Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.527
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar Cuma 5'ten sonra yatırmışlar ki eft yapılmasın diye.
  • iade alanlara e-mail geliyormu ben de iade bekliyorum da telefonum yanımda değil sabah gelmemişti şimdi baktım mail de yok
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    size cevap vermiye degmez ondan cevap vermiyorum konuda kapansin burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Troll King

iade alanlara e-mail geliyormu ben de iade bekliyorum da telefonum yanımda değil sabah gelmemişti şimdi baktım mail de yok

Mesaj geldi tele sizede yatmistir

• Enparayla birlikte kullanabileceğimiz indirimi giyim siteleri varmı arkadaşlar? Fırsat bitmeden birşeyler almak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar En Paracard'la 500 lira altındaki alışverişlerimizde %20 indirim kazanabiliyor muyuz? (Örneğin 350-400 liralık alışverişlerde...) Bazı alışveriş sitelerinde BKM Express ve En Para için farklı indirim kampanyaları oluyor. Bu durumda her iki indirimden de faydalanabiliyor muyuz? Yaptığım alışverişlerin indirimleri banka hesabıma yatırılınca onları çekebiliyor muyuz? Başlıkta okudum bu konular hakkında bilgi bulamadım Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: effect68

Merhaba Arkadaşlar En Paracard'la 500 lira altındaki alışverişlerimizde %20 indirim kazanabiliyor muyuz? (Örneğin 350-400 liralık alışverişlerde...) Bazı alışveriş sitelerinde BKM Express ve En Para için farklı indirim kampanyaları oluyor. Bu durumda her iki indirimden de faydalanabiliyor muyuz? Yaptığım alışverişlerin indirimleri banka hesabıma yatırılınca onları çekebiliyor muyuz? Başlıkta okudum bu konular hakkında bilgi bulamadım Bu konular hakkında beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Alış verişin miktarı önemli değil 100 - 200 - 300 fark etmez ancak bir ayda kazanabilceğin enpara toplamda en fazla 100 tl olabilir.Para hesabına yatıyor istediğin gibi kullanabilirsin...
  • 2 pegasus + 1 thy ile alışverişim sonucu iadeler bugun hesabıma yattı . Sorun yok masallah . Gelen parayla sevdiklerime yuılbası hedıyesı alıcm ufak tefek .
  • private84 kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşım sağol
  • Arkadaşlar Salı günü enpara müşterisi olmuştum. Çarşamba günü de ilk alışverişimi yaptım. Lakin bana para falan yatmamış. Biletixten almıştım, bütün şartları sağlıyorum fakat niye yatmadı anlayamadım. Bilgisi olan var mı? Ona göre müşteri hizmetlerini arayıp soracağım, bir arkadaş bilgi verirse hakkımızı iyi arayalım.
  • Şu anda gittigidiyor dahil mi değil mi ürünlerin altında enpara kampanyası çıkıyor?
  • 200 tl'm geldi

Edit : 2 Kartım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Eren| -- 6 Aralık 2013; 21:35:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

Arkadaşlar Salı günü enpara müşterisi olmuştum. Çarşamba günü de ilk alışverişimi yaptım. Lakin bana para falan yatmamış. Biletixten almıştım, bütün şartları sağlıyorum fakat niye yatmadı anlayamadım. Bilgisi olan var mı? Ona göre müşteri hizmetlerini arayıp soracağım, bir arkadaş bilgi verirse hakkımızı iyi arayalım.

Bu yatanlar kasım ayının iadeleri...Yazdığına göre sen 4 aralık günü alış veriş yapmışsın...Yani Ocak ayında yatacak iaden...
  • quote:

Arkadaşlar Salı günü enpara müşterisi olmuştum. Çarşamba günü de ilk alışverişimi yaptım. Lakin bana para falan yatmamış. Biletixten almıştım, bütün şartları sağlıyorum fakat niye yatmadı anlayamadım. Bilgisi olan var mı? Ona göre müşteri hizmetlerini arayıp soracağım, bir arkadaş bilgi verirse hakkımızı iyi arayalım.

şartları sağlıyorsan diğer aya kalmıştır.Benim bildiğim 1-25 kasım arasındaki alışverişlerin enparası bugün yattı..
  • Bilgi için teşekkürler.
  • Eyvallah enpara reyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: private84

quote:

şartları sağlıyorsan diğer aya kalmıştır.Benim bildiğim 1-25 kasım arasındaki alışverişlerin enparası bugün yattı..

1-25 kasim arasi yapilan degil hocam kasim ayi icinde yapilanlar yatti. Yani 30 kasimda alisveris yaptiysan da yatti.

• private84 kullanıcısına yanıt
    Ben, 30 kasimdaki harcamadan iade aldim. Ayin ilk günü ve son günü dahil harcamalardan iade aliniyor

• ben kartımı bugün aldım. kartını yeni alanlar içinden geçerli değilmi iade telefon alcam n11 den
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

Mesaj geldiiii paralar yatmışşş. Enpara böyle devam etsin. Ömür boyu biz nakit çalışmaya hazırız dimi beylerrrrrrr. Yaşa Enpara Yaşa n11 Hayat sizin sayenizde güzel oldu güzeeelll :))) 14 encardın 14'üne de 100 lira geri döndü 1400 lira ohhh kebappp :)))

Alan memnun , veren memnun , bir sıkıntı oluşmuş olsa zaten bu durumu enpara çözerdi, +14 hesap demek 14 TCKNO 14 gerçek kişi demektir yani bu adamda bu destek var ki bunu başarmış,

helali hoş olsun, para senin iade senin, şu laf atanlara ise bir çift sözüm var,

''nazar etme nolur çalış seninde olur.''

adam yapmış başarmış yorumlara bak ya, çalmış mı çırpmış mı? gerçi sizleri kaale alıp cevap bile vermemiş her neyse.

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.