Şimdi Ara

DH PS 2 Emulator Team - Emulator rehberi (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
220
Cevap
2
Favori
57.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serkahan

quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

ben ps2 oyunlarını pcde oynamak istiyorum istiyosa 1 fps versin varmı kardeşim çırpınmayın

PM den MSN adresini ver yardımcı olurum (19:00 dan sonra)

Alıntıları Göster
    Çift çekirdekli cpu,yüksek vga ve ram'i iyi olan arkadaşlarda denese son sonuçları görsek

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

Çift çekirdekli cpu,yüksek vga ve ram'i iyi olan arkadaşlarda denese son sonuçları görsek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bi ara bu emülator olayıyla deli gibi uğraşmıştım.Her türlü yolu denedim.Biosünü pluginini en güncel hale getirip denediğimde ise sonuç hayal kırıklığı oldu. Core2duo 6300 1900xt 1gb ram sistem var.Oyunlar yine 1 fps.Bunun sistemle hiç bir alakası yok.Ps2 çok karmaşık ve emule edilmesi zor bi sistemdir.Tavsiyem Bu emulator olayıyla boşuna uğraşmamanız.Bende sonunda pes ettim 2.el bi ps2 aldım oynuyorum.Gerçekten ps2 de oyunları oynaması çok farklı.Sizede tavsiyem elden düşme ucuz bi ps2 alın.Rahat rahat God of war ınızı-GT4 ünüzü-Tekken5 inizi oynayın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomahawk085 -- 8 Mart 2007; 11:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tomahawk085

Arkadaşlar bi ara bu emülator olayıyla deli gibi uğraşmıştım.Her türlü yolu denedim.Biosünü pluginini en güncel hale getirip denediğimde ise sonuç hayal kırıklığı oldu. Core2duo 6300 1900xt 1gb ram sistem var.Oyunlar yine 1 fps.Bunun sistemle hiç bir alakası yok.Ps2 çok karmaşık ve emule edilmesi zor bi sistemdir.Tavsiyem Bu emulator olayıyla boşuna uğraşmamanız.Bende sonunda pes ettim 2.el bi ps2 aldım oynuyorum.Gerçekten ps2 de oyunları oynaması çok farklı.Sizede tavsiyem elden düşme ucuz bi ps2 alın.Rahat rahat God of war ınızı-GT4 ünüzü-Tekken5 inizi oynayın..

Alıntıları Göster
    selam
    arkadaşlar

ben bu işin acemisiyim yardımcı olabilirmisiniz bana nasıl kurulur neler lazımdır gerekli linkleri verebilrmisiniz nasılyapacağımı anlatabilirmisiniz

cod 3 ( pc de çıkmıyacak mış onun için ) için emulatör kurmak istiyorum sistem imzamda var yeterli olurmu acaba

olursa tabi pc de olmıyan diğer oyunlarda olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: yanlızkurt_35

selam
    arkadaşlar

ben bu işin acemisiyim yardımcı olabilirmisiniz bana nasıl kurulur neler lazımdır gerekli linkleri verebilrmisiniz nasılyapacağımı anlatabilirmisiniz

cod 3 ( pc de çıkmıyacak mış onun için ) için emulatör kurmak istiyorum sistem imzamda var yeterli olurmu acaba

olursa tabi pc de olmıyan diğer oyunlarda olabilir

Alıntıları Göster
    hort

edit: arkadaşlar benim sistem çift çekirdekli falan yani hız vs sorunu yok. ama wwe smackdown vs raw açılırken menülere geldiğinde prog hata verio ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalli Head -- 10 Temmuz 2007; 1:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metalli Head

hort

edit: arkadaşlar benim sistem çift çekirdekli falan yani hız vs sorunu yok. ama wwe smackdown vs raw açılırken menülere geldiğinde prog hata verio ne yapmam lazım?

Alıntıları Göster
    bi gelişme var mı bu alanda? bide tekken5 i sağlam bir bilgisayarda oynasak fps sayısı 40 ı geçebilirmi stabil akıcu mı? ona göre indirecem hepsini

Orijinalden alıntı: silef

god of war aşırı bug lı ve aşırı yavaş bir şekilde çalışıyor, bu oyunu oynayabileceğin tek yer şu an için ps2.yani sistemin yüksek olmasıyla alakası yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar isteyene pm ile en son biosu'n linkini verebilirim.Tabi pm den.

Orijinalden alıntı: .:Solid Snake:.

Arkadaşlar isteyene pm ile en son biosu'n linkini verebilirim.Tabi pm den.

