Şimdi Ara

BONZAİ NAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar fide olarak ilk defa Tayland dan gelen ve devamında kendi yetiştirdiğim bonzai narlarımı fide olarak satmaktayım.Bitki bildiğimiz meyvesini vermektedir ve yenilebilir.Bakımı oldukça kolay olup sadece toprağının nemli olması gerekmektedir.4 mevsim meyve alabilirsiniz.Oldukça ilgi çekici bir ağaç olup ev ortamında içeride rahatlıkla yetiştirilebilir.Not: Resimde görülen büyük meyveli ağaç satılık değildir.Her bitki 1 yıl içerisinde aynı büyüklüğe ulaşmaktadır.

FİYAT : 50 TL

BONZAİ NAR

BONZAİ NAR

BONZAİ NAR

BONZAİ NAR

1 adet h_sencel arkadaşıma satılmıştır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharapnell -- 30 Ekim 2013; 15:12:15 >

• Masallah cok guzel cok begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: telet abi

Yaprağını kurutup mu sarıyoruz nasıl oluyor?

Anlamadım hocam neyden bahsettiğinizi. ? Biraz daha açıklayıcı olursanız cevap verebilirim.

Orijinalden alıntı: telet abi

Yaprağını kurutup mu sarıyoruz nasıl oluyor?

ustune biraz Raid sıktımmı nirvanaya ulaşırsın merak etme

GoldPunch----darkraider----Pinky-Demon----dragonstory----ereneren----karizmajosef---- yeoum-jang----kmerdal----atakandurden----aikimac----nebuch----lokmantas----Dennistr----ygultekin82----Numb87---army6rr---dargmen---msw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    dilberimle çay içiyoruz
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merak ettim,yaprakları işe yarıyor mu acaba?

SORUNSUZ ALIŞVERİŞ YAPTIKLARIM: historical,good charlotte, georgia, enescakillii, LİDER_36, mertoni,burakunal,BRKYPNR,fifa_05,orkan_pp.1,White_tiger5,moordillo,hydra_sk,garuda,iron99999,sefatma,notime,NightmarE_6,Bjk@@N,1906nedir,xafer,technician77,sjsero,White_Tiger,baron82,HercuL,diadema,Ercan0666(2),erenergezer,forever_boy,kriz_369,Atl@s,eskisehirliboy,Onurr,TRaVMaa

kefil olduklarım:erhaninho_carsi,

olumsuz:CeLLaT_1905(kendini cok zeki sanıyo 3 alısverısımızın 2 sinde kargoyu anlasmamıza uymayarak gecıkmelı yolladı sonra kendısı ıtıraf ettı once senın cıhazın gelsın ıstedım dıye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slang_1903

bonzai yanı kıbrıs otu yapmayın arkdaslar bı bız mı kotu cocuklarınız kımse kullanmıyor mu forumda ?

Arkadaşım her bonzai mariuana olmak zorunda değil kiii + bonzainin ne demek olduğunu biraz araştırın isterseniz
  • oturduğum odada Saksıda yetiştirebilirmiyim bunu? (ev ahalisi kabul ederse almayı düşünüyorum)

Orijinalden alıntı: Proteus99

bende de erguvan var henüz yeni başladım,fiyat biraz uçuk olsada böyle hobiler edinmek lazım :)

Aslında keyfine varabilen kişiler için fiyatlar abartı değil özellikle meyve veren bitkiler için.Mesela birçok markette satılan normal meyvesiz ağaç bonzaileri 100 liradan başlıyor.Çalı çırpı şeklinde olanlar 60-70 lira kiii markette satılan bonzailer çok çok yavaş büyürler.

Orijinalden alıntı: AvantiLazio

arkadaş keyif dolu dakikalar yaşamaktan bahsediyor,bunun yaprakları da o etkiyi verir mi kurutup içsem diyor

Yeminle koptum yaaa :D
  • 1 adet hakan kardeşime satılmıştır.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.