Şimdi Ara

yönetimi tebrik ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bence YÖNETİM en doğrusunu yaptı , galatasarayın vizyonuna yakışmıyordu sövmeler el hareketleri kaba dayı tavırları , 2 senedir galatasay stadında tek bir küfür duyamassınız hırçınlık yok , ayağa kalkmak bile yok avrupai bir yaklaşımla maçlar izleniyor ama , kenarda TD ve yardımcılar hakeme sövmeler saha girip hakemi dövecekcesine hareketler . bu staddakileride tahrik ediyor yani kısaca ben GS gibi vizyonu büyük bir takıma kaba dayı birini yönetmesini istemiyorum , sahada Türkiyenin en iyi oyuncularının olduğu bir takım anadolu takımlarına bile 1 gol atınca kalecisinin stoperlerinin ama 1-0 olsun benim olsun mantığı ile süreye oynamasını hazmedemiyorum ,, böyle yeneceksen yenme ŞAMPİYONDA olma , çatır çatır oynatacak 4 gol atsada beşiniciyi kovalayacak takım istiyorum böyle oynasınlar isterse 10 yesinler umurumda değil , KISACASI GALATASARAYIMDAN BİR ZAHMET UZAK DURSUN , teknik direktör dediğin dortmund 'un çalıştırıcısı gibi olacak , 250 bin eu aldığı oyuncuyu 40 mil eu sattırabilecek . 18,20 yaş oyuncuları takıma adepte edip TÜRKİYE liginde bile kafaya oynatabilecek

Bu maskenin ardında etten daha fazlası var
    bu maskenin altında bir fikir var ve fikirlere kurşun islemez."
  • Yorum baştan aşağı fail.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Övdüğün adam..

Orijinalden alıntı: Cane®

Övdüğün adam..

0 dan bir takımı var etti ewet övdüğüm adam

• 2 senedir tribünlerde olay olmuyorsa bilinki takım başarılı olduğundandır.

Orijinalden alıntı: _baron_

quote:

Övdüğün adam..

0 dan bir takımı var etti ewet övdüğüm adam

Ft geldiğinde biz şl şampiyon'u olmuştuk haklısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Övdüğün adam..

Şunun üzerine cevap verebiliyor hadi verdin diyelim verdiği cevaba bak "0'dan takım var etti" yani ne yazılsa ne söylense az gelir , İmparatoru bu kompleksli çocukların ağzına sakız etti ya , artık af yok ünala.
    NUTUKTAN:“Konya’ya gelmiş olan İNGİLİZ General Townshend’in isteği üzerine, kendisiyle görüşmek için, Ankara’dan hareket ederek 23 Temmuz 1922 akşamı Batı Cephesi Karargâhı’nın bulunduğu Akşehir’e gittim. Savaş plânı üzerinde görüşürken Genelkurmay Başkanı’nın da katılmasını uygun bulduk. Ben, 24 Temmuzda Konya’ya gittim. 27’sinde tekrar Akşehir’e gelmişti. 27/28 Temmuz gecesi birlikte yaptığımız görüşme sonunda, tespit edilmiş olan plân gereğince taarruz etmek üzere, 15 Ağustosa kadar bütün hazırlıkların tamamlanmasına çalışmayı kararlaştırdık.”

• quote:

Orijinalden alıntı: vaypcnet

quote:

Övdüğün adam..

Şunun üzerine cevap verebiliyor hadi verdin diyelim verdiği cevaba bak "0'dan takım var etti" yani ne yazılsa ne söylense az gelir , İmparatoru bu kompleksli çocukların ağzına sakız etti ya , artık af yok ünala.

geldiği ilk sene alınan oyunculara bir bakarsan anlarsın ne demek istediğimi ; o sezon en fazla harcama yapan kadrosuna o yılın en iyi oyuncularını alan ; Fenerbahçenin şike ile uğraştığı , beşiktaşın küçülmeye gittiği bir yılda sen fatih terimimn GALATASARAYI birinci yapmasına başarı diyoRSAN yaşın kadar küçük düşünüyorsun ortam böyle iken gidip Ankara spor 1. olmayacaktı herhalde

2 . yılda dünyanın en çok tanıdığı ismleri galatasaraya geirmiş kadrosu türkiyedeki en iyi kadrosuna ulaşmış diğer takılar hala derteri ile uğraşırken kim şampiyon olacaktı söylermisin ? şu takım hala türkiye liginde önüne gelene 4 /5 atamıyorsa bir gol atıp üstüe yatmak için yerlerde yuvarlanıyorsa kusura bakmasın DEFOLSUN GİTSİN ,,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.