Alıntıları Göster
     DH PS 2 Emulator Team - Emulator rehberi

Arkadaşlar slm Fifa Street çalıştırmaya çalışıyorum
    program bu ekrana kadar geliyor
    Browsea girersem memory cardlar çıkıyor fakat boş (formatlı)
    diğeride ztn sistem ayarları
    Oyunu nası çalıştırabilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShankaFB -- 19 Ağustos 2007; 5:48:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ShankaFB

Arkadaşlar slm Fifa Street çalıştırmaya çalışıyorum
    program bu ekrana kadar geliyor
    Browsea girersem memory cardlar çıkıyor fakat boş (formatlı)
    diğeride ztn sistem ayarları
    Oyunu nası çalıştırabilirim ??

Alıntıları Göster
    yaa bence bunlarla uğraşmayın ps2 alın bi tane yanına gow 1-2 pes black shadow of colossus alın sizi idare etsin işte. (bu emulatörler gıcık iş makinanızın çok iyi olması lazım.özelliklede ram lerdeki bazı donanımsal olaylar ile alakalı her ram iyti performans vermez(alıntı))

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

yaa bence bunlarla uğraşmayın ps2 alın bi tane yanına gow 1-2 pes black shadow of colossus alın sizi idare etsin işte. (bu emulatörler gıcık iş makinanızın çok iyi olması lazım.özelliklede ram lerdeki bazı donanımsal olaylar ile alakalı her ram iyti performans vermez(alıntı))

Alıntıları Göster
    bununla uğraşılmaz satın al demek nası bi mantıktır satın alıcak olduktan sonra ztn uğraşmazdım
    amaç zor olan bişiyleri başarmak değilmi internet ve bilgisayar ne için var...

Neyse inş soruma cvp verebilen biri çıkar..

• quote:

Orijinalden alıntı: ShankaFB

bununla uğraşılmaz satın al demek nası bi mantıktır satın alıcak olduktan sonra ztn uğraşmazdım
    amaç zor olan bişiyleri başarmak değilmi internet ve bilgisayar ne için var...

Neyse inş soruma cvp verebilen biri çıkar..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar acaba biri bana bu plug inlerin bios ların patch lerin vs. linklerini mail den atabilirmi? msn : tarik_kargi@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: R.E.M

arkadaşlar acaba biri bana bu plug inlerin bios ların patch lerin vs. linklerini mail den atabilirmi? msn : tarik_kargi@hotmail.com

Alıntıları Göster
    Biraz ukala olmuşum malesef. İnsan zaman geçtikçe yazdığını tanıyamaz oluyor ilginç hakikatten. Özür dileyerek sorulara geçeyim.
    İlk sayfadaki linkler kısmen bozukhttp://www.pcsx2.net adresinden programı alabilirsiniz. Yukarıdaki Download seçeneğinden Installer olanını alıyorsunuz. İlk sayfada Gökhan arkadaşımız zaten mümkün mertebe programı açıklamış bencillik edip mail atın dmeyin. Bios dosyalarını isimleriyle googleden aratırsanız kolayca bulursunuz.
    Son gelişmelere bakacak olursak adamlar Resident Evil 4 (benim 1-2 fps de çalıştırdığım oyunu) ü 26-27 fps ile çalıştırmışlar. Fena değil ama bu saatten sonra ilgi çekmez. Sormak istediğiniz soru varsa buyrun.

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe

• quote:

Orijinalden alıntı: kryeck

Biraz ukala olmuşum malesef. İnsan zaman geçtikçe yazdığını tanıyamaz oluyor ilginç hakikatten. Özür dileyerek sorulara geçeyim.
    İlk sayfadaki linkler kısmen bozukhttp://www.pcsx2.net adresinden programı alabilirsiniz. Yukarıdaki Download seçeneğinden Installer olanını alıyorsunuz. İlk sayfada Gökhan arkadaşımız zaten mümkün mertebe programı açıklamış bencillik edip mail atın dmeyin. Bios dosyalarını isimleriyle googleden aratırsanız kolayca bulursunuz.
    Son gelişmelere bakacak olursak adamlar Resident Evil 4 (benim 1-2 fps de çalıştırdığım oyunu) ü 26-27 fps ile çalıştırmışlar. Fena değil ama bu saatten sonra ilgi çekmez. Sormak istediğiniz soru varsa buyrun.

Alıntıları Göster
    Bencede bu iş FOS.
    GoW 2 yi denedim.Hiçbirşey olmadı.Menüyü zor açtım.GoW 1 i denemek istiyorum ama...
    Şimdi birsürü laf yetiştirceksiniz ama sonuç bu yane...

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Bencede bu iş FOS.
    GoW 2 yi denedim.Hiçbirşey olmadı.Menüyü zor açtım.GoW 1 i denemek istiyorum ama...
    Şimdi birsürü laf yetiştirceksiniz ama sonuç bu yane...

