Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
69
Favori
80.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

aslında komple o diski formatladım hocam , ona rağmen görünüyor . Bunu regeditten yoketmenin yolu vardı diye hatırlıyorum ama

komple formatlasan bu çıkmaz o zaman elindeki isoda bir sıkıntı var.

valla benim başıma gelmediği için denemedim , sen bulursan at buraya da benim zamanım olsa ben bakarım da bırakmıyorlar diğer arkadaşlar.

aynı isodan da defalarca yükleme yaptım , sorun olmadıydı

C diskini komple biçimlendirmiştim ve sistemi yeni bir diske yükledim .

yani hocam ben şurdan şüpheleniyorum , işletim sistemi bu diske kurulu idi , ama ben tv kayıt diskini komple biçimlendirdim bu diskte win7 kuruluydu.
    burada işi karıştıran sanırım sistem diski diye görülen 100MB lık bir alan var , sileyim mi bunu da

resim ekledim
    WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

• quote:

e herhalde kardeş

olay onda bitiyor zaten.

quote:

e herhalde kardeş

olay onda bitiyor zaten.

o zaman sileyim daha doğrusu biçimlendireyim o 100MB'ı kısmı

zira sistem zaten SSD de kurulu

o zaman sileyim daha doğrusu biçimlendireyim o 100MB'ı kısmı

zira sistem zaten SSD de kurulu

şuan ben net birşey diyemeyeceğim çünkü görmüyorum olayı.

SSD ' ye ayrı bir sistem kurulu ise ve sen HDD ' deki bu birimi silmediysen sorun budur.

ama tek 100mblik kısmı silersen pc açılmaz.

bu 100MB lık kısım ise evvelden win7 nin kurulu olduğu diske aitti

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR

yani eskisinin üzerine güncellenmiş bu büyük ihtimal silersen sistem açılmayacak.

yapman gereken şuydu : SSD ve HDD aynı ekranda ayrı ayrı HDD parçalar halinde ve şu 100mb'lik kısımda var.

SSD' ye dokunmadan HDDnin bütün birimlerini 100mb dahil silecektin 931GB Ham kaldığında bunu YENİ diyerek primary yapacaktın.

sonra SSD ' yi yeni diyerek Primary yapacaktın ve SSD üzerinden ileri diyecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ekim 2014; 3:13:57 >

ya da windowsu tekrar yüklemek , yükleme anında o kısmı biçimlendirerek ,114GB Lık kısımla birleştirip o 100mblık diski yoketmek ( 100MB+114GB+350,66GB lık diskler aslında WD500GB'ın birimleri )

iş oraya gidiyor zaten de söylemiyorum.

anlatımı yaptım işte 500gb' in herşeyini sileceksin ham kalınca SSD yi silip yeni oluştur tek 100mb ' lik oluşturur sonra 500liğide yeni diyerek primary yap ssd'den ileri de.

bir sıkıntı olursa pm at artık burası chat yeri gibi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 16 Ekim 2014; 3:19:40 >

• quote:

quote:

ya da windowsu tekrar yüklemek , yükleme anında o kısmı biçimlendirerek ,114GB Lık kısımla birleştirip o 100mblık diski yoketmek ( 100MB+114GB+350,66GB lık diskler aslında WD500GB'ın birimleri )

iş oraya gidiyor zaten de söylemiyorum.

anlatımı yaptım işte 500gb' in herşeyini sileceksin ham kalınca SSD yi silip yeni oluştur tek 100mb ' lik oluşturur sonra 500liğide yeni diyerek primary yap ssd'den ileri de.

bir sıkıntı olursa pm at artık burası chat yeri gibi oldu.

yahu hocam 500 lüğün neden herşeyini siliyorum ki , 100mb lık kısmı biçimlendirip sonra sistemi ssd ye kursam olmuyor mu ? ssd o zaman otomatikman primary konuma geçmeyecek mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 16 Ekim 2014; 3:21:10 >

• quote:

yahu hocam 500 lüğün neden herşeyini siliyorum ki , 100mb lık kısmı biçimlendirip sonra sistemi ssd ye kursam olmuyor mu ? ssd o zaman otomatikman primary konuma geçmeyecek mi ?

bak o zaman şöyle yap

100mbliği sil

ssdyi sil

ssdyi oluştur ( 100mbliği beraberinde oluşturması gerekiyor )

ileri de.

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

quote:

bak o zaman şöyle yap

100mbliği sil

ssdyi sil

ssdyi oluştur ( 100mbliği beraberinde oluşturması gerekiyor )

ileri de.

