Şimdi Ara

Enpara ile internet harcamanıza %20 iade...Efsane kampanyanin devamini bekliyoruz. (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.583
Cevap
47
Favori
99.520
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
161 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 31/12 akşamı verdiğim siparişin 100 lira iadesi geldi, yeni kampanyalarda görüşmek üzere ;)
  • son 100 tl yatırarak enpara sözünde durdu bende bu hesabı kullanırım eyw enpara , yeni kampanyalar bekliyoruz senden
  • 76 tl
  • İadelerde ne oluyordu bilen var mı ? Şu an hediye para yattı ama ben sipairişi iptal etmiştim. İadeden para gelince alıyolar mı verdikleri parayı ?
  • iadeyi indirimi düşerek yapıyorlar.
  • benim de 5 saat önce yatmış.ufak tefek bikaç tane daha kampanya yaparlarsa müşteri kaçırmazlar.diğer bankalara para kaptırmaktan gına geldi.
  • Adamlar delikanlının hası çıktı trink 100 tl :) internetten alıp media martkte bi üst modelle değişim yapmıştım iade etmezler diye tırstım ama şükür :D
  • İade islemleri ile site ugrasmiyor siz cok yanlis anlamissiniz iyice arastirmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buralar bir zamanlar dutluktu...
  • şimdi boş arazi :)

efsane bitti gibi ve biz hala bir ümit bekliyoruz :)
  • Sanalpazar'da aldığım bir ürünü iade etmiştim ama o ürün için de Enpara iadem yatmıştı. Geçen gün parayı hesabımdan geri almışlar... :D
  • kampanya bitti değilmi arkadaşlar yeni bir kampanya yok herhalde ?
  • arkadaşlar varmı kampanya.
  • Beyler encardı aliexpress'te kullanamıyorum, halbuki resmi sitesinde kullanılabildiği yazıyor. Bunun nedeni nedir acaba?
  • eyyy finansbank hani %20 kampanyasını aratmayacak yeni kampanyalar yapacaktınız.N'oooldu???Ayıp ayıp!!Yakışmadı...Bari eski (%20) kampanyaya devam etseydiniz....
  • Encard sadece sanada mı geçiyordu yoksa markete gidip kullanabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magancı

Encard sadece sanada mı geçiyordu yoksa markete gidip kullanabiliyormuyuz ?

Heryerde kullanabilirsin , bildiğin bankamatik kartı. Ben sahibim ve çok memnunum .
  • Fukasaku kullanıcısına yanıt
    yanıtın için tşkr ederim. bende sahibiyim, markette hiç kullanmadım, bu gun metro markette kullanayım.
  • magancı kullanıcısına yanıt
    Paranın vadesiz hesapta olması gerekiyor ama kullanabilmen için birikim hesabından alışveriş yapamıyorsun onus söyliyimde :)
  • Fukasaku kullanıcısına yanıt
    Tşkr : ) vadesiz yazıyor hesabımda netten bakınca
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.