Şimdi Ara

CyanogenMod 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung Galaxy Ace 2 telefonum var JB 4.1.2 yüklü bazen çok stabil çalışıyor bazen de çok kasıyor, uyuz oluyor oluyorum. CyanogenMod 10 ya da CyanogenMod 10.1 gibi sorunsuz bir ROM yüklemek istiyorum ama daha önce hiç Custom ROM yüklemedim. Cihazım rootlu, CMW'tan ROM flashlamayı da anlatırsanız sevinirim.

• Markette stock jellybean kamera uygulamasini kullaniyorum. Yuklu gelen kamera uygulamasinda problem var evet. Onun disinda arasira donma problemi var 1-2 gundebir yyapiyor res atmak gerekiyor. Onun disinda cok iyi en stabil rom

Orijinalden alıntı: Balawitz

Markette stock jellybean kamera uygulamasini kullaniyorum. Yuklu gelen kamera uygulamasinda problem var evet. Onun disinda arasira donma problemi var 1-2 gundebir yyapiyor res atmak gerekiyor. Onun disinda cok iyi en stabil rom

Teşekkürler ana konuda @kdrsrsln CM 10.1 sürümünü önerdi onu yükleyeceğim.

Orijinalden alıntı: Balawitz

Markette stock jellybean kamera uygulamasini kullaniyorum. Yuklu gelen kamera uygulamasinda problem var evet. Onun disinda arasira donma problemi var 1-2 gundebir yyapiyor res atmak gerekiyor. Onun disinda cok iyi en stabil rom

DonuyorsA ona stabil denmez. Stock rom tavsiyedir her şartta en iyi custom romdan daha guvenilirdir. Istisnalar dışında.. suan Samsungun kendi stock rom undaki touchwiz sorunu olmasa kimse custom yuklemezdi bence..

ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK,O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZ DE KALKACAK!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.