Alıntıları Göster
    bjk__murat a teşekkür ederim beni tekrar win 7 li yaptı win 10 betadan döndüm 8.1 kullandım cidden win 7 daha farklı ssd ile süper hızlı win 10 tam sürüm çıkınca belki geçerim win 7 ile devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

bjk__murat a teşekkür ederim beni tekrar win 7 li yaptı win 10 betadan döndüm 8.1 kullandım cidden win 7 daha farklı ssd ile süper hızlı win 10 tam sürüm çıkınca belki geçerim win 7 ile devam.

hocam ben birşey diyorsam dinlemenizi tavsiye ederim.

şuan en stabil rom açık ara win7.
  • Arkadaşlar ben win7 kurdum yeni xp den geçtim. Ama formattan sonra internet hızım 2 mbps kadar düştü ve sayfa açmalarda arada bağlantı hatası veriyor interneti stabil kullanamıyorum onun dışında sorun yok birde aygıt yöneticisinden atk0110 acpi diye bir aygıt sürücüsü kurulmamış sarı işaretli onun driverini nereden yükleyebilirim anakart asus M2N68 AM SE2 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar nvidia ağ bağdaştırıcısına bakıyorum driver güncel diyor aygıt yöneticisinden.

Edit: win7 64 bit sp1 sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 22 Ekim 2014; 23:20:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar ben win7 kurdum yeni xp den geçtim. Ama formattan sonra internet hızım 2 mbps kadar düştü ve sayfa açmalarda arada bağlantı hatası veriyor interneti stabil kullanamıyorum onun dışında sorun yok birde aygıt yöneticisinden atk0110 acpi diye bir aygıt sürücüsü kurulmamış sarı işaretli onun driverini nereden yükleyebilirim anakart asus M2N68 AM SE2 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar nvidia ağ bağdaştırıcısına bakıyorum driver güncel diyor aygıt yöneticisinden.

İyi Akşamlar AMD FX 6 Çekirdekli w7 64bit sistemim var pc ye virus girdi. internetim yok nasıl bir antivirus veya program bularak virus u temizleyebilirim. ve ya Format mı Atmam Gerekir.

Yardımcı Olursanız Sevinirim.
    MSI B450 Gaming Plus || AMD Ryzen R3 2200G || Noctua NH-U14S || Corsair 2x8GB Vengeance pro Siyah 3600mhz || Samsung 860 Evo 250GB || JD512 Nvme || LG 32MN58HM || EVGA Supernova 750 G2 Gold || XPG Battlecruiser || LOGİTECH S-220 2+1 || POCO F2 PRO 8/256
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral-18

İyi Akşamlar AMD FX 6 Çekirdekli w7 64bit sistemim var pc ye virus girdi. internetim yok nasıl bir antivirus veya program bularak virus u temizleyebilirim. ve ya Format mı Atmam Gerekir.

Yardımcı Olursanız Sevinirim.

başka bir bilgisayardan malwarebytes programını indirip at senin pcye.

quote:

Orijinalden alıntı: oktay1910

Arkadaşlar ben win7 kurdum yeni xp den geçtim. Ama formattan sonra internet hızım 2 mbps kadar düştü ve sayfa açmalarda arada bağlantı hatası veriyor interneti stabil kullanamıyorum onun dışında sorun yok birde aygıt yöneticisinden atk0110 acpi diye bir aygıt sürücüsü kurulmamış sarı işaretli onun driverini nereden yükleyebilirim anakart asus M2N68 AM SE2 yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar nvidia ağ bağdaştırıcısına bakıyorum driver güncel diyor aygıt yöneticisinden.

arkadaşım sana yardımcı olacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Ekim 2014; 2:40:49 >

• teşekkür ederim indirip pc ye kurayım.
    MSI B450 Gaming Plus || AMD Ryzen R3 2200G || Noctua NH-U14S || Corsair 2x8GB Vengeance pro Siyah 3600mhz || Samsung 860 Evo 250GB || JD512 Nvme || LG 32MN58HM || EVGA Supernova 750 G2 Gold || XPG Battlecruiser || LOGİTECH S-220 2+1 || POCO F2 PRO 8/256
  • quote:

teşekkür ederim indirip pc ye kurayım.
    win7 format atma konusunda bana çok güzel bir şekilde yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCaner -- 23 Ekim 2014; 13:12:05 >

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

win7 format atma konusunda bana çok güzel bir şekilde yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim :)
    malwarebytes programını pc kurdum tarama yapınca bütün harddiski sildi içinde önemli bilgilerim vardı nasıl geri bilgilerime ulaşırım. ve harddisk dolu gösteriyor ama bilgilere ulaşamıyorum.
  • quote:

malwarebytes programını pc kurdum tarama yapınca bütün harddiski sildi içinde önemli bilgilerim vardı nasıl geri bilgilerime ulaşırım. ve harddisk dolu gösteriyor ama bilgilere ulaşamıyorum.

sistem geri yükleme dene.

ciddi virüs bulaşmış.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.