşlı ve Emeklilerin, Bankacılık Hizmetlerinde Yaşadığı Sorunlar Tartışıldı…
    6 Ağustos 2025 Türkiye Bankalar Birliği, Bankacılık ve Denetleme Kurulu, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4 bankanın temsilcileri ve iki sivil toplum örgütü çevrimiçi olarak emekli ve yaşlıların bankacılık hizmetlerinde karşılaştıkları sorunları tartıştı. Türkiye Bankalar Birliği’nin öncülüğündeki etkinlikte derneğimizi Hukuk Danışmanımız Cafer Tufan Yazıcıoğlu temsil etti. Yazıcıoğlu Derneğimizin yaşlı hakları ve hukuku alanındaki çalışmaları anlatarak, özellikle bankaların emeklilere verdiği krediler ile ilgili yaşanan sorunları Yargıtay’ın bu konudaki son kararını da gündeme getirdi. Yazıcıoğlu “Bankalar okunamayan yazıları imzalatarak verdiği kredilerde zaman zaman emeklinin tüm maaşına el koyarak mağduriyet yaratıyorlar. Yaşlıyı ve emekliyi bilgilendirmiyorlar, şikayet makamı yok, olana erişmek zor, yetkililerin yaşlılarımız hakkında bilgi ve farkındalık eksiliği hat safhada. Yargıtay’ın kararı sadece bankaların kredi verirken aldıkları emekli maaşından kesinti yapacağına ilişkin taahhütle ilgilidir. Derneğimizin öncü olduğu, BM Yaşlı Hakları sözleşmesi yapılması çalışmalarında erişilebilirlik hakkı öncelikli. Erişilebilirlik diğer haklardan yararlanılabilmesinin için ön koşuldur. Kırsal kesimde yaşayanların bankalarla teması zor. Ürün ve hizmet geliştirirken yaşlı kullanıcılar ve onların kuruluşlarının fikirleri alınmalı, izleme ve uygulamaya dernekler dahil edilmelidir. Dijital okur-yazarlık eksikliği erişimi engellemektedir. Banka çalışanları yaşlı ve emekli erişilebilirliği için eğitim almalıdır. Hak temelli yaklaşım şarttır” dedi.
    Toplantı sonuçları bir rapor haline getirilip kurumlarca değerlendirilecek.
    #Emekli
    2 saat önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar şu an en yüksek kuveytturk mu yardımcı olabilirmisiniz

  • selamlar bir sorum olacaktı,


    maşımız x bir bankada şuan. 1 aylık daha taahüdümüz mevcut , bu bankayla herhangi bir kredi-kampanyalı ürün vs miz yok.


    gerekirse 1 aylık cezasını vererek, başka bankaya geçmeyi düşünüyoruz. (burda sıkıntı yok)


    yeni bankaya gittiğimizde, senin maaşın eski bankada, git orayla ilişiğini kes öyle gel vs derler mi?


    yoksa yeni bankaya gittiğimizde direk her şey hallolur mu


    Bunu sormamdaki amacım, annem yaşlı , 2 bankaya ayrı ayrı git gel vs uğraşmamak için soruyorum, oluyosa en azından sadece yeni yerden halletmek niyetindeyim hatta mümkünse online yapmak arayışındayım.


    çok teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlyingHigh -- 7 Ağustos 2025; 16:3:55 >
  • ikinci bir merakım daha var,


    nakit promosyon miktarını bankalar maaşa göre fixlemiş gibi görünüyor 3-4 yere baktım web sitelerinde rakamlar hep aynı. sdece kart puanı ,fatura talimiatı gibi ek hizmetler var.


    merak ettiğim, bu ek hizmetler ödüller, mevcut müşteriler için de veriliyor mu? yoksa telefon operatörleri gibi sadece yeni geleceklere mi veriyorlar bu tarz artıları?


    banka sitesinde bu bahsettiğim soruya net bir cevap bulamadım.

    teşekkürler.

