genelde onune heryerde çıkıyo ama ben 2 bolumlu evin orda yakaladım orayı dolaş istersen biraz uzun surebilir çöldede çıkabiliyo
quote:Orijinalden alıntı: 36Boysama tum gymleri ve elit dortluleri yenmen lazımOK BANA ÇÖLDE MEW ÇIKTI SATILIK ŞUAN 100 LWL TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM EXP İ YÜKSEK
quote:Orijinalden alıntı: max___payneOK BANA ÇÖLDE MEW ÇIKTI SATILIK ŞUAN 100 LWL TEKLİFLERİNİZİ BEKLİYORUM EXP İ YÜKSEKAlıntıları Göster bakın mewtwo çölün sağ altında çok oluo bu gün bi tane çıktı hata verdi alamadım
quote:Orijinalden alıntı: çavuşömerbakın mewtwo çölün sağ altında çok oluo bu gün bi tane çıktı hata verdi alamadım Alıntıları Göster bütün gym leri elitleri yendim 2 saattir haritalarda dolasıyom bi tane efsane cıkmadı
quote:Orijinalden alıntı: Deep_xxxbütün gym leri elitleri yendim 2 saattir haritalarda dolasıyom bi tane efsane cıkmadıAlıntıları Göster ama nerde dolaşıyon ona bağlı
quote:Orijinalden alıntı: max___payneama nerde dolaşıyon ona bağlı Alıntıları Göster ben colde dolasıyom genellikle sen nereyi tavsiye edersin?
quote:Orijinalden alıntı: Deep_xxxben colde dolasıyom genellikle sen nereyi tavsiye edersin?Alıntıları Göster bn de bulunur
quote:Orijinalden alıntı: _AlexiSewtAlıntıları Göster 100 lvl banette veya sableye ile takas eder misin
quote:Orijinalden alıntı: Deep_xxx100 lvl banette veya sableye ile takas eder misinAlıntıları Göster baska
quote:Orijinalden alıntı: _AlexiSbaskaAlıntıları Göster zaten en ii pokelerim bunlar bide 100 lvl sableye var onu istemessin die sölemedim
quote:Orijinalden alıntı: Deep_xxxzaten en ii pokelerim bunlar bide 100 lvl sableye var onu istemessin die sölemedimAlıntıları Göster mew we mew two weriiim sen bana o üçünü wer
quote:Orijinalden alıntı: _AlexiSmew we mew two weriiim sen bana o üçünü werAlıntıları Göster ikisini birden vercen mew+mewtwo ok?