Alıntıları Göster
    3-5 fps ile oyun mu oynanır?..

Orijinalden alıntı: heavyy

3-5 fps ile oyun mu oynanır?..

Alıntıları Göster
    fps 40 ancak hafıza kartı yükleyememe hatasını alıyorum

Australian Dream
  • arkadaslar lutfen yardim. pcsx2094 kurdum final fantasy 10u calıstırmaya calisiyorumoyunu dvd den ac deyince once sony tanitim ekrani cikiyor ondan sonra karsima 2 secenek cikiyor. usttekini secince memory slot kismina geliyor no data uyarisi veriyor. alttakini secincede ayarlara giriyor. bu oyunu nasil neren calistirabiliriğm. tesekkurler

Orijinalden alıntı: sephirot

arkadaslar lutfen yardim. pcsx2094 kurdum final fantasy 10u calıstırmaya calisiyorumoyunu dvd den ac deyince once sony tanitim ekrani cikiyor ondan sonra karsima 2 secenek cikiyor. usttekini secince memory slot kismina geliyor no data uyarisi veriyor. alttakini secincede ayarlara giriyor. bu oyunu nasil neren calistirabiliriğm. tesekkurler
    Dual-Core 2.6, 3GBddr2, 512 ekran kartı (ati hd3600)
    ile 30-40 fps alabiliyorum.

Pcsx ile adam gibi oyun oynayabilen insan sayısı az zaten onun da oynayabildiği oyun sayısı az. Vakit kaybından başka birşey değil. Anca PS2 oyunları piyasadan silinir o zaman doğru dürüst bir emülatör ve onu çalıştırabilecek güçte bilgisayarlar meydana çıkar.

İlla da şu zamanda PC'de PS2 oyunları oynamak istiyorum diyorsan da ps3 fiyatına gelecek harcama yapman gerekecektir. Bir kere en azından 4 çekirdekli işlemci gerekiyor. Ramin pek bir etkisi yok. 1 GB'lık bir ekran kartı da gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: GamingExpert

Dual-Core 2.6, 3GBddr2, 512 ekran kartı (ati hd3600)
    ile 30-40 fps alabiliyorum.

Pcsx ile adam gibi oyun oynayabilen insan sayısı az zaten onun da oynayabildiği oyun sayısı az. Vakit kaybından başka birşey değil. Anca PS2 oyunları piyasadan silinir o zaman doğru dürüst bir emülatör ve onu çalıştırabilecek güçte bilgisayarlar meydana çıkar.

İlla da şu zamanda PC'de PS2 oyunları oynamak istiyorum diyorsan da ps3 fiyatına gelecek harcama yapman gerekecektir. Bir kere en azından 4 çekirdekli işlemci gerekiyor. Ramin pek bir etkisi yok. 1 GB'lık bir ekran kartı da gerekir.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar memory kart uyarısını bende yaşıyorum. Bu sorunu sözebilen varmı ??

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

Arkadaşlar memory kart uyarısını bende yaşıyorum. Bu sorunu sözebilen varmı ??

Alıntıları Göster
    Son durum ne acaba? İlk mesajdakiler hala geçerlimidir? (3 yıl olmuşta...)

Orijinalden alıntı: kryeck

celeron 1000-256 sdram-ati9550...
    Resident evil 4

daha çok yol var gibi..

Alıntıları Göster
    Pcsx2 Emulatorü tam olarak bios eklentileri full olarak indirdim çalışma ayarları yaptım ama smackdown vs raw 2009 u oynayamıyorum 2 bilgişsayardada denedim oyun acılıor baslıorum ama adamlar birbirinin icinden gecior dövüsülmüyor ekran kartım nvidia 8600mgt ve son driver güncellemesi yapılı directx de yüklü bilen biri yardım etsin ve oyun hızlı çalıssın die ekran kalitesi biraz düşük onu nerden artırabilirim ama öncelikli olarak bu adamlar ni hayaleet gibi birbirinin icinden geçiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: repla64

Pcsx2 Emulatorü tam olarak bios eklentileri full olarak indirdim çalışma ayarları yaptım ama smackdown vs raw 2009 u oynayamıyorum 2 bilgişsayardada denedim oyun acılıor baslıorum ama adamlar birbirinin icinden gecior dövüsülmüyor ekran kartım nvidia 8600mgt ve son driver güncellemesi yapılı directx de yüklü bilen biri yardım etsin ve oyun hızlı çalıssın die ekran kalitesi biraz düşük onu nerden artırabilirim ama öncelikli olarak bu adamlar ni hayaleet gibi birbirinin icinden geçiyor

Alıntıları Göster
    emulatör ile oyun nasıl oynanır nasıl kurulur biri bana yardım edebilirmi pm en veya burada

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.