airplay ile gönder soundbarı wifi moduna al cep ve soundbar aynı wifi ağında olsun bir de öyle dene apple musicle çal uyarlanabilir olmayacak soundbar standart modda olacak iphone sadece kulaklıkara atmos gönderir soundbarlar için apple tv 4k gerekir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Ağustos 2025; 23:21:32 > |
SOUNDBAR (Ana Konu) (İlk mesaj her pazar güncel) (2017. sayfa)

-
-
Arkadaslar q990f de geçerli %10 indirim kuponu mevcut
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
apple music soundbar a dolby stereo olarak gönderiyor.
-
Bende Apple TV üzerinden Apple Music, soundbara atmos gönderiyor. MacBook üzerinden Apple Music AirPlay aracalığı ile soundbarda stereo çalıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet hocam araştırdım öyleymiş. teşekkür ederim.
-
evet hocam apple tv gerekiyormuş. çok da önemli değil teşekkür ederim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Peak2Core1evet hocam apple tv gerekiyormuş. çok da önemli değil teşekkür ederim.
Windows Apple Music uygulamasından HDMI aracılığıyla bir soundbar’a çıkış yaparsanız, Dolby Atmos formatında müzik dinleyebilirsiniz. Ancak ben bunu tavsiye etmiyorum; çünkü kayıpsız modda dinlemek çok daha kaliteli bir deneyim sunuyor. Normalde duymadığımız enstrümanları fark etmek, gerçekten çok keyifli bir his veriyor.
Dolby Atmos müzikte, Lady Gaga’nın Abracadabra parçası oldukça başarılıyken, bazı diğer şarkılarda müzik geri planda kalıyor ve yalnızca vokal sesi öne çıkıyor. Kayıpsız formatta ise bu tür hatalar yaşanmıyor.
-
Hem kayıpsız hem atmos olmuyor mu?
Bu arada LG Webos varsa TV deki Apple Music uygulamasıda atmos destekliyor. External bir cihaz bağlamaya gerek yok.
Samsung 2024 TV'de uygulamadan Atmos ses alamadım. Atmos'u denemek için laptop üzerinden denedim ve ses geldi. Ancak Atmos'u kapattığımda ses bana daha iyi geldi.
-
Bildiğim kadarıyla samsung tv de atmos destek yok eğer değişmediyse. LG webos da atmos var ama.
Dolby Atmos desteği var. Destek mevcut, ancak yalnızca Apple Music'te alamadım; diğer uygulamalarda bir sorun yok.
-
Tabi desteği var biliyorum. Apple music uygulamasındaki dolby atmos desteğinden bahsettim. Televizyonunuzun atmos desteklemesi apple music uygulamasında atmos ses alacağınız anlamına gelmiyor. Apple music uygulamasının atmos desteği olması lazım. Sanırım samsung da bu yok.
Evet o ayarı bulamadım ben uygulamada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba samsung hw400f modelini aldım pc ye bağlamak için hdmı, optik,usb seçeneklerinden hangisi daha iyidir. Pc de hdmi bağlantım yok malesef. Usb bağlantısı için iki ucu da usb a olan kablo mu lazım. Pc tarafı için typec kablo ile bağlayınca usb not found diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende buna katılıyorum. Tamam Atmos filmlerde güzel ancak müziğe gitmiyor bence. Airpods ile Apple Müzikten Atmos dinlediğim de bile sesler ve basslar kısılıyor daha zayıf ses alıyorum, açıkçası bunu kim sever anlamıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
optik
usb ses cihazı bağlamak için değil
-
gerçek atmos değil de ondan 48k bir bant geniliğine atmos ses sığdırmak için kanalların bant genişliğini daraltıyor
-
-
cümlem düşük olmuş herhalde optik bağlayacaksınız usb sadece usbdeki müzikleri dinlemek için usb'den pc bağlayamazsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 7 Ağustos 2025; 16:4:29 > -
Anladım teşekkürler. Peki Bluetooth ve optik arasında kalite farkı olur mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werewolf21 -- 7 Ağustos 2025; 15:36:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X