Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
901
Cevap
69
Favori
80.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

evet maalesef varmış bende şimdi baktım ama baktığımada pişman oldum aşırı yavaş tarayıcı bunu nasıl kullanıyorsun hocam :)

chrome ' da takılmaya devam et ayarlardan ilgili bir ayar göremedim.

valla hocam, google'ın da ram tüketimi dillere destan olduğu için firefox'a takılayım dedim biraz da.

Orijinalden alıntı: extraordinariuss

quote:

evet maalesef varmış bende şimdi baktım ama baktığımada pişman oldum aşırı yavaş tarayıcı bunu nasıl kullanıyorsun hocam :)

chrome ' da takılmaya devam et ayarlardan ilgili bir ayar göremedim.

valla hocam, google'ın da ram tüketimi dillere destan olduğu için firefox'a takılayım dedim biraz da.

Alıntıları Göster
    Auslogic Boostspeed 7.5 yükledim ama türkçe değilmiş. Ayar konusunda ne önerirsiniz ne yapmam lazım... Şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: seikojuo

Auslogic Boostspeed 7.5 yükledim ama türkçe değilmiş. Ayar konusunda ne önerirsiniz ne yapmam lazım... Şimdiden teşekkürler...

siliniz yeni sürümlerini önermiyorum diğer programlara benzediler , herşeyi otomatikleştirip seçenekleri ortadan kaldırdılar.

5.5.1.0 en iyi sürümü hem türkçe otomatik güncellemeyide kapatın ayarlarından.

quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Elimde bir adet laptop hdd'si var. Buna windows 7 kurmam lazım. Kendi bilgisayarıma takıp ordan win 7 format atıcam o hddyi seçip. Hem kendi hddmde w8 kurulu hemde diğer hddye w7 kurucam. Sonra w7 kurulu hddyi çıkarıp kuzenimin bilgisayarına takıcam. Çalışır mı

seninkini devredışı bırak ne olur ne olmaz. birde format atılırken senin pc nin bilgilerini alacak. çok sağlıklı olmaz sonra diğer pc ye taktığında uyumsuzluklar çakışmalar stabilite bozuklukları olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: omer_Faruk.

Hocam hopörler işaretinde çarpı işareti var driverlar güncrl ama geçmedi ne yapmamı önerirsin ?

bir bakalım beraber ama eskiyse anakart w7 için sürücüsü olmayabilir.

Alıntıları Göster
    süper paylaşım için teşekkürler artık ne kadar eskisi gibi windows formatlama işi kalmasada bulunsun arşivde okumak için ideal

• quote:

Orijinalden alıntı: bekotechno1

süper paylaşım için teşekkürler artık ne kadar eskisi gibi windows formatlama işi kalmasada bulunsun arşivde okumak için ideal

rica ederim de eskisi gibi windows formatlama işi kalmadı mı ? neden ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

teşekkür ederim hocam saolun yardımlarınız için

rica ederim, bir sıkıntı olursa biz burdayız rahat ol.

quote:

Orijinalden alıntı: premiumbeyin

teşekkür ederim hocam saolun yardımlarınız için

rica ederim, bir sıkıntı olursa biz burdayız rahat ol.

Alıntıları Göster
    Bu zamana kadar ccleaner veya advanced system care tarzı program kullanmamıştım. 1-2 hafta kadar önce ccleaner yükledim. İnternette ACS 'nin daha iyi olduğunu okudum birde onu yükleyip tarattım. Şimdi sizin bilginize güvenip acs'yi kaldırayım diyorum. Ara sıra ccleaner ile taratırım yeterlidir sanırım. Birde hocam 1 gb ram, core dua 1.8 işlemci için nod 32 versiyon 3 mü yoksa versiyon 8'i mi önerirsin ? Uzun senelerdir sağlam virüs yememişimdir ama yine de bi virüs programı olsun diye kurdum ama sanki versiyon 8 bilgisayara ağır geliyor gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 7 Aralık 2014; 13:21:10 >

• Huseyinn31 H kullanıcısına yanıt
    buda fazla sil direk malwarebytes yeter. kaspersky ' ten gerisi teferruat bu alanda.

buda fazla sil direk malwarebytes yeter. kaspersky ' ten gerisi teferruat bu alanda.

Malwar 'de var pc de o zaman cclenar'ı da kaldırayım fakat denetim masasında göremedim kaldırmak için farklı bir yol mu izliyoruz ? Bu arada google'da arama yaptığımda sitelerinde yanında yeşil tik işareti var asc bu site güvenli diyor tarzında uyarısı var. Bunu nasıl kaldırabilirim ? Programı sildim.
  • quote:

o programın bir eklentisi chrome ' ın uzantılarına gir orada görürsün.

İnsanın bazen bildikleri aklına gelmiyor dedikleri bu olsa gerek. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 7 Aralık 2014; 18:55:48 >

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

aynen abi kapattım otomatik güncelleştirmeleri birde harddiskimin 15 gbı felan gözükmüyor sea tools programıyla yapmaya çalışorum cdye felan boot ettim set max native dediğimde fail veriyor :(

500 GB hdd varsa 500 GB görünmez o kardeşim sana özel birşey yok bütün hddlerde birebir aynı şey gözükmez.

Alıntıları Göster
    maxblast laptoplarda çalışmıyor diyorlar doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Oe6

yanlış.

quote:

yanlış.

Peki işlem yarıda kalırsa hdd'nin çöp olma ihtimali var mıdır? Bu akşam yapmayı düşünüyorum da bilgilendirirsen sevinirim

sanmıyorum çöp olacağını ama uğraştırabilir biraz.

quote:

quote:

yanlış.

Peki işlem yarıda kalırsa hdd'nin çöp olma ihtimali var mıdır? Bu akşam yapmayı düşünüyorum da bilgilendirirsen sevinirim

Alıntıları Göster
    Bir de "Microsoft.Windows.7.Ultimate.SP1.x64.Integrated.November.2012-Maherz" şu isimde bir SP1 dosyası indirdim senin de dediğin gibi ideal midir? Mamunda'dan çektim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.