  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

    X Bankasına göre değişir, şubesine göre bile değişebiliyor, bazen bazı bankalarda herşeyi mobil uygulamadan kendiniz dahi halledebiliyorsunuz, bazen de MH arayarak valideniz oğlum yanımda diafonda diyuerek beraberce hem promosyon kıstel iade/iptal/bloke kaldırma işlemini yapabiliyorsunuz. Gene aynı şekilde banakaına göre gene mobilden ve sonrasında görüntülü görüşmeyle her işinizi bankaya gitmeye gerek kalmadan halledebiliyorsunuz. ( bazı bankalar illa şubeden demeleri zormalasıda oluyor , sebebi çünkü şube elemanlarına kota veriliyor bu ay şukadar emekli maaş getir, şu kadar banka kartı ver, şu kadar kredi kartı aldırt şu kadar dask, bu kadar police, hatta bazı bankalar size sormadan imza arasında onay karmaşasında katakulli ile Kredili mevduat türü hesaplar çıyor ki kotası gereği, buda o hesabı kapatmadan blokeye izin vermeme ve sizi illa şubeye yönlendiriyor. Hatta bazı bankalar kıllığına 3 yıl promosyonunuz bittiği halde kıstel geri ödeme dahi olmadığı halde sizi şubede gideceksin, şubede uğraştırıyor. Bloke kaldırma işini yokuşa sürüyor.





  • FlyingHigh F kullanıcısına yanıt

    Bankasına göre bu da değişir.

    bazı bankalar sizi kaybetmemek için size yeni promosyon teklifi sunabiliyor gitme bizde kal gibisinden.

    fkslemeyi 3 yılda bir bankalar ile sgk masaya oturuyor bir taban taban skalası oluşturuyor, Kamu bankaları genelde en dip olanları sunuyor ( vaıfbank şimdilik iyi kampanya yaptı) , ama özeller ise isterse misliyle verir ek promosyonlarıyla ama maalesef emekli artık cepte. Özel şirketler bazı kurumlar sıradan emekli maaşının misliyle maaş alıyor. Hatta emekli maaşının 1yılda hat 2 yılda toplam aldığı maaşı 1 ayda alan üstüne yıllık primi harcırağı eki vs olan maaş müşterilerine misllerce promosyon sunuyor. Bazı kamu kurumlarınada pozitif ayrımcılık ile böyle yüksek maaş promosyonları var. Emekli üvey/öksüz/yetim kalıyor promosyon olayında maalesef


    şu anda mesela kuveyt türk 15bin-19.999TL arası maaşa 20bin TL direkt promosyon veriyor ilk maaş yattıktan sonra 3 iş günü içerisinde nakit sıcak para. Çoğu bankanın şartlı şurtlusundan daha iyi.

    ayrıca birde bazı fatura kampanyaları var mesela 3 faturaya 100+150+250 toplamda 500TL yerine şimdi yeni duyurulmadan ama size önerilen fatura başına 500TL 5faturaya 2500TL gibi , , kredi kartı ücretsiz masrafsız ilk 1000TL harcamana 1000TL geri iade gibi. 15binTL fon alımına 1500TL geri aiade gibi, bazen kıyak şekilde şu kadar harca 50altın puan,100altın puan para kazan gibi kampanyaları oluyor. Yeni gelene mesela hepsiburda 30bine 9 taksit alışveriş kredisi vs . Falanca yerde mesela vatanda 3 takside kadar gibi. Ama şartsız şurtsuz gibi görünsede mesela size kredi kartı veriyorlar ücretsiz 10bin TL limitli bişey zaten. eczane vs harcamaları da peşine 5e bölüyor emeklilerde sanırım.





  • tam olarak net bir bilgi alamıyoruz ?

  • Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

    kredi kartına verdiği ek 3 bin nakiti migros'ta mı harcatma şartı var

  • johnny lenn kullanıcısına yanıt
    bu 3 bin diğer 27binden ayrı sanırım ama kampanya detayları daha yok. migrosta bu görseli başka bi kampanya üstüne eklemişler yanlışlıkla, orda gördüm.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt

    Emekli maaş promosyon & dayanışma & tartışma (İlk mesajda en yüksek 5 banka olacaktır)25.09.23) 

  • EFT, havale ve kredi kartı aidatı almayan banka veya bankalar hangisi acaba?
    Kampanya açıklamalarında nedense bu detaya ısrarla yer vermiyor bankalar, tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim... 👍🏻

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tamer306 T kullanıcısına yanıt

    Ben TEB den Kuveyt Türk e geçtim 20 bin üstü 24 bin promosyon 500 TL den 5 fatura ya 2500 1000 TL kredi kartı harcamasına 1000 tl veriyorlar. EFT havale ücretsiz kredi kartı aidatı yok. Mobilden müşteri olursanız başka avantajlarıda var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrmblgl kullanıcısına yanıt

    Mobilden müşteri olunca başka ne avantajları var acaba


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11431144114511461147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.