Şimdi Ara

DH PS 2 Emulator Team - Emulator rehberi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
56.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @GreatSoLdiER , dostum on numara bi çalışma helal olsun yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuGy18

bir WE10 oynayamadıktan sonra bir God of War oynayamadıktan sonra neyleyim ben emulatorü

valla çok süper özetledin abi, aklımdan geçenleri okudun, we10'un tadı hiç bi oyunda yok
  • kartopu2 benim sistem söle celereon 2.0 512 ram 6200 ekran kartı sen ayarları nasıl ayarladın o oyunda ben de ona göre ayarlayım oyun içinde bende 3-4 fps ile oynatıyor sen 12 ile falan nasıl oynadın ?biraz acıklar mısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze482222

benim sistem söle celereon 2.0 512 ram 6200 ekran kartı sen ayarları nasıl ayarladın o oyunda ben de ona göre ayarlayım oyun içinde bende 3-4 fps ile oynatıyor sen 12 ile falan nasıl oynadın ?biraz acıklar mısın?

hmm yanlız benim sistem amd 3200+ ve ekran kartı geforce 6600gt belki bundan dolayı biraz daha rahat olabilir ama yinede söleyim graphc plugini bende Gsdx9 (MSVMC) 0.9.0 seçili ps 1.1 seçili başkada bi ayar yapmadım
    Bu arada arkadaşlar WWF:Smackdown Just Bring İt 16fps ile süper oynanıyor bende hız gayet iyi

• @kartopu2 bir kaç ss koyar mısın
  • @ GreatSoLdiER

Valla bu topic açmakta biraz kalınmş,malum kaç kişi ayrı ayrı topic açıyordu tebrik ederim seni,İnşallah çoğu kişi buradan takip eder psx 2 emülatörlerini ve son olarak senden ricam yeni gelen Pluginleride haberdar edermisin malum çoğu kişi takip edemiyor bunları
  • @amuleten topic sürekli güncellenecek zaten.En son eklentileri gene buradan takip edebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

@amuleten topic sürekli güncellenecek zaten.En son eklentileri gene buradan takip edebilirsiniz

peşindeyiz, hele bi we10 ve ya mgs3 çalışsın başka derdim yok
  • Az kaldı Final Fantasy Serileri God Of War MGS 3 Ve İmzamdaki oyunun 3d'li versiyonu beni bekleyin ama işlemci upgradeden sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amulet -- 24 Temmuz 2006; 2:00:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

@amuleten topic sürekli güncellenecek zaten.En son eklentileri gene buradan takip edebilirsiniz

E birader sende gittin KONAMI gibi extreme bir firmadan iki tane oyun seçtin

İnşallah olacak yakında.Bayağı bir ilerleme var çünkü...

• quote:

quote:

quote:

KONAMI be abi yani oyun yaptımı baba yapıyor Great bu arada takip ediyorum emulatörleri ama az kaldı nerdeyse bitti gibi bir şey yalnız playable oyun fazla yok ama dediğim gibi az kaldı

• quote:

Orjinalden alıntı: amuleten

quote:

quote:

quote:

KONAMI be abi yani oyun yaptımı baba yapıyor Great bu arada takip ediyorum emulatörleri ama az kaldı nerdeyse bitti gibi bir şey yalnız playable oyun fazla yok ama dediğim gibi az kaldı

http://forums.ngemu.com/pcsx2-official-forum/74060-post-your-pcsx2-0-9-1-screenshots-here.html

Linke bir bakın derim.Aralarında oynanabilir oyunlar oldukça fazla ama traş oyun bir çoğu.Elle tutulur bir tek Resident Evil Outbreak File var.Yarın paylaşımdan çekip deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak...

• @Silef ile konuşmuştum yalış hatırlamıyorsam nerdeyse akıcı oyunmuş Outbreak bu arada verdiğin linki çok uzun süredir takip ediyorum sağol
  • Buyrun Arkadaşlar Amerikan Güreşine
    WWF:Smackdown:Just Bring İt
     DH PS 2 Emulator Team - Emulator rehberi

• arkadaslar wiining eleven 10 u ben emülatörle calıstırdım fakat oynanabilir düzey de değil yani 4 fps ile oynayabilirseniz orasını bilemem ama benim sistem işe yaramaz olduğu için sizde daha hızlı çalışması muhtemel tabii ki:)
  • @GreatSoLdiER kardes cok tesekkür ederiz gercekten cok güsel bi konu su winning 10u acabilecek hale bi gelsin baska bişi istemiyorum da heralde pesin yeni oyunu cıkana kadar da bu gelişme yasanmaz ondan sonra da winning 10u ben nabim
  • elime we10 ile chasos theory dvdsi geçti we10 açıldı ama sadece hafıza kartı ekranını görebildim
    chaos theory çalıştı ama onda da fps yerlerde en fazla 5 fps alır
  • Boş geçmeyelim ss koyalım
  • God of War

Fırından yeni çıktı sıcak sıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 24 Temmuz 2006; 14:57:32 >
  • celeron 1000-256 sdram-ati9550...
    Resident evil 4

daha çok yol var gibi..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.