Şimdi Ara

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
24
Favori
39.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farkli bir resimi duvar kagıdı yapınca neden büyük boy olarak uyguluyor anlamadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

İp5 hos duruyor

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Hocam orjinalini atar mısınız
  • aynı konu varken keşke araştırsaymışsınız
    http://forum.donanimhaber.com/m_56445203/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emir

aynı konu varken keşke araştırsaymışsınız

Farkındaysanız hocam açtığım konu sadece IOS 7 için sizin konuyu görmüştüm ama çok muhabbet ve genelde IOS 6 bulunduğu için yeni bir konu açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 31 Ekim 2013; 15:39:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

quote:

Farkındaysanız hocam açtığım konu sadece IOS 7 için sizin konuyu görmüştüm ama çok muhabbet ve genelde IOS 6 bulunduğu için yeni bir konu açtım

Farkindaysaniz ios 5,6,7 yaziyordu.5 eskidigi icin bugun 5 i kaldirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 31 Ekim 2013; 16:12:13 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Farkindaysaniz ios 5,6,7 yaziyordu.5 eskidigi icin bugun 5 i kaldirdim

Tamam

• İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• Bunlarda benim ekranın.
    İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• 1.ci Parti Kilit Ekranı Ve Ana Menü :

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Orjinallerini alabilir miyim ?

• Tamamdır :) Güle Güle Kullanın :)
  • 2.ci Parti Kilit Ekranı ve Ana Menü :

İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL İOS 9 & İOS 10 Ekran Görüntüsü ve Duvar Kağıtlarınız  ##ANA KONU## TEKRAR GÜNCEL

Not : Diğer Renk Seçenekleride Mevcut..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iFenix -- 15 Kasım 2013; 2:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fenix66

Hocam orjinalini alabilir miyim ben de ? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

Bunlarda benim ekranın.

Hocam orjinalini atar mısınız ? (Ana ekrandaki)

• quote:

Orijinalden alıntı: nativist

kilit ekranının orijinalini yükleyebilirmisiniz.? teşekürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: farukbekl

Bunlarda benim ekranın.

Hocam orjinalini atar mısınız ? (Ana ekrandaki)

Buyur hocam.

• Farklı Renk Paletleri İle Güle Güle Kullanın Hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.